Buna si frumoasa sa-ti fie ziua,

Prin navigarea pe acest site https://ianramon.ro (denumite in continuare site sau site-ul) sau prin plasarea unei comenzi esti de acord cu termenii si condiile descrise mai jos pe aceasta pagina și Politica noastră de confidențialitate. Aceste documente reprezintă o convenție legală, adica un contract între tine și noi. Astfel iti recomandam sa citesti cu atentie aceste documente inainte de a plasa o comanda sau de a utiliza acest site https://ianramon.ro

 

Firma noastra SC PROVENTUS ANMAR SRL, proprietarul acestui site, isi rezervă dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești Termeni si politica de confidentialitate. Comenzii tale i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasării comenzii. Accesând site-ul nostru vei găsi cea mai recentă versiune a Termenilor.

Accesul pe site ianramon.ro în vederea efectuării unei comenzi sau în vederea înscrierii la evenimente este permis oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare Client), care respectă acesti  Termeni și condiții din aceasta pagina.

 

Nu garantam faptul că orice servicii sau produse care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile în viitor. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment prestarea unui serviciu sau vânzarea unui produs. Aproape tot timpul anuntam aceasta schimbare (incetarea sau schimbari privind furnizarea unui produs sau serviciu) prin email, facebook, youtube insa nu garantam ca vei primi aceasta notificare pentru ca pot aparea erori oricand in aceasta incercare de comunicare si nu depinde de noi.

 

RESPONSABILITATEA TA

Sanatatea ta, actiunile tale sunt responsabilitatea ta!

Compania SC PROVENTUS ANMAR SRL nu este o institutie medicala, IAN RAMON nu este medic, nu are nici o certificare sau pregatire in domeniul medical sau psihologic, si nu ofera sfaturi medicale, prescriptii, tratamente, diagnoza, remedii. Siteul este o parere, o viziune care oricare alt site din lume, ca oricare parere a unui om. Siteul nu este despre vindecarea bolilor ci despre conectarea la Dumnezeu, Sursa Creatiei. Deciziile pe care le iei in urma interactiunii cu informatia de pe site (inclusiv produsele, serviciile comercializate prin site) sunt deciziile tale iar consecintele sunt raspunderea ta 100%.

Ian Ramon are experienta foarte multa de practica in meditatie, a parcurs zeci de cursuri de dezvoltare personala, de evolutie spirituala, de eliberare emotionala, obtinand diverse certificari (Reconectarea, Merkaba, NLP coaching, NLP hipnoza, NLP practician si Master practician, si altele) dar nu sunt certificari de medic, sau de psiholog licentiat. Este altceva.

Credinta de baza pe care compania noastra o are este ca nimeni nu vindeca pe nimeni ci doar conectarea prin vointa proprie, constient la Dumnezeu atotprezent in tot ce exista, inclusiv celulele umane).

Toate informatiile de pe site si produsele digitale (cursuri, ebook, audio, video etc.) comercializate pe site reflecta credintele lui Ian Ramon, experiente pe care le-a trait si le traieste si nu exista nici o garantie sau promisiune pentru tine. Ceea ce a functionat pentru Ian Ramon sau alta persoana nu inseamna ca va functiona si pentru tine. Nu oferim nici o garantie sau promisiune pentru tine!

In fiecare zi comunici cu oameni direct sau prin radio, tv, carti, articole, reviste, filme, brosuri care iti spun credintele lor, parerea lor (nemultumiri, frustrari, bucurie, impliniri, reusite, esecuri), te incurajeaza sau te descurajeaza, in fiecare zi poti citi pe internet sute de articole, pareri, studii false sau adevarate, minciuni sau adevaruri insa in final este RESPONSABILITATEA TA si LIBERUL TAU ARBITRU pentru gandirea ta, starea ta, viata ta, cuvintele si actiunile tale. Ai libertatea de alegere.

Daca decizi sa intrerupi orice tratament, orice cura, sau te razgandesti sa faci vreo operatie este responsabilitatea ta si este decizia ta 100%. Acceptand acesti termeni si conditii exclude, elibereaza de sub orice raspundere Proventus Anmar SRL, Ian Ramon fata de rezultatele tale, sau deciziile tale.

 

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

 

 

MARKETING

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site sau comunicare scrisa prin formularule de contact de pe site.

Toate inregistrarile video cu experientele clientilor publicate pe site sunt realizate in urma acordului lor si fara nici o obligatie ci doar datorita dorintei lor de a impartasi bucuria, recunostinta, experienta traita.

Daca iti exprimi acordul prin click pe buton la mesajul afisat la accesarea pentru prima data a siteului  despre utilizare cookies si / sau prelucrare date personale avem dreptul sa iti transmitem mesaje privind noutati, oferte, reclame, promotii, informatii din tema siteului, anunturi despre evenimentele organizate de noi sau parteneri sau clienti pe care-i sustinem. Vei vedea reclamele noastre prin google ads, facebook, youtube si alte companii sau siteuri, tehnoglogii care ofera aceasta posibilitate. Desigur ai dreptul in baza legislatiei GDPR sa ne soliciti sa stergem sau sa modificam datele tale din baza noastra. In fiecare email pe care-l trimitem vei avea un buton de dezabonare. Pe youtube, facebook, google nu putem sa garantam ca nu vei mai primi reclamele noastre pentru ca utilizarea acelor servicii presupune acceptul tau sa primesti reclame de la companii care platesc aceste servicii.

 

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi vor fi prelucrate respectând legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informații, poti consulta Politica noastră de confidențialitate.

 

REGULI PRIVIND UTILIZAREA ACESTUI SITE

  • Nu vei efectua nici o comanda falsa sau frauduloasa (adica sa pacalesti magazinul astfel incat sa beneficiezi de produs / serviciu fara sa platesti), in caz contrar ne rezervam dreptul sa anulam orice comanda si a informa autoritatile competente sa se ocupe legal de acest abuz.
  • Vei furniza informatii reale, compelete si actualizate;
  • Respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest site.
  • Vei utiliza siteul pentru informare sau plasarea unei comenzi, fara a aduce vreun prejudiciu, blocare, modificare a functionarii siteului.

 

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul oricarui utilizator care incalca regulile de mai sus si de a ne adresa autoritatilor competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

 

Proprietatea intelectuală si utilizarea produselor cumparate

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse în cursurile online, programele audio, video si  text comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a PROVENTUS ANMAR SRL.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumperi accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către PROVENTUS ANMAR SRL.

Nu este permis să transmiți în favoarea unei terțe persoane accesul tau la programele si serviciile online comercializate prin intermediul site-ului.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreu drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site.

 

În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare sau de înscriere la evenimente, Clientul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

 

Forța majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.
Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5(cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

 

Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelege intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente.

 

Dispoziții finale

Acest site este deținut de către PROVENTUS ANMAR SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

PROVENTUS ANMAR SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site ori în cazul înscrierii la un eveniment.

Promoțiile oferite de către PROVENTUS ANMAR SRL care sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului, dacă pe site nu se specifică altfel.
Disponibilitatea unui produs în stoc, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către Client.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.