Politica de confidentialitate

IAN RAMON care este reprezentat legal prin SC SAAMRA MERKABA SRL, denumit in continuare SAAMRA MERKABA, CUI: 4277609, J40/8011/2020, cu sediul social in Camil Ressu 27, Bucuresti sector 3, organizata in baza legii romane

Prezentul document este intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, este accesoriu documentului « Termeni si Conditii » şi se completeaza cu acestea.

SAAMRA MERKABA colecteaza date cu caracter personal (nume, telefon, oras domiciliu, adresa email) pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
  • trimiterea de buletine informative periodice, in format exclusiv electronic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
  • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
  • scopuri statistice.

SAAMRA MERKABA poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SAAMRA MERKABA pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actionilor Utilizatorului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea SAAMRA MERKABA si/sau al eventualilor terti cu care SAAMRA MERKABA are contracte de parteneriat in acel moment.

Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, dar dupa ce va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SAAMRA MERKABA.

Pentru exercitarea drepturilor cf art. paragraf anterior, clientul sau utilizatorul se va adresa SAAMRA MERKABA, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, procesarea datelor de card bancar se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului de carduri bancare agreat de catre SAAMRA MERKABA.

SAAMRA MERKABA nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului.

Politica de confidentialitate SAAMRA MERKABA se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. SAAMRA MERKABA nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

SAAMRA MERKABA se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul de carduri bancare agreat de catre SAAMRA MERKABA are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

SAAMRA MERKABA garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

SAAMRA MERKABA nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne contacti prin formularul de contact de pe site sau email (afisat pe site in footer).