IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Terapia Theta Healing

Theta Healing – O privire de ansamblu

La ora actuala exista o multime de tehnici de vindecare energetica, mai mult sau mai putin cunsoscute, unele dintre ele chiar functionand foarte bine, in timp ce altele sunt orientate mai mult catre comert decat catre rezultate. Dar nu tehnica este vinovata ci practicianul. Tehnica este aplicata de practician nu de tehnica. Dar despre asta vom vorbi mai mult intr-un alt articol. Aici vreau sa vorbim despre Theta Healing.

Asadar, asemeni multor tehnici dedicate imbunatatirii echilibrului interior, precum Reiki, Qigong, Shamanism, MunayKi, Theta Healing se numara printre metodele care conform descrierilor, te ajuta sa rezolvi diferite probleme fizice si emotionale. Iar daca tot am deschis subiectul, haideti sa prezentam o scurta definitie a acestui concept.

Ce inseamna Theta Healing?

Theta Healing reprezinta o metoda care, dupa parerea multora, te poate ajuta sa identifici si sa inlaturi problemele si blocajele de care suferi la nivel interior. Astfel, apeland la acest concept vei putea avea o sansa de a-ti reface modul de viata, constientizand sub o anumita forma problemele din pricina carora suferi la nivel fizic sau emotional.

Acestea fiind spuse, in randurile ce urmeaza vom vorbi putin despre istoria conceptului de Theta Healing si vom prezenta cateva detalii despre persoana care l-a inventat.

Scurt istoric

Procesul de meditatie numit Theta Healing a fost dezvoltat in anul 1995 de catre Vianna Stibal, aceasta fiind considerata o vindecatoare si in acelasi timp un profesor spiritual. Chiar si la ora actuala, aceasta ofera informatii celor interesati despre filosofia sa de viata, alaturi de tehnica de meditatie, Theta Healing. Se povesteste ca Vianna Stibal a fost martora la propria ei vindecare, descoperind astfel ca emotiile si credintele fiecarui individ pot sa afecteze interiorul acestuia chiar si la nivel sufletesc. In urma acestei experiente, a dezvoltat un proces care te-ar putea ajuta sa descoperi anumite lucruri printre care sunt mentionate:

– adevaratele noastre credinte;

– motivele pentru care avem anumite conceptii;

– cum ne cream singuri bolile si problemele in viata;

Accesand aceste informatii, Vianna spune ca a reusit sa deslusascafelul in care pot fi schimbate toate aceste concepte.

In urmatorii ani, Vianna Stibal a transformat aceasta tehnica intr-una care poate fi predata, ajungand sa invete o multime de practicanti tot ceea ce trebuie stiut despre Theta Healing.

Totodata, se mai spune ca Vianna Stibal a fost martora la mai multe vindecari, alaturi de clientii si studentii sai. In cele din urma a fost creat o serie de cursuri si un sistem prin intermediul caruia se poate obtine o certificare in acest domeniu.

Fiinta umana si problemele reprimate de aceasta

In cazul in care nu stiai, subconstientul este cel care-ti formeaza toate convingerile, multe dintre acestea fiind deja bine fixate inainte de a implini 7 ani. Ulterior toate aceste idei fixe se transforma in realitatea pe care o vei trai. Toate credintele dobandite au un efect ridicat asupra felului in care ne traim viata (sanatate, relatiile cu cei din jur, locul de munca si binenteles starea de spirit sau fericirea).

Sanatatea si fericirea fac parte din starea noastra naturala de a a fi, dar din pacate multi oameni isi petrec aproape toate viata (daca nu in totalitate) in cautarea celor doua stari.

Conform ultimelor descoperiri in fizica cuantica s-a ajuns la concluzia ca cele mai bine inradacinate concepte, atitudini si asteptari dicteaza felul in care ne traim viata si prin urmare nivelul de succes de care avem parte.

Astfel, in masura in care zilnic iti spui lucruri precum “Nu merit”,” Nu pot”, “nu sunt in stare” sau “Sunt un ratat, numai greseli fac”, vei tinde sa devii o persoana definita de aceste caracteristici si vei atrage in viata ta situatii care pot atrage dupa sine esecul pe toate planurile existentei tale.

Multe persoane incercand sa rezolve depresie, tristete, rani sufletesti, traume emotionale trec prin cursurile Theta healing baza, Theta healing avansat dar nu toate au succes. Ca in orice tehnici, practici de sanatate energetica, emotionala nu poate da o metoda rezultate identice pentru toata lumea. Pentru ca fiecare om este diferit. Unele persoane dau vina pe tehnica, unele persoane dau vina pe trainer / profesor, si putine isi asuma raspunderea pentru gradul lor de frica si rezistenta la schimbare. Desigur apar rezultate pozitive pentru majoritatea cursantilor altfel nu ar mai merge nimeni acolo daca n-ar functiona deloc insa unele persoane spun despre orice tehnica energetica sau spirituala ca este fals, ca este efect placebo si gasesc sau inventeaza scuze ca sa nu-si asume raspunderea practic pentru vindecarea vietii lor. E mai usor sa dai vina pe altii, pe exterior.

Asa se intampla si cu metoda Reconectarea axtiotonala. Cu toate ca este o metoda ce a transformat vietiile a peste 1.100.000 pe intreg globul, nu toate persoanele au parte de vindecarile dorite. Insa ce se intampla cu 98% din persoane este o eliberare de traume emotionale care pot cauza blocaje financiare, insomnie, depresie, dureri de cap, dureri musculare.

Esti interesat sa afli mai multe? Afla detalii pe pagina dedicata Reconectarii axiotonale www.ianramon.ro

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu: