IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

TERMENI SI CONDITII

Prin navigarea pe acest site https://ianramon.ro (denumite in continuare site sau site-ul) sau prin plasarea unei comenzi esti de acord cu termenii si condiile descrise mai jos pe aceasta pagina și Politica noastră de confidențialitate. Aceste documente reprezintă o convenție legală, adica un contract între tine și noi. Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor produse oferite de catre SAAMRA MERKABA SRL prin intermediul magazinului virtual www.ianramon.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

1. Definitii termeni

Cumparator – persoana, firma, compania sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – IAN RAMON care este reprezentat legal prin SC SAAMRA MERKABA SRL, denumit in continuare SAAMRA MERKABA, CUI: 4277609, J40/8011/2020, cu sediul social in Camil Ressu 27, Bucuresti sector 3, organizata in baza legii romane.

Produse sau servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

SITE domeniul ianramon.ro si subdomeniile acestuia.

DOCUMENT – prezentul Termeni si Conditii.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre SAAMRA MERKABA prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al SAAMRA MERKABA UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SAAMRA MERKABA intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SAAMRA MERKABA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la SAAMRA MERKABA, sau alte date privilegiate ale acesteia.

BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SAAMRA MERKABA intro anumita perioada, fara nici un angajament din partea SAAMRA MERKABA cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre SAAMRA MERKABA catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre SAAMRA MERKABA.

2. General

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client.

Firma noastra SC SAAMRA MERKABA SRL, proprietarul acestui site, isi rezervă dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești Termeni si politica de confidentialitate. Comenzii tale i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasării comenzii. Accesând site-ul nostru vei găsi cea mai recentă versiune a Termenilor.

Nu garantam faptul că orice servicii sau produse care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile în viitor. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment prestarea unui serviciu sau vânzarea unui produs. Aproape tot timpul anuntam aceasta schimbare (incetarea sau schimbari privind furnizarea unui produs sau serviciu) prin email, facebook, youtube insa nu garantam ca vei primi aceasta notificare pentru ca pot aparea erori oricand in aceasta incercare de comunicare si nu depinde doar de noi.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.ianramon.ro

In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

 • Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de SAAMRA MERKABA prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea SAAMRA MERKABA.
 • SAAMRA MERKABA va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 • Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SAAMRA MERKABA.

In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SAAMRA MERKABA si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, SAAMRA MERKABA va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

3. Continut

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA. Caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a SAAMRA MERKABA sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care SAAMRA MERKABA detine licenta de utilizare si/sau publicare.

Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SAAMRA MERKABA, includerea oricarui continut in afara siteului SAAMRA MERKABA, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SAAMRA MERKABA asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SAAMRA MERKABA.

Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SAAMRA MERKABA si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea SAAMRA MERKABA cu referire acel continut.

Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SAAMRA MERKABA si/sau al angajatului SAAMRA MERKABA care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

4. Contact

SAAMRA MERKABA publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite SAAMRA MERKABA sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SAAMRA MERKABA de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SAAMRA MERKABA se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si SAAMRA MERKABA, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SAAMRA MERKABA in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

SAAMRA MERKABA isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

5. Buletin informativ / Newsletter

Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

Datele preluate de la Utilizator sau Utilizator in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre SAAMRA MERKABA in limitele Politicii de Confidentialitate.

Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:

 • Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
 • Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
 • Prin contactarea SAAMRA MERKABA, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

SAAMRA MERKABA isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea SAAMRA MERKABA, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

SAAMRA MERKABA nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al SAAMRA MERKABA, la momentul expedierii buletinului.

6. Politica de vanzare online

Accesul la serviciu si produsele digitale achizitionate este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.

Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.

SAAMRA MERKABA poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

Cand comanda este achitata online prin card, cumparatorul primesti un emai imediat cu instructiuni text si video si datele de access la produsele digitale.

Cand cumparatorul plaseaza o comanda prin site si alege metoda plata transfer bancar, va primi un email cu datele bancare ale firmei pentru a achita comanda.

Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.

In situatia in care se descopera accese de acest gen, SAAMRA MERKABA isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

SAAMRA MERKABA poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SAAMRA MERKABA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

SAAMRA MERKABA poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.

Facturarea produselor si/sau serviciilor achizitionate se face exclusiv in LEI si EURO.

In cazul platilor online SAAMRA MERKABA nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SAAMRA MERKABA, acestea fiind cu titlu de prezentare.

In descrierea produselor si/sau serviciilor SAAMRA MERKABA isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii, produse complementare / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

PLATA CU CARDUL

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre Decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale Netopia Payments SRL prin solutia integrata; Netopia Payments SRL este furnizorul SAAMRA MERKABA de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. De asemenea, sunt acceptate plati efectuate prin carduri de credit pentru plati in rate astfel cum sunt enumerate pe pagina cu informatii despre plati. Alte metode de plata sunt transferul bancar sau plata la livrare.

SAAMRA MERKABA nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

RETURNARE BANI, GARANTII si RESPONSABILITATI

Cumpara cu incredere, ai 14 zile sa le incerci iar daca nu esti multumit iti returnam banii. De la data solicitarii tale in maxim 10 zile lucratoare primesti returnarea banilor. Mai multe detalii in urmatoarele paragrafe.

Sanatatea ta si actiunile tale sunt total responsabilitatea ta!

Compania SC SAAMRA MERKABA SRL nu este o institutie medicala, IAN RAMON nu este medic, nu are nici o certificare sau pregatire in domeniul medical sau facultate de psihologie, si nu ofera sfaturi medicale, prescriptii, tratamente, diagnoza, remedii.

Insa IAN RAMON are mai multe de 20 de ani de practica zilnica si pregatiri cu certificari internationale in domeniul de echilibrare emotionala, performanta in afaceri, gestionarea stresului fiind si sportiv de performanta. Mai multe poti gasi pe pagina de biografie.

GARANTIE MEDICALA

Nici asociatii companiei, nici prieteni nici un medic n-a oferit garantie (bani inapoi) pentru chirurgie, pentru celule stem sau alte proceduri medicale similare daca nu ne-a placut sau n-am avut rezultate. Am intalnit oameni care au facut imprumuturi de 40.000 euro (160.000 lei) pe care i-au cheltuit pe proceduri medicale, pe celule stem si n-au scapat de problema ba dimpotriva s-a agravat.

GARANTIA IAN RAMON = MULTUMIT sau BANII INAPOI

Cu toate ca nici macar sistemul medical nu-ti ofera bani inapoi sau garantii ferme si faptul ca exista hoti, sarlatani pe internet vrem sa stii ca orice cumperi pe acest site www.ianramon.ro n-ai nici un risc! Suntem oameni de incredere, sinceri, autentici iar produsele noastre aduc rezultate reale!

Cu toate ca aproape nici un alt magazin online nu-ti mai ofera banii inapoi odata ce ai primit access digital la produs si-l poti descarca, Ian Ramon iti ofera garantia de multumire pentru toate achizitiile de pe site (o investitie valoroasa in tine).

Cu noi riscul tau este 0. cumpara cu incredere orice produs pentru ca in caz ca nu esti multumit de rezultate in termen de 14 zile poti sa ne soliciti returnarea banilor. Solicitarea o poti face pe email sau prin formularul de contact din partea de jos a siteului. Toate datele de contact sunt afisate tot timpul pe site (footer jos in stanga)

7 Valabilitatea ofertei

SAAMRA MERKABA isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si invocarea unui motiv in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea informatiilor de acces pentru produsele achitate. Produsele sunt digitale, accesul se face online. Am creat platforma de access la produsele online simplu si incercam sa ajutam telefonic, prin email, prin tutoriale video toti clientii sa reuseasca din punct de vedere tehnic sa se conecteze.

Returnarea banilor pentru achizitie

In cazul in care in maxim 14 zile de la data primii informatiilor de access la produse,  cumparatorul nu este multumit sau nu reuseste tehnic sa acceseze produsul / produsele si solicita prin email, formular contact site sau telefonic returnarea valorii achitate, vom returna intreaga suma achitata in maxim 14 zile.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca SAAMRA MERKABA poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de SAAMRA MERKABA, in functie de scop/situatie:

 • Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii cu card bancar;
 • Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SAAMRA MERKABA, in cazul platii cu card bancar.
 • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte.
 • Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
 • Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
 • Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

SAAMRA MERKABA poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SAAMRA MERKABA, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea SAAMRA MERKABA si/sau partenerilor acestuia;
 • fara nicio justificare.

Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat pentru confirmare.

In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul Clientului a contravaloarii produselor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre SAAMRA MERKABA in maxim 48 de ore de la data la care SAAMRA MERKABA a fost informata de acest fapt.

Facturile vor fi oferite cumparatorului in format digital pe adresa de email mentionta in comanda sau in format fizic la solicitarea express a acestuia, iar cumparatorul isi asuma sa plateasca costurile de transport.

8 Frauda si SPAM

SAAMRA MERKABA nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

SAAMRA MERKABA declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SAAMRA MERKABA.

Clientul sau Utilizatorul va informa SAAMRA MERKABA asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

SAAMRA MERKABA nu promoveaza SPAMUL.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau SAAMRA MERKABA si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 • de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 • de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre SAAMRA MERKABA catre Utilizator / Client
 • de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
 • de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SAAMRA MERKABA catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

9 Limitare de responsabilitate

SAAMRA MERKABA nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.

SAAMRA MERKABA nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel de pierderi.

In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre SAAMRA MERKABA, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SAAMRA MERKABA, conform detaliile de contact, astfel incat SAAMRA MERKABA sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

SAAMRA MERKABA nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SAAMRA MERKABA.

SAAMRA MERKABA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

SAAMRA MERKABA este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al SAAMRA MERKABA, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

SAAMRA MERKABA nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 • serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
 • serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
 • produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

Toate informatiile de pe site si produsele digitale (cursuri, ebook, audio, video etc.) comercializate pe site reflecta credintele lui Ian Ramon, experiente traite, rezultate obtinute cu clientii si nu exista nici o garantie sau promisiune pentru tine. Ceea ce a functionat pentru Ian Ramon sau orice alta persoana mentionata, sau filmata nu poate garanta ca va functiona la fel si pentru tine. Nu oferim nici o garantie sau promisiune pentru tine dar te asiguram ca primesti banii inapoi daca nu esti multumit(a)!

Daca decizi sa intrerupi orice tratament, orice cura, sau te razgandesti sa faci vreo operatie este responsabilitatea ta si este decizia ta 100%. Acceptand acesti termeni si conditii exclude, elibereaza de sub orice raspundere SAAMRA MERKABA SRL, fata de rezultatele tale, sau deciziile tale.

Ce putem face este sa-ti oferim garantia multumirii pentru achizitie! Returnam banii in 14 zile daca nu esti multumit. (vezi mai jos sectiunea Garantii si returnare bani)

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 1. Forta majora si cazul fortuit

nici una din partile unui contract incheiat sau care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.;

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa duca contractul la bun sfarsit.

 1. Litigii

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre SAAMRA MERKABA Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentul document.

Orice disputa cu referire la prezentul document, care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si SAAMRA MERKABA se va rezolva pe cale amiabila.

nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentului document.

Orice disputa de orice fel (exclusiv art. 11.2) care ar putea sa apara intre Utilizator si SAAMRA MERKABA sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 1. Dispozitii finale

SAAMRA MERKABA isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

SAAMRA MERKABA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

SAAMRA MERKABA isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.