IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Ghid rugăciuni: 7 elemente esențiale ca să faci rugăciunile corect și eficient

DE CE doar unele persoane au rezultate în urma rugăciunilor?

Cum este posibil ca 1000 de oameni să facă aceiași rugăciune, în aceiași biserică și unii rămân sărăci, unii ajung liberi financiar, unii se vindecă iar alții rămân la fel de bolnavi?

Oare Dumnezeu are toane? Face favoruri? Are preferințe pe cine ajută și pe cine nu sau OMUL nu face ce trebuie corect și eficient ?!

Cu toate că mai mult de 80% din populație se roagă la Dumenzeu, in medie doar 15-20% au rezultatele dorite. Ai observat cum la școala ni s-a spus „învață”, iar unii elevi reușeau să învețe în 5 zile cât alții în 5 luni? Așa diferă și rezultatele cu rugăciunea. Unele persoane știu cum să se roage eficient! Dar problema este că dacă îi întrebi, nu știu să explice cum fac și de ce reușesc să obțină schimbările dorite în viața lor

Este ușor să spui fă rugăcini dar vei observa că doar anumite persoane reușeșc să aibă rezultate cu rugăciunile, iar alții parcă se roagă degeaba pentru că situația lor rămâne neschimbată. Întrebarea nu este CE rugăciuni și de câte orici CUM faci eficient rugăciunile?

Ar fi mai bine să nu se întâmple nimic, însă de obicei oamenii când se roagă fac anumite greșeli (prin gând-cuvânt) care mai rău îi adâncesc în problema de care încearcă să scape.Asta pentru că nu înțeleg mecanismele energetice de creație, puterea personală de a crea (gând-emoție), legile universale șiau o perspectivă distorsionată despre ceea ce este Dumnezeu.

Ca un simplu exemplu: ţi se pare interesant că din atâtea trilioane de oameni de pe întreaga planetă care se roagă în milioane de biserici să nu mai fie sărăcie şi conflicte și totuşi există în continuare (de sute de ani) sărăcie şi conflicte? Hmmm gândeşte-te pentru câteva momente…

În acest ghid am condensat foarte multe informaţii esențiale, coduri de Lumină pe multe nivele de conștiință, astfel îţi recomand să îl recitești pentru că vei înțelege mai profund, vei reuși să pătrunzi esenţa cuvintelor şi în special îmi doresc din tot sufletul să aplici în Viaţa ta ceea ce citești aici! Experimentează și observă diferența!

Chiar m-aș bucura să-mi scrii rezultatele tale 🙂 contact@ianramon.ro

Voi descrie pe parcursul acestui articol procesul energetic care are loc atunci când ne rugăm şi cum poti spune o rugăciune care să fie cu adevărat eficientă astfel încât să obţii rezultatul dorit, să ai parte de schimbările dorite!

Vei realiza că o rugăciune eficientă prespune​ mult mai mult decât cititul unui simplu text!

Cele mai importante 7 aspecte ca rugăciunile tale să aibă eficiență și să manifești dorința ta?

Ca rugăciunea să fie foarte eficientă depinde de următorii factori:

 • ​Nivelul tău de conștiință (încredere și uniune cu Dumnezeu)
 • ​Claritatea gândurilor
 • ​Claritatea emoțiilor pe care le exprimi (starea)
 • ​Intensitatea, puterea dorinței tale (alinierea și emanația centrilor de energie)
 • ​Încredere totală în tine, în puterea ta de a crea. Nu milogeală și îndoială.
 • ​Încredere totală în tine, în puterea ta de a crea. Nu milogeală și îndoială.
 • ​Să îți dorești 100%, nu parțial.
 • ​Dorința să o exprimi din suflet (inimă), nu din minte.

In următoarele paragrafe o să detaliez pe rând despre fiecare aspect. Cel mai important aspect care determină eficiența rugăciunii este:

NIVELUL TĂU DE CONȘTIINȚĂ

Nivelul de conștiință pe care îl ai în momentul rugăciunii. Nivelul de conștiințădiferă de la om la om și înseamnă nivelul de percepție, de înțelegere a Vieții, de conexiune conștientă la energia creatoare a lui Dumnezeu din tine, nivelul de activare a ADN-ului tău multidimensional. Fiecare nivel de conștiință are inclusiv un tipar geometric specific. Este o știință precisă. Detalii deosebite, foarte profunde despre conștiință și geometria sacră găsești în cărție Floarea Vieții scrise de Drunvalo Melchizedek.

Nivelul tău de conștiință va determina următoarele cele mai importante aspecte:

 • ​Ești o victimă sau un creator al propriei vieți?
 • ​Cât de mult îți asumi răspunderea pentru viața ta: sănătate, bani, relații?
 • ​Cât de mult control ai asupra ta, asupra vieții tale?
 • ​Trăiești mai mult suferință, frică, ură, vinovăție sau bucurie, împlinire, pace?
 • ​Consideri că viața ți se întamplă după cum vrea Dumnezeu sau tu controlezi viața ta pentru că prin tine curge Lumina creatoare a Lui Dumnezeu cu fiecare gând al tău?

​Ca să fie mai clar, îți scriu ca exemplu comparativ 2 nivele de conștiință:

Nivel jos de constiinta

Mă simt separat față de Dumnezeu

Dumnezeu este în exterior undeva și sper să își aducă aminte de mine, sper să audă rugăciunile mele.

În energia persoanei predomină tipare de victimă, sărăcie, neîncredere, nesiguranță, teamă.

Omul care stă cu frică de Dumnezeu.

Nu contează ce vreau eu, pentru că doar Dumnezeu (de undeva din exterior) decide pentru mine destinul

Dacă vrea Dumnezeu mă vindec.

Sper ca Dumnezeu să mă audă, să mă ajute.

Dacă am noroc voi reuși. (cum vrea El)

În conșiința această joasă omul nu-și asumă răspunderea pentru viață. Dacă iese bine Dumnezeu e de vină, dacă iese groaznic dracii sunt de vină.

Nivel ​inalt de constiinta

Eu sunt una cu Dumnezeu Sursa Creației. Eu sunt permanent conectat la Dumnezeu, sunt o extensie a Sursei Creației.

Dumnezeu mi-a oferit necondiționat puterea de a ALEGE ce gândesc, ce fac, ce cuvinte exprim, astfel sunt stăpân pe destinul meu, pentru că EU ALEG ceea ce creez și exprim (gând-cuvânt-acțiune).

Eu, ca suflet am ales să vin aici, acum, în acest trup, în familia în care m-am născut. Nu există ghinion sau noroc pentru că nimic nu este întâmplător, Dumnezeu nu face greșeli.

Eu nu sunt păcătos, n-am greșit cu nimic, n-am venit să repar nimic pentru că sunt creația perfectă, sunt Lumina sfântă a Lui Dumnezeu.

Nu-mi este frică de Dumnezeu pentru că știu că El mă iubește total, El este IUBIRIE, BUCURIE, COMPASIUNE. El îmi dă viață prin fiecare pulsație din inma și respirația mea.

Nivelul de conștiință influențează cel mai mult rezultatele. Așa cum capacitatea intelectual-emoțională și pregătirea practica a unui elev, student influențează cât de rapid asimilează lecțiile și ce note va lua la examene.

Nivelul tău de conștiință îl crești prin experiențele vieții automat dar și conștient prin inițieri energetice, cursuri ce îți oferă experiențe practice și îți deschid noi trăiri, percepții asupra ființei tale magnifice.

De fapt eu și soția mea Anne Marie, asta facem în esență prin inițierile de Reconectare axiotonală și cursurile MerKaBa Inimii, ghidăm oamenii să descopere nivelele superioare de conștiință. Pe www.ianramon.ro/marturii găsești o mică parte din experiențele celor cu care am lucrat. De exemplu doamna îmbrăcată în albastru, a primit de la mine o sedinta de conectare la energia sufletului si cred a descris cel mai  bine bine in cuvinte pentru că după ședință a zis: „Am intrat într-o stare deosebită în care știu că în această stare (vibrație/frecvență) nu pot fi bolnavă!

Deci după un anumit nivel de conștiință nu mai există suferință și boală pentru că realizezi că tu ești una cu Dumnezeu, ești extensia Sursei creației, ești iubit(ă) în totalitate, ești infinit(ă), ești eternitatea manifestată temporar în acest corp fizic.

Dar trebuie să trăiești asta în corp nu poți doar să citești, sau să-ți imaginezi. Este o trăire.

Polaritățile care încă sunt în conflict în energia ta încep să se echilibreze, să se unifice creând astfel o nouă stare de pace și armonie. Acesta este procesul iertării. Eliberarea conflictului prin unificarea polarității bine-rău, greșit-corect. Sfatul să te pui în papucii celuilalt este foarte bun pentru că vezi, conștientizezi și alt adevar (de obicei opusul). Însă despre cum faci vindecarea emoțională vorbim în detaliu la cursuri. Să continuăm cu procesul rugăciunii.

Cu cât nivelul tău de conștiință va crește, cu atât vei trăi mai multă pace și bucurie în viața tași vei avea o eficiență mai mare în orice tehnică folosești (inclusiv în rugăciuni).

Cu cât un om are un nivel mai înalt de conștiință cu atât vei percepe, vei trăi mai multă pace, liniște, armonie, bucurie când ești în prezența acelei persoane.

​Cum sa comunici in limbajul lui Dumnezeu sau limbajul de lumina

Dacă pe un om îl mai păcălești cu cuvinte frumoase sau promisiuni de bani mulți, pe Dumenzeu nu poți să-l manipulezi cu așa ceva.Dumnezeu ascultă limbajul inimii omului, nu cuvintele fără trăire și emoție.

Ți-a spus cineva vreodată că te iubește dar n-ai simțit nimic? Practic doar a spus niște cuvinte/sunete dar fără să-ți transmită iubire (starea). Despre asta vorbim.

Aici o să-ți dau cel mai bun exemplu. Un video în care îți explică simplu și clar cum să comunici pe limba lui Dumnezeu. Iată cum printr-o rugăciune super simplă, făcută dintr-un nivel de conștiință suficient de înalt produce o vindecare de cancer în 3 minute.

Am exemplu filmat. Mai jos îți las linkul către un videoclip tradus în limba română în care Gregg Braden arată un video cu o vindecare a tumorii unei femei, în doar 3 minute, iar apoi explică CUM este posibil, folosind LIMBAJUL lui DUMNEZEU.

VIZIONEAZĂ VIDEO: VINDECARE CANCER in 3 minute

Orice fenomen este un miracol până când întelegi ştiinţa şi legile divine acele manifestări!

Dacă citești acest text printat, fie deschide documentul acesta în laptop/telefon și click pe link de mai sus, sau caută pe googlevindecarea cancerului 3 minute.Pentru că vei găsi explicații foarte profunde, foarte importante CUM este posibil. În continuare în următoarele paragrafe o să aprofundăm cum este posibil.

Multe persoane mi-au scris să mă întrebe „UNDE ESTE SPITALUL ACESTA? Vă rog să-mi dați adresa.” În primul rând „Spitalul fără medicamente” a fost închis de guvernul chinez.Era dăunător industriei de medicamente.

În al doilea rând NU TREBUIE să mergi până în China pentru vindecare, de fapt nu trebuie să mergi nicăieri în altă parte decât în interiorul tău!

Când realizezi că Sursa Creației, Dumnezeu, este în tine și începi să te aliniezi conștient la acea energie vei beneficia de TOT ceea ce-ți dorești, inclusiv de cele mai spectaculoase vindecări emoționale și împlinirea dorințelor care vin puternic din sufletul tău.

După cum ai văzut în videoclip și cum bine explică cercetătorul geofizician Gregg Braden, acei terapeuți se antrenaseră foarte bine să mențină în minte o viziune clară, un singur gând, plus o energie emoțională pozitivă despre acea viziune din inima lor.

Ca să mențină starea și viziunea încantau o frază care se traduce„deja s-a intamplat”.Au menținut viziunea, gândul că femeia bolnavă la pat cu cancer, esteDEJA VINDECATĂ și astfel în 5 minute pe aparatul de monitorizare conectat la acea doamna se vede cum cancerul fizic se micșora cu fiecare minut!Pentru acei terapeuti nu existanici o urmă de îndoială! Vedeau clar și simțeau total femeia fiind complet vindecată. În mintea și inima lor nu exista nici un gram de îndoială, de nesiguranță (probabil se va vindeca, oare vrea Dumnezeu) ci 100% claritate mentală, trăire emoțională, voință proprie și asumarea răspunderii!

Acesta este secretul transmis de Iisusși îngropat de religie în timp.

RUGĂCIUNEA ESTE STAREA TA, AICI ŞI ACUM!

DUMNEZEU ASCULTĂ DE STAREA TA, nu de cuvinte goale fără emoții puternice. Doar când ai o emoție dorință puternică puternică și intenția clară vei manifesta sigur și repede.

Descopera rugaciunile marilor miracole

vezi curs complet si rugaciunile marilor miracole aici.

Ce vibrație emani cu mintea și cu inima când te rogi, cândvorbești cu Dumnezeu? Dar când vorbești cu ceilalți oameni? Gândește-te și la tine. Pe tine te atrag oamenii îți spun că le pasă de tine, că te iubesc dar nu îți transmit iubire prin toți porii ? Te atrag natural oamenii care transmit puternic încredere, optimism sau frică/confuzie/neîncredere?

Acestea nu sunt lucruri ezoterice spirituale! Ci este știință, este interacțiunea de biocâmpuri electromagnetice inteligente (energie conștientă, gânditoare).

Știai că inima ta generează cel mai mare și puternic biocâmp electromagnetic din corpul tău? Știai că generezi în acest biocâmp electromagnetic?

Nu o spun doar eu și alți maeștrii spirituali ci inclusiv oameni de știință de la Institutul HeartMath din California, SUA. Acest institut are peste 20 de ani de cercetare asupra inteligenței inimiiși managementul stresului, fiind un institut de cercetare recunoscut internațional și recomandat de peste 100.000 medici, terapeuți, sportivi, companii de renume precum Sony, Boeing, Cisco, HP.

​Cercetătorii au măsurat că inima umană genereaza cel mai puternic biocâmp electromagnetic din corp, fiind de 5000x mai puternic decât cel al creierului și având 3 metrii diametru. Deci practic toate celulele corpului tău fizic sunt influențate de emoțiile pe care le trăiești.

Am tradus în română mai multe videoclipuri educative de la cercetătorii Heartmath. Află mai noi perspective și informații interesante urmărind videoclipurile de mai jos:

video: stiinta inimii

De aceea este cea mai importantă este starea ta emoțională în timpul rugăciunii. Să trăiești din inimă rugăciunea. Să menții o vibrație pozitivă și o viziune clară a ceea ce îți dorești. Este un fenoment fizic, electromagnetic. Emani energie și primești pe frecvența pe care emani.

Inima ta este mai mult decât inteligentă, intuitivă, este spațiul în care tu și sursa creației cu tot ceea ce există simți, ști că ești UNA. În inima ta nu există iluzia de separare.

Dacă tu nu vibrezi în inima ta abundență, bucurie, atunci sigur nu vei manifesta fizic în exterior abundență, bucurie. Poate ai mai auzit asta în renumitul film „The Secret”. Şi nu degeaba s-a numit (Secretul) pentru că tocmai secretul nu l-au spus! Lipsesc anumite informații esențiale! În cursul de 4 zile MerKaBa Inimii pe care-l ofer împreună cu soția mea Anne Marie abordăm în foarte mare detaliu subiectul acesta de creație conștientă și CUM funcționează tehnolgia internă umană de creație, tot ce trebuie să cunoști, facem activările glandei pineale, a razelor, conexiunea cu inima și inclusiv facem multe ore de practică. Astfel toți cursanții noștrii deja de la curs reușesc să creeze cu succes orice doresc din inimă.

Vreau să-ți ofer aici încă o parte importantă din știința energetică, din modul în care ființa ta magnifică crează realitatea fizică.

Hai să mergem mai în profunzime!

Corpul uman este deosebit de complex și perfect. Mulţumim Maestrului Mantak Chia pentru aceste informaţii sacre despre centrii de energie Dan Tien şi desene! Există în corp 3 centri energetici principali! Vorbim de un plan energetic paralel cu cel al celor 7 chakre. Chakrele se alimentează din aceşti 3 centrii numiţi Dan Tien. Sunt 3 Mari vortexuri de energie.

Astfel dacă citeşti un text, o rugăciune, sau faci o declaraţie de dragoste iubitei (iubitului) fără sa simti emoţii, foloseşti doar 33,3% din potenţialul tău de manifestare, pentru că foloseşti doar 1 centru Dan Tien = centrul mental. Dacă citești cu emoţii profunde atunci activezi și centrul energetic DanTien al inimii, deci foloseşti 66,7% din potenţialul tău de manifestare.

Și cam aici se oprește cu manifestarea aproape toată lumea. Cum eviți cea mai mare greșală de care 80% din oameni sunt inconștienți că o fac?

Astfel secretul rugăciunii eficiente este treimea MINTE-SUFLET-CORP.

Pentru eficienţa maximă a rugăciunii, pentru manifestarea deplină 100% a intenției tale, ai nevoie să utilizezi şi cel de-al treilea centru energetic Dan Tien! Cel care corespunde corpului fizic!

Gregg Braden ne povestea o experienţă din viaţa când s-a întâlnit cu un shaman care reuşea să aducă ploaia. Întrebându-l „Cum reuşeşti?” Acesta i-a răspuns: „Ştiu că împreună cu familia, cu comunitatea mea ne dorim din inimă să plouă, vizualizez ploaia, simt bucuria în suflet că plouă, că aceasta ne hrăneşte recoltele şi simt pe pielea mea picaturile de apă care cad din cer şi cum se scurg spre pământ.” Deci el activa de fapt toţi cei 3 centrii de energie:

 • 1​Vizualizez, intenționez (Mintea – primul centru energetic)
 • 2​Simt o emoţie pozitivă (Inima – al doilea centru energetic)
 • 3​Simt fizic (Corpul fizic – al treilea centru energetic)

​RUGACIUNEA ESTE STAREA TA, AICI SI ACUM!

Înainte să primești trebuie să vibrezi în toate celulele tale dorința ta. Ca să împlinești dorința tu trebuie să devii dorința ta MENTAL, EMOȚIONAL și FIZIC. Pentru că TU ești creatorul vieții tale!

Poţi să ceri sănătate sau să vibrezi sănătate, să FII SĂNĂTATE! Poţi să ceri prosperitate sau să vibrezi prosperitate, să FII PROSPERITATE!

Ca să materializezi orice îți dorești mintea, inima și corpul trebuie să aliniate, să pulseze aceiași vibrație. Tocmai de aceea am creat cursul DESCOPERA PUTEREA RUGACIUNILOR BINE FACUTE ce include rugaciunile marilor miracole. vezi detalii aici: http://ianramon.ro/rugaciuni

O altă greșeală care îi face pe oameni să nu aibă parte de schimbări datorită rugăciunilor este datorită faptului că practică MILOGEALA. Dă-mi și mie te rog, doamne dacă ești bun, te roooog, dă-mi și mie că sunt oricum așa mic și păcătos.

Sau cer cu rușine, sau cu vinovăție. Doamne dă-mi mulți bani! Vreau să trăiesc bogată!Dar în același timp în interior simți rușine că ceri așa ceva, vinovăție că ai mai mult ca alții etc.

Normal că nu o să ai bogăție sau libertate financiară! Pentru că nu-ți dai voie. Ești în conflict cu tine și cu dorințele tale!

Tocmai de aceea am creat o serie de rugăciuni deosebit de eficiente pentru că respect toate principiile din acest ghid. Astfel oamenii care au cumpărat pachetul Vortexul bunăstării depline (www.ianramon.ro/meditatii) și aplică acele rugăciuni de purificare și iluminare au rezultate extraordinare! Primesc sute de mărturii deosebite despre realizările fiecăruia! Vindecarea relațiilor cu partenerul/partenera și copiii, eliberara blocajelor financiare, purificarea spațiului de locuit, birou, eliberarea dependențelor, eliberarea blestemelor, corzilor cu vampiri energetici, eliberarea durerilor de cap (tot vampirism), astfel și-au regăsit puterea interioară, încrederea în propria forță de a creea viața așa cum o doresc. O familie care mi-a cerut ajutorul pentru dependență alcool, după 28 de zile de aceste rugăciuni, s-au bucurat că soțul a abandonat alcoolul. Și multe multe alte cazuri.

CUM ATRAGI PRIN RUGACIUNE UN PARTENER DE VIATA CARE SA TE IUBEASCA?

Poţi să ceri un partener care să te iubească sau să vibrezi cu acel partener, să fii dorinţa ta! Poți cere doamne dă-mi iubire (adică presupune că nu ai) sau să trăiești iubire,să vibrezi iubire în toți porii tăi și apoi să te gândești:

“- Dragă Dumnezeu Sursă Creatoare atotprezentă, trimite-mi acum partenerul meu ideal care să vibreze așa ca mine, iubire totală pentru viață, așa cum simți acum de la mine. Vreau ca împreună cu partenerul / partenera împreună în această vibrație a iubirii pe care o simt cum curge prin venele mele acum, Luminează prin privirea mea, să ne contopim această emanație și să co-creem exponențial mai multă iubire prin tot ceea ce facem fizic.”

CUM se SIMTE asta pentru tine ?! Începi să înțelegi, să simți ce este important și cum funcționează?

http://ianramon.ro/rugaciuni

Ce comunici în rugăciune? Claritate mentală și încredere sau confuzie, nesiguranță? Vrei sau nu?

De ce nu toată lumea se vindecă în 3-5 minute ca în acel video?!

De ce doar unele persoane reușesc să manifeste dorințele lor după rugăciune?

Exemplu din video de mai sus, este un exemplu al unei persoane foarte permisive, care crede în proces, care este pregătită mental, emoțional să primească așa o vindecare rapidă. Ar fi o discuție mult prea lungă aici despre subiectul REZISTENȚĂ la VINDECARE. Acest subiect îl aprofundez și îl clarific lacursurile Ian Ramon (inclusiv online).

Oamenii care nu se vindecă rapid opun rezistență transformării. Iar motivele și mecanismele sunt multe. Să-ți dau cateva exemple practice. Ai auzit sau ai întâlnit oameni care spun: daa vreau să mă vindec, să fiu sănătos”dar sub nici o formă nu vrea să ierte, să facă pace cu persoane / evenimente ci păstrează furie, vinovăție.

Un alt exemplu este femeia care stă cu un bărbat doar pentru bani, pentru sentimentul de siguranță materială. Dar lipsa de iubire, de împlinire emoțională o îmbolnăvește. Acea femeie este bolnavă pentru căiubirea nu poate fi cumpărată cu bani. N-ai nevoie doar de bani, doar să ai primele chakre satisfăcute. Banii nu aduc iubire! Desigur nici lipsa banilor nu aduce iubire sau împlinire. OMUL crează iubire(sau nu). Am întâlnit astfel de femei care cu toate că aveau probleme de sănătate urâte, din frică n-au acceptat ajutorul meu complet pentru că le era frică să-și depășească fricile. Le era frică să se schimbe, să se alinieze la Sinele lor autentic, să elibereze compromisurilepentru că se gândeau dacă o să le dea afară bărbatul care le oferă siguranța materială. Lipsa de încredere, credința că nu se descurcă singură și atunci ea face ce vrea bărbatul acela indiferent că ea va suferi.

Aceste persoane spun de fapt vreau schimbare dar fără să fac schimbare. Deci sunt cazuri în care omul cere 2 lucruri opuse deodată. Vreau iubire dar mă complac într-o situație fără iubire și poate noaptea mă ia Dumnezeu și mă teleportează miraculos la un prinț iubitor și bogat. În aceste cauzuri transmiți în rugăciune semnale contradictorii.

Un alt exemplu de contradicție. Am întâlnit mai multe cazuri reale. Unul a fost un grup de oameni care în urma unui tratament alopat au rămas cu probleme serioase de mobilitate. Au dat în judecată firma de medicamente, însă mergeau la tot felul de terapii cu intenția fermă ca să demontreze că NU mai funcționează nimic pentru ei, nici o terapie. Astfel puteau obține sigur o sumă imensă de bani de la compania de medicamente pentru că i-a handicapat pe viață. Și cum nimeni nu poate vindeca pe cineva cu forța, normal că dată fiind dorința lor de a NU se vindeca chiar nu funcționa nici o terapie la ei. Dacă s-ar fi lasat vindecați, atunci ar fi pierdut procesul și suma imensă de bani. Am avut eu personal o clienta, o doamnă care a venit DOAR să își aline din dureri dar nu să se vindece complet pentru că mi-a zis „-Ian eu primesc pensie pe caz de boală, dacă mă vindec de tot pierd jumate din bani. Deci doar fă-mi ceva să nu mă mai doară așa rău.

Am sute de exemple din experiența personală, însă cu singuranță ai înțeles ideea. Dorința cea mai puternică va câștiga. Problema apare când ai dorințe care sunt în conflict.

O altă sursă de conflict este focalizarea negativă.

Însăși numele RUGĂCIUNE este eronat din start. Are o nuanță de milogeală, ești la mâna cuiva. Puterea nu este la tine. Trebuie să te rogi ca să-ți dea că tu nu ești în stare să-ți iei. Dar lasând la o parte acest aspect, la ce mă refer cu focalizarea negativă.

În primul rând de ce faci o rugăciune?

Ceri ceva, corect? Iar dacă ceri, înseamnă / presupune din start că nu ai acel ceva, pentru că altfel nu ai mai cere. Tocmai aici intervine un aspect energetic foarte important – FOCALIZAREA.Unde iţi pui atenţia, acolo se duce energia!

Dacă iţi spun „Nu te gândi la accident, nu te gândi la războaie, nu te gândi la culoarea roşie!” Unde se duce atenţia ta, imaginaţia ta? Exact la ce NU vrei să te gândeşti, corect? Observi asta?

Când te rogi „Doamne ,fă să nu mai fie războaie”, unde este trimisă atenţia, energia ta? La razboaie. Hai să aprofundăm o altă nuanță mai subtilă. Când te rogi „Doamne dă-mi sănătate mie şi familiei” ce spui de fapt?

– Păi, e bine, că ma gândesc la sănătate.

– Bun! Te gândeşti la sănătate, până aici e bine – ai direcţionat atenţia, energia către ce iţidoreşti de fapt. Însă revenim la am spus la început, de ce ceri sănătate? Pentru că nu ai. Altfel, nu ar avea sens să ceri. Şi cu cât repeţi „dă-mi sanatate, dă-mi bani, dă-mi bucurie” cu atât întăreşti energia curentă că NU AI! Spui de fapt „Doamne nu am, nu am, nu am!”

– Bine Ian şi atunci cum să mă rog ?!

„Doamne îţi mulţumesc pentru că am în fiecare zi sănătate, putere, bucurie!” Aaaaaa ahaaaa simți?! Citește ambele variante și simte acum diferenţa între varianta aceasta şi prima!

Sesizezi o diferenţă? TU alegi pe care vrei să o repeți de acum. Legea atracției îți va aduce exact aceași frecvență pe care o emani când te rogi, când transmiți în spațiu energia ta!

De aceea am zis mai sus că majoritatea oamenilor primesc mai multă suferință după rugăciuni pentru că se roagă negativ, se concentrează pe boală, pe lipsă, și mai mult se și milogesc la Dumnezeu. Educați să stea cu frică de Dumnezeu, deja din start intră în frică, emană frică, teamă și gândul + trăirea spun ceva de genul: Doamne, mă scuzi, îmi cer iertare că te deranjez, îmi pare rău de ce am făcut, păcătosul de mine iar am făcut o prostie, de fapt am făcut multe, te rog să mă ierți, încerc să nu mai fac, mi-au zis și părinții că sunt o povară, că numai prostii fac, sper să nu te superi și tu pe mine așa rău ca ei, poate tu ești mai înțelegător puțin. Te rog dacă se poate, dacă vrei, dacă nu te deranjez, îmi dai și mie niște sănătate? Măcar așa puțin mai multă sănătoasă că știu că sunt păcătoasă și nu merit să fiu complet sănătoasă, ah și te rog dacă nu-s nesimțită dă-mi bani să-mi plătesc ratele luna aceasta. Nu vreau bogăție, nu vreau bani, adică nu mult așa cât să supraviețuiesc că mi-a zis preotul că e rău să fii bogat. El probabil are dezlegare de la Dumnezeu pentru acel Mercedes frumos cu care vine la servici (biserică). Mi-a zis că este mașina oficială a bisericii cu care îl ia pe Dumnezeu de la aeroport când vine să facă slujba. Doamne te rog nu mă pedepsi

Lumea nu se roagă așa în cuvinte, dar majoritatea celor îndoctrinați doar de tipare de frică, neiubire din biserici, cam așa transmit energia în spațiu. Multă teamă, nesiguranță, rușine, sentimente de lipsă, nu merit, nu merit, puțin, puțin, etc. Sper că acum înțelegi de ce spuneam la început că majoritatea oamenilor când se roagă se depărtează de manifestarea dorinței, își agravează situația.

Eu știu că Dumnezeu, Sursa Creației nelimitată, infinită, ce dă viață moment de moment a tot ceea ce vedem, simțim, trăim, este abundență, iubire, compasiune, bucurie și vrea ca tu să ai succes, să ai o viață împlinită. Însă ne-a dat puterea să alegem. Bucurie sau suferință, iubire sau frică. O clientă m-a rugat să o ajut pe mama ei, iar această bătrână NU a putut să pronunțe după mine, “Doamne îți mulțumesc pentru Lumina și Iubirea ta deplină acum în Viața mea”

Pentru că era atât de programată negativ de dogma religioasă că ea trebuie să repete zilnic că este o păcătoasă încât devenise incapabilă să îl vadă pe Dumnezeu așa cum este de fapt IUBIRE NELIMITATĂ. Și de fapt cum este Esența ei, esența spirituală umană.

​Postura în timpul rugăciunii​

Ai observat că atunci când simţi tristeţe, neputinţă, dezamagire, ai o anumită poziţie, iar când stai vertical, cu spatele drept, pieptul uşor evidenţiat în faţă, te simţi altfel, mai în putere, avand mai multă apreciere faţă de tine? O poziţie care pur și simplu nu îţi permite de fapt sa fii trist(ă)! Testează!

Când stai cu spatele drept , este mult mai uşor să conectezi toţi acei centrii energetici, să ajuţi ca energia sa curgă mult mai uşor si fluid prin corp, iar claritatea si eficienţa ta în rugăciune creşte!

​Concluzii

Ai observat că atunci când simţi tristeţe, neputinţă, dezamagire, ai o anumită poziţie, iar când stai vertical, cu spatele drept, pieptul uşor evidenţiat în faţă, te simţi altfel, mai în putere, avand mai multă apreciere faţă de tine? O poziţie care pur și simplu nu îţi permite de fapt sa fii trist(ă)! Testează!

Când stai cu spatele drept , este mult mai uşor să conectezi toţi acei centrii energetici, să ajuţi ca energia sa curgă mult mai uşor si fluid prin corp, iar claritatea si eficienţa ta în rugăciune creşte!

 • ​Eşti o fiinţă vibraţională formată dintr-un un aspect fizic şi unul nonfizic (energetic) ce sunt inseparabile !
 • ​Exişti într-un singur câmp de energie care uneşte toate fiinţele vii, care îţi aduce doar ceea ce tu îi comunici energetic prin gânduri şi emoţii !
 • ​Inima ta este cheia către comunicarea cu acest câmp etern, inteligent, această Matrice Divină. Cu inima ta simţi şi comunici cu Matricea Divină, cu Mintea Divină !
 • ​Ca să trăiești o viață împlinită focalizează-ţi atenţia doar pe ceea ce doreşti să inviţi în viaţa ta, doar ceea ce se simte bine pentru tine!
 • ​rugăciunea este starea ta, aici şi acum!

Oare cum poți aplica toate aceste cunoașteri elevate în viața ta acum? Ce ai decis să aplici de astăzi ?

Cunoașterea este putere potențială, CUNOAȘTEREA APLICATĂ ESTE PUTERE. Astfel daca vrei rezultate excelente, ti-am pregatit 2x rugaciuni deosebite. Descarca rugaciunile bucuriei depline, prin click pe poza de mai jos si pune in practica! Te vei simti extraordinar de bine si lucrurile in viata ta vor incepe sa mearga mult mai bine.

traieste si tu o schimbare pozitiva!​

DESCOPERA RUGACIUNILE MARILOR MIRACOLE

vezi detalii: http://ianramon.ro/rugaciuni

PS: Ajută-mă să trezesc cât mai multe persoane la potențialul lor Divin. Dacă ți-a plăcut acest articol și consideri că este util, trimite-l pe email prietenilor sau share pe facebook la articol.

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu: