Despre IAN RAMON

Despre IAN RAMON2017-10-09T00:30:59+00:00

Originiile unui Maestru al vindecării…

Ian Ramon s-a născut în data de 8 Decembrie 1987 sub numele de Sebastian-Andrei Ştefan, moştenind caracteristiciile zodiei săgetător, un nativ vesel şi optimist, entuziasmat atât de partea văzută a universului cât şi de cea mai puţin perceptibilă celor 5 simţuri primare.

Născut în sânul unei familii de persoane cu rădicini puternice în domeniul spiritualităţii,Ian Ramon a primit darul comunicării cu îngerii de la mama sa, iar de la tatăl său, radiestezist de nivel înalt, harul vindecării cu palmele. În consecinţăcopilăria a fost presărată cu jocuri de telepatie, jocuri de vindecare sau de detectare a vibraţiilor subtile, invizibile omului de rând.

Făcând parte dintr-o familie cu preocupări spirituale, Ian Ramon a participat de mic la tabere de spiritualitate, prima iniţiere a acestuia având loc în domeniulcristaloterapieialături de maestrul Dan Seracu în 1995. Apoi Ian a fost iniţiat în gradul 1 de Tehnică Radiantă de către Bebe Stratulat şi Lidia Bârsan.

Studiul cu Dr.Richard Bandler

După numeroase iniţieri spirituale cu bioenergeticieni români sau terapeuţi străini de unde a învăţat să îi vindece pe ceilalţi de dereglări energetice, Ian a descoperit în timpul liceului două, programe care i-au dezvoltat puternic viziunea despre vindecare, Neuro Linguistic Programming şi Design Human Engineering. Ca urmare a petrecut următorii 2 ani practicând aceste metode mai mult de 4-6 ore zilnic, oferindu-le cu succes ajutorul tuturor celor care i-au ieşit în cale

Anul 2008 a fost un an plin de evenimente pentru tânărul ucenic al vindecării întrucât a participat şi absolvit cu succes cursul de Tehnică Radiantă cu Dumitru şi Aura Lazia, ambele niveluri, a participat la conferinţa “Esenţa vindecării” a doctorului Eric Pearl şi a avut ocazia să studieze în Scoţia – Neuro Hypnotic Repatterning – direct cu Richard Bandler, tatăl NLP-ului, şi cu John La Valle preşedintele organizaţiei principale, PureNLP, din S.U.A.. În cadrul acestui grup de practicieni de NLP de elită din şcoala doctorului Bandler, Ian Ramon s-a făcut remarcat pentru prima dată pentru calităţiile native de vindecare ale acestuia.

Descoperirea Reconectării

Cum nimic nu este întâmplător, în 2008, în cadrul conferinţei “Esenţa vindecării”, a doctorului Eric Pearl, Ian Ramon a fost ales drept subiect de demonstraţie de Eric. Între cei doi s-a stabilit imediat o conexiune şi în urma unei discuţii personale din pauză conferinţei, doctorul Eric l-a rugat pe Ian să realizeze prima vindecare din cadrul unei conferinţe. O femeie care avea o problemă cronică degenerativă a fost vindecată instant spre uimirea publicului şi aprecierea doctorului Eric.

Intervalul 2008 – 2013 i-a îmbogăţit lui Ian, foarte puternic cercul de prieteni şi apropiaţi, cu persoane renumite precum Erik Berglund, Jasmuheen, Deva Premal, Luminiţa Paval, RazaRa Aimeiea, Tom Kenyon, Claudette Melchizedek sau Drunvalo Melchizedek. Ian Ramon a avut onoarea să studieze cu mulţi dintre aceştia într-un cadru personal, tainele metodelor de vindecare practicate, de la hrănirea cu prană până la geometrie sacră şi activarea MerKaBa din inimă.

Cu ce vă poate ajuta Ian Ramon ?

Prezentat în seminariile The Reconnection ca fiind unul dintre cei mai experimentaţi practicieni din lume, Ian Ramon a oferit peste 1300 de sedinte de Reconectare in Romania si alte tari, calatorind an de an si pregatindu-se impreuna cu echipa doctorului Eric Pearl. Dupa ce a parcurs programul special Practitioner Mentoring Training din 17 Noiembrie 2013 în Slovenia, a continuat pregatirea in Italia, Belgrad si Germania si a devenit mentor îndrumator pentru alţi practicanţi. Fiindca nu poti invata totul de la un singur om, Ian se pregateste an de an cu mai multi Maestrii in info-energetica, maestrii ai meditatiei, channeling, mantre si alte tehnici de ridicarea nivelului de constiinta.

Cu un număr semnificativ de clienţi mulţumiţi şi recunoscători de pe întreg teritoriul României şi din străinătate, Ian Ramonvă poate oferi accesul către un nou spectru de frecvenţe vindecătoare superioare oricărei tehnici energetice clasice fie că vă aflaţi în Iaşi sau Bucureşti, Firenze sau Dubai, România sau America.

Datorită numărului mare de solicitări vă recomandăm să faceţi o programare din timp prin intermediul paginii de programare rapidă. Dacă înainte de a vă programa doriţi sa clarificati anumite intrebari contactati-ne la +40732.989.888 sau prin formularul de programare de aici.