IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

VREI UN NOU NIVEL DE SĂNĂTATE și ECHILIBRU EMOȚIONAL?

Dacă:

Te confrunți cu anxietate, insomnie, atacuri de panică, depresie

sau dureri de oase, dureri de spate, mușchi, ligamente?

.Atunci citește mai departe pentru că te pot ajuta prin o consultație privată pentru conștientizarea cauzelor emoționale și echilibrarea totală a sistemului tău energetic

Am oferit peste 1900 ședințe și majoritatea clienților au sesizat:

Reconectarea la starea ta de bine absolut

Play Video

Reconectarea axiotonală – un spectru nou de vindecare total superior tehnicilor clasice de bioenergie, reiki…

După primele două ședințe bunica mea s-a vindecat de cistită, iar mama a scăpat de dureri groaznice de picioare. Atunci m-am convins că această metodă funcționează mult mai eficient decât orice metode clasice de energie (reiki, qiqong, theta healing, biorezonanță)

Astfel am decis să fac toate cursurile cu doctor Eric Pearl și prin ședințele de Reconectare, de Vindecare Reconectivă să ofer oamenilor ocazia să elibereze blocajele din calea sănătății.

În 10 ani de practică am oferit Reconectarea axiotonală inclusiv la terapeuți, maseuri, radiesteziști, maeștri reiki, instructori de yoga care mi-au confirmat că este un nivel total superior de conștiință și energie  vindecătoare.

Interviul de mai jos l-am realizat în anul 2013, în Slovenia, când am început pregătirea mea ca mentor pentru practicieni urmând să călătoresc cu echipa sa în mai multe țări pentru a finaliza pregătirea.

Vizionează interviul mai jos despre ce este Reconectarea:

După 12 ani de chiropractică de succes, chiropracticianul doctor Eric Pearl a descoperit în anul 1993 Reconectarea, ceea ce unii oameni de ştiinţă confirmă a fi un spectru cu totul nou de energie vindecătoare care este pentru prima dată pe planetă. 

Conform profesorului doctor Emeritus William Tiller din cadrul universităţii Stanford, informaţia purtată prin intermediul frecvenţelor reconective creează armonie şi coerenţă având drept rezultate, cazuri excepţionale de regenerare alături de vindecări permanente şi instante. (“Information Medicine” in the 21st Century / INSIGHTS Magazine)

Ulterior descoperirii acestui nou spectru de energie, în cadrul ședințelor private oferite de dr:Eric Pearl pacienți de-ai acestuia s-au vindecat pe loc sau în câteva săptămâni de afecțiuni diverse (paralizie cerebrală, tumori, ulcere, dureri groaznice de picioare și multe altele) chiar dacă ședința era o ședință generală de chiropractică.

Astfel s-a constatat că acest nou spectru de energie, lumină și informație aduce o armonizare a întregului biocâmp energetic uman mai repede și mai profund ca alte tehnici energetice prin echilibrarea holistică a omului: spiritual, mental, emoțional și fizic.

Ce experiențe au avut clienții?

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Mai multe experiențe ale clienților poți găsi pe pagina de mărturii.

Știința confirmă Reconectarea

Considerată de renumitul doctor Deepak Chopra: …o nouă perspectivă în dinamica vindecării… Reconectarea este o metodă care vă oferă accesul imediat către un nou spectrul multidimensional de Energie, Lumină și Informație vindecătoare. Acest spectru nu este direcționat către o anumită afecțiune fizică ci pentru a aduce starea de echilibru la nivel holistic prin amplificarea conexiunii cu sufletul tău și eliberarea traumelor emoționale.

Conform doctorului Konstantin Korotkov, directul adjunct al institutului federal de cercetare în educație fizică din Saint Petersburg, sportivii lotului olimpic rus și-au îmbunătățit în mod semnificativ performanțele odată ce au intrat în contact cu frecvențele Reconective, descoperind că Reconectarea vă poate regenera ADN-ul și îmbunătăți calitatea sângelui. (Reconnective Healing: A new level of healing makes its way to the planet, Alternative Choice magazine, septembrie 2013).

Christiane Northrup M.D. profesor asistent la Universitatea Vermont de Medicină spune despre  Reconectarea este un nou mod revoluționar de a vindeca și de a fi vindecat.

Phd. William A. TIller profesor Emeritus din cadrul Universității Standford a măsurat și demonstrat că în timpul ședințelor de Reconectare se generează unde electromagnetice și o cantitate uriașă de energie care ar avea capacitatea să încălzească o încăpere obișnuită la 300 grade Celsius.

Phd. Gary Shwartz din cadrul Human Energy Systems Laboratory al Universității Arizona a concluzionat în urma a 6 experimente științifice că în timpul procesului de vindecare Reconectivă are loc un transfer electromagnetic foarte puternic.

Într-un interviu cu fizioterapeutul elvețian și instructor de Reconectare, Lukas Tobler, acesta a menționat un experiment interesant în Hamburg, realizat cu 3 practicieni de Reconectare și 9 voluntari conectați la aparate EKG și EEG (monitorizarea creierului și a ritmului cardiac).

Practicienii au activat spectrul energiei Reconectării și deși voluntarii care primeau transmisia erau treji, conștienți pe aparat EEG arăta unde delta (somn profund) sau gamma (activitate cerebrală întâlnită la genii, super-conștient, stare de channeling), ritmul cardiac conform EKG a devenit brusc coerent, astfel starea de sănătate s-a îmbunătățit instant.

Acest fenomen l-au trăit mulți dintre clienții mei – au intrat într-o stare de relaxare foarte profundă în care știau că sunt treji însă era senzația de somn, de vis lucid. Aceasta este starea de trezire spirituală și devii foarte conștient, lucid, clar cu cine ești cu adevărat.

Poți să eliberezi cauza în loc să tratezi simptomul

Tot mai multe persoane realizează că bolile sunt un efect al unor traume emoționale, al percepției negative despre propia persoană, despre evenimente și alte persoane.

Să îți dau câteva exemple: problemele de vedere sunt simptomul dar problema reală, cauza este psiho-emoțională = ce nu dorești de fapt să vezi la tine, la viața ta. La fel și cu auzul. Cunosc o doamna aproape surdă care spune că s-a săturat să audă cum se plâng clienții ei de tot felul de probleme. Nu ar trebui să te mire că a surzit. Corpul ei a executat acest program de a închide auzul ca să nu mai audă ce nu-i face bine. 

CORPUL ASCULTĂ TOT ce GÂNDEȘTI și execută!

Problemele de picioare pot fi datorită faptului că mergi în direcția greșită în loc să mergi pe calea sufletului tău. Este perfect că ai probleme la picioare! Este modul în care sufletul tău te anunță că trebuie să schimbi direcția.

Plămânii stochează tristețe, supărări, rinichii și oasele  stochează frica, inima stochează ura, stomacul și pancreasul stochează îngrijorări, anxietate, ficatul stochează furie, gelozie, invidie. Vei observa că persoanele care au trăit multă furie nu mai bila pentru că la un moment dat s-au îmbolnăvit și au făcut operație să scoată bila.

Leucemia se formează la oamenii care cred că viața nu mai are rost.

Acestea sunt câteva exemple ca să înțelegi că nimic nu este întâmplător sau greșit în corpul uman

Ai o problemă pe care nu ai reușit să o rezolvi singur și vrei un ajutor, programează o ședință și clarificăm cazul tău specific.

Toate bolile sunt etichete pentru simptomele fizice ale gândirii negative și a traumelor emoționale. Când tratezi doar simptomul dar nu schimbi gândirea, percepția (cauza afecțiunii) atunci fie simptomul nu dispare sau reapare. 

O clientă mi-a spus că a început să caute cauzele spirituale după ce a făcut 2 operații de cancer la sân și cancerul a reapărut la același sân pentru a treia oară.

Vestea bună este că organismul uman are puterea de a se regenera și de a se menține sănătos dacă omul eliberează stresul emoțional, traumele emoționale prin relaxarea și conectarea la sufletul său.

Prin ședințele de Reconectare te pot ajuta să eliberezi blocajele emoționale din subconștient, influențele negative ale neamului și relațiile toxice prin a te reconecta la esența sufletului tău care este sănătate, bucurie eternă, indistructibilă.

Odată ce nu există nici un blocaj, corpul tău fizic va reflecta energia ta emoțională de bine absolut.

Reconectarea este o metodă mai rapidă, mai eficientă

Reconectarea axiotonală este mai rapidă și mai profundă decât alte tehnici de energie pentru că accesăm un spectru multidimensional mult mai vast de energie, lumină și informație din nivele superioare de conștiință. 

ATENȚIE! Acest spectru de energie nu este ceva străin de tine, nu vine de la extratereștrii ci este energia ta Spirituală, însă este un nou nivel al tău superior de conștiință, este o conexiune cu TINE, cu sufletul tău la un nivel mai clar, mai intens ca oricând.

Acest aspect este confirmat de toți terapeuții care au venit la mine pentru a accesa acest nou spectru de energie. WOW e chiar diferit, mai profund, deosebit!

Vizionează video de mai jos:

Play Video

Povestea mea cu Reconectarea:

În 2008 când am experimentat prima dată Reconectarea am simțit o stare de pace mai profundă ca oricând, o claritate mentală, o încredere, o fermitate și o putere să fac ceea ce mă împlinește ca suflet indiferent de părerea altora.

Cea mai mare bucurie pentru mine sunt oamenii mai sănătoși, mai echilibrați emoțional, familii mai fericite care au primit aceste transformări în urma ședințelor pe care le-am oferit în Romania, SUA, Dubai, Germania, Belgrad, Italia.

Dacă dorești să aflii mai multe despre mine poți citi pe pagina despre Ian Ramon.

Programează o consultație sau o ședință:

Ședințele le poți face fizic în București sau online din orice țară te-ai afla.

Ședințele online au aceiași eficiență ca cele efectuate la cabinet pentru că nu este un masaj deci nu necesită contactul fizic. Ședința este o transmisie de energie multidimensională la nivel de suflet, iar la acest nivel nu contează distanța fizică pentru că energia este transmisă instant. 

Ai observat că o mamă simte imediat copilul când are o problemă chiar dacă e plecat în altă țară? Ai observat că simți starea unei persoane la telefon? Suntem conectați instant la nivel de suflet.

Trimite mesajul tău prin formularul de mai jos sau contactează-ma pe +40732.989.888 pentru mai multe informații sau pentru a stabili o programare.

Intrăm în legătură și vom analiza cum te pot ajuta.

O ședință vindecare Reconectivă

eliberarea blocajelor karmice, neam, chakre, organe
90 EURO
  • ședința va fi perzonalizată nevoilor tale

Reconectarea la Sine

treci într-un nou nivel de evoluție
333 EURO
  • include 2 ședințe de vindecare și Reconectare
  • Reconectarea axiotonală este ca o inițiere care se oferă o singură dată în viață
  • Vei accesa un nou nivel de conectare la energiile superioare ale sufletului tău, claritate și vindecare
  • Este un nou început

Program de transformare totală Vindecare + Reconectare

pentru persoanele care vor o transformare completă, o renaștere, o viață în conexiune cu Sinelui autentic
997 EURO
  • include 10 ședințe de vindecare și Reconectare
  • Mai mult decât ședințele, primești ghidare și suport pentru 2 luni ca să faci progreseze sigure în noul tău nivel de evoluție și vindecare.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE:

Ca referință prețul unei ședințe în București începe de la 200 lei pentru terapia STARGATE 

Pentru ședințele de Vindecare Reconectivă (la centrul nostru sau online) o ședință este 450 lei (90 euro).

Ședința online o poți face de oriunde în lume cu același efect pe care îl ai venind la centrul de terapie.

Cât te-ar costa dacă nu rezolvi problema în urmatoarele 12luni?

Doar printr-o discuție ne putem da seama de aproximativ câte ședințe sunt necesare.

Mai mult dacă rezonăm și ne dăm seama că te pot ajuta, îți ofer garanție pentru rezultate. Nu ești mulțumit(ă) primești banii înapoi.

O să primești ghidarea și suportul energetic ca să eliberezi cauza reală emoțională astfel încât să rezolvi definitv situația.

Dupa ce rezolvi problema, dacă dorești pot să te învăț cum să-ți înțelegi mesajele corpului tău fizic și energetic, cum să te echilibrezi singur(ă), cum îți faci autovindecarea la cel mai înalt nivel pentru tine și familia ta.

Desigur nu-ți imagina ca facem asta în 2-3 ședințe. Este un program de 6 luni.

În primul rând avem o discuție scurtă de clarificare a cauzelor spirituale pentru situația ta nedorită și vei realiza ce ai nevoie să schimbi.

Apoi facem transformarea ta energetică pentru că ai nevoie de o transformare nu de discuții teoretice.

Pentru a realiza echilibrarea energetică te relaxezi comod pe patul de masaj (la cabinet) sau pe patul tău dacă faci online șsedința. Sau poți sta comod pe un scaun, fotoliu. Vei observa că te relaxezi mult mai profund decât ai reușit până acum.

Trăirea este unică pentru fiecare persoană. Nu ai nevoie de experiență de meditație, nu trebuie să vizualizezi nimic.

Ai observat că atunci când stai lângă cineva care este foarte pozitiv, sufletist, iubitor te simți bine chiar dacă nici nu vorbiți? Energia pozitivă se transmite printr-o comunicare de la suflet la suflet. Este limbajul iubirii. Asta vei primi. O transmisie profundă la nivel de suflet care te aliniaza cu misiunea ta, cu energia ta naturală de stare de bine absolut

Dacă te ghidează inima ta, sufletul tău să faci aceste ședințe atunci ai încredere în tine, nu mai amâna pentru că niciodată nu ți-a fost bine să amâni ceea ce știai că e bine să faci.

Poți să citești mii de cărți, sute de articole dar nimeni nu-ți poate da încredere în tine! Nu o găsești de cumpărat.

Încrederea în tine o practici, o dezvolți prin a face ceea ce-ți spune sufletul tău fără să te mai îndoiești de tine, fără să mai amâni.

Au venit la ședințe oameni care mi-au spus că s-au rugat la Arsenie Boca și a doua zi au descoperit siteul meu și au realizat că este răspunsul la rugăciunea lor.

Dumnezeu îți dă tot ce ai nevoie dar TU trebuie să acționezi pentru că nici un arhanghel nu o sa ia pe sus cu forța.

Dacă faci tratament și totuși cauți alte metode probabil că tratamentul actual nu dă rezultate sau nu este potrivit pentru tine sau nu crezi în el  100%. În adâncul inimii știi care este adevărul și ce este benefic cu adevărat pentru tine.

Această vindecare Reconectivă este o activare a energiei tale naturale, autentice a sufletului tău! Nu poate interfera negativ cu nici un tratament. E ca si cum ai zice ca rugăciunile (conexiunea spirituală) interferează cu vreun tratament. Conexiunea ta spirituală poate să aducă doar beneficii.

Multe afecțiuni fizice se manifestă de la conflicte mental-emoționale în care omul se simte agresat, umilit, înșelat, se simte forțat să accepte ce nu dorește, devalorizat.

Corpul manifestă fizic aceste sentimente interioare puternice.

Prin amplificarea conexiunii tale spirituale din terapie te vei reconecta la puterea ta personală, la respectul și iubirea față de tine ca să pui limite sănătoase, să găsești puterea să-ți iei apărarea când e cazul și  acceptarea oamenilor așa cum sunt de fapt, nu cum ai vrea să fie.

 

DA! Am avut multe mame gravide care au făcut ședințele înainte și în timpul sarcinii pentru a elibera din traumele emoționale, din stressul acumulat ca să aibă o naștere mult mai ușoară și să nu mai transmită genetic (energetic) la copil traumele transgeneraționale.

Când părinții vor să lucrez cu copilul cu vârsta până în 17 ani, atunci trebuie să facă și părinții ședințe. Problemele emoționale la copii în general sunt traumele nerezolvate ale părinților transmise copilului, iar odată ce părinții eliberează din energia lor traumele, atunci se transmite automat la copil. Copilul este o oglindă a părinților.

DA!

Un exemplu ar fi că o atitudine de victimizare o să permită acestor energii negative să intre în viața ta. Ședințele de Reconectare te eliberează nu doar de efectele acelor vrăji, blesteme, karma neamului ci de cauza acestor aspecte! În acest caz ar fi eliberarea atitudinii de victimizare, devalorizare, neîncredere în Sine, lipsa de fermitate care permite altora să profite de tine, etc. rezolvi cauza reală.

NU! Mănânci ce dorești. Doar să nu mănânci o masă mare înainte de ședință pentru că vei sta întins(ă) pe patul de masaj.

Unii clienți au observat că după ședințe s-a curățat corpul și n-au mai avut anumite pofte nesănătoase. Deci îți crește vibrația, vindeci traumele și dispar poftele nesănătoase!

Nu mai trebuie să te chinui, să te forțezi să nu mănânci anumite lucruri. O să vină ușor și natural!