[NOU] CURS VIDEO ONLINE

DESCOPERĂ PUTEREA ADEVĂRATĂ A RUGĂCIUNILOR BINE FĂCUTE CU IAN RAMON

DESCOPERĂ ACUM TOATE SECRETELE PRACTICĂRII CORECTE ȘI EFICIENTE A RUGĂCIUNILOR CA SĂ REUȘEȘTI SĂ ​REALIZEZI UN DIALOG PRODUCTIV cu DUMNEZEU, NU DOAR UN MONOLOG FĂRĂ REZULTATE!

inca mai poți cumpăra la prețul mai mic cu 65%  (faci economie aprox 140 lei ):

ore
minute
secunde

CE PRIMESTI in acest curs:

1) Primesti acces instant la cursul video online pentru a clarifica procesul corect si eficient de rugaciune

  • LIMBAJUL de LUMINA - cum sa comunici folosind limbajul ingerilor, arhanghelilor astfel incat sa comunici clar dorintele tale.
  • Descopera secretele transmise de Iisus care au fost eliminate din biblie (pentru ca anumiti conducatori au considerat ca acele invataturi ofereau prea multa intelepciune si putere omului de rand)
  • Vei afla cum sa directionezi energia rugaciunii in mod eficient, ca sa eviti cele 3 greseli majore pe care milioane de oameni le repeta zilnic (si apoi se mira ca nu obtin rezultate prin rugaciune)

2) Primesti 3 rugăciuni numite “rugaciunile marilor miracole” pentru echilibrare si iluminarea minte-suflet-trup

  • Toate rugaciunile sunt scrise folosind ca sa-ti ofere energia completa de comunicare in Limbajul de Lumina. (o sa simti prin starea de pace profunda si bucurie care o ai cu cat le citesti mai des) astfel incat sa comunici clar dorintele tale.
  • Mai mult decat faptul ca vei comunica eficient si vei avea rezultate mai bune ca oricand, vei simti si percepe raspunsul ingerilor, al ghizilor tai spirituali!
  • Vei afla cum sa directionezi energia rugaciunii in mod eficient, ca sa eviti cele 3 greseli majore pe care milioane de oameni le repeta zilnic (si apoi se mira ca nu obtin rezultate prin rugaciune)
  • Textele rugăciunilor sunt total aliniate la bunăstarea deplina si bucuria esentei Sufletului, fără manipularea negativă din rugăciuni clasice - adică fără cuvinte de păcătos, fără separare față de Dumnezeu, fără să te facă să te simți un muritor care se milogește de o putere superioară să-l salveze!
  • Vei simți și vei trăi cele mai înălțătoare stări!
  • Vei descoperi prin trăirea ta, adevarata putere de iluminare minte-suflet-trup a rugăciunilor bine făcute.
1
formular comanda rapida
Please fill all required field

Completeaza corect datele tale

Produsele alese de tine:

Produse
Price
1
Curs online DESCOPERA PUTEREA RUGACIUNILOR BINE FACUTE
reducere
faci economie 110,00 lei (50.00%)
220,00 lei 110,00 lei

Total comanda

Product Total
Curs online DESCOPERA PUTEREA RUGACIUNILOR BINE FACUTE × 1 110,00 lei
Subtotal 110,00 lei
Total 110,00 lei

Cum doresti sa achiti?

alege metoda preferata

  • plateste in siguranta cu cardul, online prin mobilPay. datele cardului NU se memoreaza ci sunt transmise codificat, securizat SSL catre banca pentru aprobarea platii.

Investitia in tine este cea mai buna si inteligenta si nimeni nu ti-o mai poate lua!

peste

10
clienti multumiti
am practicat rugaciunile primite, zilnic impreuna cu mama si dupa 35 de zile, tatal meu s-a lasat de bautura!
Ioana
profesoara
Wow sunt minunate rugaciunile! eu am reusit sa vand un teren pe care de cativa ani nu reuseam sa-l vand. Chiar functioneaza! si in curs am inteles ce greseam. acum voi putea aplica rugaciunile eficient pentru orice situatie! Multumesc!
Ana