IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Sistemul de curățare și îngrijire a danturii care te poate scapa de carii, infecții, gingivită etc.

Curățarea și îngrijirea dințiilor – sistemul lui dr. Ellie Philips

Filmarea cu explicații

https://www.youtube.com/watch?v=tXZbmz6kBUU

 

Acest articol este scris pe baza filmului a lui Dr.Ellie, tradus și completat de Ian Ramon. www.ianramon.ro Nu sunt afiliat sub nici un fel cu Dr.Ellie sau vreun producator menționat la produse recomandate. Toate produsele sunt recomandate de dentist Dr. Ellie Philips, se găsesc în comerț sau pot fi comandate de pe siteul ei ca un pachet. https://zellies.com/collections/oral-health/products/dr-ellies-complete-mouth-care-system-kit 

Eu, Ian Ramon, am creat o listă aici cu produsele recomandate de Dr.Ellie, și o listă cu magazine unde se găsesc în România. Unele produse nu se găsesc în România, sunt doar în SUA dar se pot comanda prin Amazon. 

 

PAȘII pentru sistemul de curățare și igienizare dantură creat de Dr.Ellie Philips:

 

Pasul 1

Closys apa de gură. 

Folosește doar Closys Ultra-sensitive. Nu gum health sau alt model.https://closys.com/collections/mouthwash 

Reglează pH-ul gurii. Folosește jumate din cantitatea  recomandată de producător pe etichetă. Clătești gura și să o plimbi peste tot prin gură, mai ales unde ai probleme. Această apă de gură oxigenează și bacteriile nocive mor!  Trebui să o menții 1 minut, folosește un ceas. Nu ține mai mult de 1 minut că nu-i mai bine. Într-un minut se eliberează suficient oxigen.

 

Pasul 2

Pastă de dinți 

Folosește CREST Cavity Protection – remineralizează dinții.

Preț: 35 lei

https://comenzi.farmaciatei.ro/ingrijire-personala/ingrijire-orala/pasta-de-dinti/pasta-de-dinti-cavity-protection-161-g-crest-p367338 Periuțe de dinți recomandate de Dr.Ellie: MOUTHWATCHERS Dr Plotkas Extra Soft link amazon (https://www.amazon.com/dp/B00AFWVHI2?linkCode=ssc&tag=onamzelliephi-20&creativeASIN=B00AFWVHI2&asc_item-id=amzn1.ideas.CFXWQXIYCU58&ref_=aip_sf_list_spv_ofs_mixed_d_asin

 

Notă Ian Ramon – eu am găsit în România periuțe cu aceleași proprietăți aici: https://nano-b.com/products/nano-b-silver-toothbrush?variant=27367198403 

Produse de o firmă din UK. Au și magazin online în română. Vezi mai jos la produse recomandate.

 

Recomandare periaj:

Aplică pastă dinți pe periuță și începe cu zonele unde ai probleme. Masează ușor și gingia peste tot. E la fel de importantă ca dinții. Masajul gingiei este o chemare a celulelor stem, o activare. Acestea vor migra și vor crea capilare noi, aduc nutrienți și regenerează gingia. Nu folosi presiune mare ca să nu te rănești. Dacă masezi gingia nu vei avea probleme cu gingiile și se vor regenera. Începe din interior, în spatele dințiilor, masează gingiile și apoi dinții.Pasul 3

Apa de gura Listerine.

preț: 11.5 lei (250ml), 20 lei (500ml), 40 lei (1 litru) https://comenzi.farmaciatei.ro/ingrijire-personala/ingrijire-orala/apa-de-gura/apa-de-gura-cool-mint-250-ml-listerine-p301200 

Apa gura doTerra onGuard, pret: 100 lei (475ml)

 

Curăță cât poți să menții în gură (chiar dacă este pentru doar 1-2 secunde). Dacă ai avut intervenții dentare care ți-au luat bio-stratul protectiv din gură, pielea din gură e mai sensibilă și posibil să nu suporți prea mult apa de gură Listerine. Dacă o vei folosi zilnic, vei suporta tot mai mult.

Această apă de gură este dovedită printr-un studiu că e la fel de eficientă ca ața dentară (la un moment dat era scris și pe etichetă). Aceasta omoară bacterii, streptococi care se formează și ar cauza gingivită, placă dentară, inflamații, carii, etc. Streptococii au o armură (ca o sămânță, au o coajă) și sunt foarte rezistenți, de aceea se chinuie lumea să scape de ei.  Apa de gură Listerine conține uleiuri esențiale care sparg carcasa streptocociilor. Doar placa dentară imatură este eliminată de Listerine.

Dar să folosești doar Listerine n-ar fi suficient. Dacă o placă dentară matură (adică bacterii streptococi dezvoltați) nu mai face față, plus că este apă de gură acidă, de aceea este important să respecți toți pașii din sistemul de curățare dr.Ellie Philips.Pasul 4

Apa de gură ACT  https://www.actoralcare.com/en-us/products/mouthwash/anticavity

Să elimine aciditatea.PRODUSELE RECOMANDATE:

 
RECOMANDĂRI:

Sorbitol – e un îndulcitor ieftin și e folosit în gume de mestecat. Sorbitolul poate ajuta bacteriile nocive din gură să se înmulțească, mai ales când mesteci gume des.

 

Periuțe de dinți

 

Dr.Ellie: nu recomand periuțe electrice, nici ața dentară. Cei pe care îi cunosc cu periuțe electrice au ajuns să aibă probleme de dinți. Dacă chiar crezi că-ți trebuie ața dentară, folosește când ai pastă de dinți pe dantură și nu folosi ața dentară zilnic.

 

 • Curățați-vă periuța de dinți de fiecare dată. Periuțele de dinți se infectează dintr-o singură utilizare!
 • Aflați ASTA dacă aveți boli ale gingiilor sau carii. Bacteriile anaerobe sunt genul de germeni care cauzează boli gingivale/parodontale și carii profunde. Acești germeni se înmulțesc în condiții de oxigen scăzut – în special pe periuțele de dinți care sunt depozitate în recipiente!
 • Nu clătiți doar peria. Bacteriile orale pot fi dificil de curățat și clătirea periei cu apă fierbinte este inadecvată.
 • Bacteriile mor când se usucă. Lăsați peria să se usuce timp de 24 de ore între utilizări într-o ceașcă sau un suport, astfel încât aerul să poată circula în jurul perilor. Da, asta înseamnă că ai nevoie de o periuță de dinți pentru dimineața și încă una pentru seara!
 • Nu puneți niciodată periuța de dinți într-un sertar sau într-o pungă. Dacă călătoriți, nu folosi acele huse pentru periuță de dinți; în schimb, luați periuțe de dinți ieftine și aruncați-le.
 • Design periuță de dinți. Este mai important să periezi cu o tehnică bună decât să cumperi o perie scumpă. Bateriile sau periile sonice ajută persoanele leneșe – dar nu sunt superioare unei perii manuale. Dacă aveți o perie sonică, poate doriți să o folosiți dimineața, dar comparați cu o periuță de dinți manuală bună, folosită noaptea. (învață cel mai bun mod de a te spăla pe dinți) – https://drellie.com/2016/02/25/tooth-brushing-tip/ .
Periuțele recomandate de mine (dr.Ellie) sunt Dr. Plotka’s Mouth Watcher este una dintre cele mai bune. Folosiți-l pentru a vă masa gingiile. Cumpărați două perii și lăsați-le să se usuce timp de 24 de ore între utilizări (ar trebui să aveți o perie pentru dimineața și una pentru seară). De asemenea, recomand cu căldură să luați periuțe de dinți noi în fiecare lună, dacă puteți, sau la fiecare 2 luni cel mult.

 

Notă Ian: Conform specificațiilor producătoriilor de periuțe cu nanotehnologia cu argint sau aur face ca periuțele să se autoigienizeze la 6 ore de la periaj, astfel încât de fiecare dată când te speli pe dinți, te speli cu o periuță  perfect curata si fara bacterii.Periuțele Plotka’s Mouth Watcher (și cele găsite de mine, Ian,) sunt periuțe cu perii extra-soft ca să nu zgârie smalțul, să aibă unii peri mai lungi ca să curețe bine printre dinți și zone mai greu accesibile (având astfel efect similar cu ața dentară), perii cu nanoparticule argint fiind puternic antibacterian. 

 

Dr.Ellie nu recomand periuțe cu carbon activ – încă nu e sigur că nu zgârie sau pătează dinții. Depinde mult și de producători, calitatea materialelor, procesul de producție.

 

Notă IanRamon: Eventual ia periuțe antibacteriene (perii cu argint) și bacteriile mor mai repede, sau dezinfectează manual periuța (cel mai bine cu Argint coloidal). Aparatele de curățat periuțe dentare cu ultra-violetele posibil să nu fie suficient conform unui articol link aici, De ce? Majoritatea aparatelor de uz casnic nu au suficientă putere iar din teste realizate de Universitatea New Hampshire, acestea reușeau să distrugă max.50% din bacterii, viruși, nu 99% cum scria pe etichetă. Aparatele medicale scumpe da au performanță UV de 99%. Altă problemă cu UV este că dezinfectează unde lumina ajunge (similar cu soarele (în spatele unui bloc/copac nu bate soarele, e umbră). La filtrarea apei UV nu dezinfectează bine dacă apa nu-i curată sau reflectă în niște particule. Deci nu te baza 100% pe vreun aparat UV casnic.Când medicul dentist vă sugerează o mușcătură sau o gardă de noapte. Problema ta reală poate fi o pastă de dinți prea abrazivă sau una care conține peroxid, bicarbonat de sodiu sau glicerină. Bicarbonatul de sodiu și peroxidul de hidrogen pot deteriora stratul de proteine ​​care protejează smalțul dentar, iar acest lucru va permite ca mineralele să se scurgă și să slăbească smalțul, care va fi apoi îndepărtat cu ușurință sau șlefuit. Acest lucru poate duce la uzura ocluzală sau la crearea unui șanț sensibil la linia gingiei.

 

Paste de dințe pentru albirea dințiilor. Produsele de albire sunt, în general, prea agresive pentru smalț și pot duce la eroziune și fracturi după utilizare pe termen lung.

 

Dacă vă fracturați dinții sau plombele eșuează. Problema poate fi glicerina din pasta ta de dinți. Glicerina/glicerolul pare să interfereze cu repararea naturală și înlocuirea mineralelor din dinți. Efectul pe termen lung poate fi dinții moi care sunt ușor pătați, fracturați sau au o culoare mai închisă.

 

Pastă de dinți sensibilă. Pastele sensibile conțin adesea fluorură stanoasă – un produs pe bază de staniu conceput pentru a bloca porii sau găurile dinților. Aceste găuri formate din pierderea de minerale și aceste paste oferă o soluție rapidă, dar nu o soluție la problema sensibilității. Pastele sensibile fac adesea dinții să se simtă pudrați și aspri și vă pot face gura uscată și inconfortabilă, determinându-vă să cumpărați produse mai scumpe comercializate pentru gură uscată! Nu intra în acest ciclu de probleme continue!

 

Pasta de dinti Plaque Control. Pastele de dinți pentru controlul plăcii pot părea o idee bună – dar fiți foarte atenți. S-ar putea să credeți că scopul este eradicarea bacteriilor bolii, dar acum știm că este vital să avem o populație de bacterii sănătoase în gură pentru o sănătate orală optimă. Unele paste de dinți sunt concepute pentru a dizolva proteinele care sunt o componentă esențială a unui ecosistem bucal sănătos. S-a demonstrat că triclosanul, un ingredient comun în pastele de dinți pentru controlul plăcii dentare, interacționează cu clorul din apa de la robinet pentru a forma cloroform și poate perturba hormonii importanți.Articole Dr.Ellie – nutriția și recomandări pentru a activa puterea de regenerare a dințiilor din salivă

https://drellie.com/nutrition-3/

Nutriția influențează calitatea salivei noastre, iar calitatea salivei noastre va avea un impact asupra sănătății noastre orale.Ți s-a spus încă din copilărie că dulciurile sunt dăunătoare pentru dinți, dar astăzi știm că apa carbogazoasă și sucurile de fructe pot fi mai rele decât desertul și înghețata pentru sănătatea orală.

 

Carbohidrații și zahărul hrănesc bacteriile producătoare de acizi în gură, iar această aciditate este cea care ne distruge sănătatea bucală. Multe alimente și băuturi fără zahăr pot crea, de asemenea, condiții acide și pot deteriora dinții pentru a provoca sensibilitate, întunecarea dinților, uzura smalțului, fracturi, șanțuri la linia gingiilor, recesiune a gingiei, infecții și pierderea obturațiilor.

 

Aciditatea dăunează dinților – dar saliva sănătoasă contracarează daunele acide.

 

Gurile noastre sunt scăldate în salivă, un lichid care este perfect echipat pentru a echilibra și a restabili orice minerale pe care aciditatea le-a leșiat din dinți.

 

După mese, poate dura o oră pentru ca saliva sănătoasă să spele dinții și să reînnoiască mineralele pierdute. Acest proces se numește remineralizare și atunci când are loc corect poate fi un proces sănătos care permite dinților să rămână tineri, puternici și sănătoși.

 

Avertismentul este că această reconstrucție trebuie să aibă loc imediat după deteriorare și că valoarea reparației trebuie să fie egală sau să depășească valoarea daunelor. Problemele vor apărea atunci când există mai multe daune decât reparații din oarecare motiv.

 

Repararea Daunelor Acide

Saliva sănătoasă este un lichid echilibrat în mod natural, suprasaturat cu calciu și fosfați, care are capacitatea de a repara și reface orice minerale care s-au pierdut din dinți.

 

Nimic din fabricat nu se apropie de capacitatea salivei naturale sănătoase de a furniza minerale către dinți în acest proces numit remineralizare. Numai atunci când cantitatea de daune este mai mare decât capacitatea salivei de a repara această daune, sănătatea noastră dentară se deteriorează.

 

Puterea naturală a xilitolului

Xilitolul are un beneficiu deosebit pentru dinți. Xilitolul este „higroscopic” – ceea ce înseamnă că atrage apa. Când mănânci o bucată de gumă pură de xilitol sau de mentă – aceasta va trage apa spre sine și acest lucru va încuraja un flux de salivă din glandele salivare mici din cerul gurii. Aceste glande palatale sunt în mod normal producătoare de salivă alcalină bogată în minerale la un pH de aproximativ 7,4

 

Acest flux de salivă tras în gură de xilitol poate fi util pentru a ajusta pH-ul gurii din condițiile acide la sfârșitul meselor, după băuturi sau după o gustare. Saliva naturală generată va ajuta la echilibrarea acidității gurii și la furnizarea de minerale dinților în procesul care poate reface și repara zonele care au pierdut mineralele în timpul unui atac acid.Daunele acide excesive vor avea loc dacă:

 

Durata atacului acid este prea lungă. 

Fiecare înghițitură dintr-o băutură acidă, sau orice bucățică de carbohidrați sau alimente cu zahăr creează instantaneu afecțiuni acide ale gurii. Cantitatea de lichid sau hrană nu este importantă – deoarece orice cantitate va crea o scădere a pH-ului și va deteriora dinții. Dacă gustarea constantă sau sorbirea este prelungită, saliva poate să nu poată readuce gura la un pH sigur între gustări și înghițituri. Apoi, durata acestei provocări acide va fi măsurată de la gustarea inițială până la ultima – care poate fi multe ore de deteriorare.

 

Când saliva a fost compromisă. 

Acest lucru se poate întâmpla dacă nu reușim să susținem producția de salivă prin lipsa de somn, prea mult stres, dezechilibru hormonal sau sănătate digestivă precară. Pentru a îmbunătăți calitatea salivei:

 • Abordați toate domeniile sănătății – în special somnul și reducerea stresului.
 • Adaugă un amestec mai larg de alimente vegetale în dieta ta
 • Luați probiotice pentru sănătatea colonului timp de 8-12 săptămâni.
 • Testați pH-ul salivei la trezire dimineața pentru a avea o măsurătoare de bază. Înregistrați îmbunătățirile și evaluați dacă acestea pot fi legate de ajustările dietetice.

 

Când saliva este diluată de obiceiurile constante de sorbire. 

Dacă este posibil, nu mai bea băuturi pe tot parcursul zilei; în schimb, bea cantități adecvate de lichid în timpul mesei. Dacă acest lucru este imposibil, cel puțin nu mai bea timp de o oră sau două după prânz.

 

Când băuturile fără apă, îndepărtează stratul protector de proteine al dințiilor  ​​și provoacă daune excesive. 

Chiar și lichidele „sănătoase pentru corp” – cum ar fi apa de lămâie și oțetul de cidru – pot afecta negativ sănătatea gurii. Încercați să nu mai sorbiți între mese și fiți conștienți de faptul că următoarele băuturi pot provoca daune extreme dacă sunt sorbite pe o perioadă lungă de timp:

 • Apă acidă (multe ape îmbuteliate și de la robinet sunt acide. Apa va deveni acidă dacă se adaugă felii de lămâie sau portocală citrice).
 • Alcool – toate tipurile
 • Sucuri
 • Cafea și ceaiuri (inclusiv ceai negru și ceai verde)
 • Băuturi carbogazoase – mai ales cu aromă de citrice
 • Kombucha
 • Energizante

 

Gustările dese și sorbirea de diverse lichide (mai ales acide) între mese întrerup sistemul de vindecare pentru gura și gingiile noastre. Dacă aveți saliva acidă și deficitară de minerale sau o gură uscată (flux de salivă insuficient), atunci nu veți avea atât de multe beneficii și este posibil să aveți o capacitate redusă de vindecare sau mai multe șanse de a experimenta probleme și leziuni ale gingiilor. Persoanele cu sistemul imunitar compromis trebuie să aibă grijă deosebită de gingii și dinți pentru a evita problemele devastatoare ale gurii.

 

Cum să stimulezi și să accelerezi vindecarea gurii

 

Controlează-ți obiceiurile de a mânca și a bea foarte des pentru că vei dilua saliva și reduci puterea ei de vindecare. Hidratarea este foarte importantă, însă planifică niște ore din zi când nu bei, nu mănânci ca saliva să aibă timp să regenereze dantura.

 

Pentru a fi ușor să faci asta, trebuie să reduci stresul pentru că stresul excesiv de obicei face oamenii să mănânce prea des sau să consume mult zahăr.

 

Oricine are carii, sensibilitate sau probleme cu gingiile ar trebui să înceteze să mănânce și să bea câteva ore după prânz. Calitatea salivei fluctuează la un ritm zilnic sau circadian, iar capacitatea sa de vindecare apare cel mai bine după-amiaza. Saliva oferă cea mai mică protecție noaptea în timp ce dormim.

 

Faceți tot posibilul pentru a vă întări sistemul imunitar, inclusiv:

 

 • Mănâncă o dietă sănătoasă care include o mare varietate de plante/legume
 • Luați în considerare suplimentele derivate din alimente pentru a vă stimula sănătatea imunitară
 • Utilizați probiotice pentru sănătatea colonului pentru a vă îmbunătăți sănătatea digestivă – cel puțin pentru câteva luni și în timp ce gura se vindecă
 • Faceți mișcare ușor, dar zilnic și luați în considerare saunele sau masajul pentru a stimula o mai bună circulație, astfel încât celulele imunitare și nutrienții să fie transportate eficient prin corpul dumneavoastră. Cuiburi de capilare sanguine ne înconjoară glandele salivare și aici se difuzează nutrienții și celulele esențiale din corp și sângele în salivă.
 • Stresul și mâncatul în grabă pot interfera cu absorbția nutrienților din dieta ta. Încercați să găsiți un loc confortabil pentru a vă bucura de mese.
 • De aceea poate fi foarte utilă practica de meditație – să înveți să reduci conștient stresul excesiv, să elimini tensiunea din corp, să scoți corpul din modul de fugă-luptă, să te poți relaxa ca să aibă corpul starea optimă pentru a se regenera, a absorbi și utiliza eficient nutrienții din mâncare.Saliva ta = Cel mai bun mod de a repara dinții

Saliva sănătoasă este un lichid echilibrat în mod natural, suprasaturat cu calciu și fosfați, care are capacitatea de a repara și reface orice minerale care s-au pierdut din dinți.

 

Nimic din fabricat nu se apropie de capacitatea salivei naturale sănătoase de a furniza minerale către dinți în acest proces numit remineralizare. Numai atunci când cantitatea de daune este mai mare decât capacitatea salivei de a repara această daune, sănătatea noastră dentară se deteriorează.Probleme și soluții – Pentru a maximiza sprijinul imunitar

 

Problema gurii uscate

Medicamentele și respirația pe gură (din cauza unei răceli, sinusuri sau probleme nazale alergice) vă vor usca gura și va fi mai puțină salivă pentru a pluti celulele imune. Persoanele cu gura uscată se confruntă adesea cu boli ale gingiilor și carii, întunecarea dinților și sensibilitate – probleme care de multe ori se agravează în timp.

 

Problema gurii acide

Saliva sănătoasă are un pH de 7,4. Acesta este un pH ideal pentru a susține o ecologie a gurii sănătoase. Perioadele prelungite de aciditate sunt dăunătoare bacteriilor gurii sănătoase și promovează bacteriile dăunătoare iubitoare de acid, care formează placa densă și provoacă leziuni ale dinților și gingiilor.

 

Problema unei guri infectate

Bacteriile dăunătoare cresc în condiții acide și uscate de gură. Aceste bacterii sunt ușor transferate pentru a infecta periuțele de dinți și, de asemenea, sunt transmise altor persoane – în special celor dragi – în picături de salivă în timp ce ne sărutăm, vorbim sau împărtășim mâncarea.SOLUȚIILE!

 

 • Utilizați frecvent gumă de xilitol pur și mentă pentru a controla aciditatea gurii și, de asemenea, pentru a stimula fluxul de salivă alcalină. O mentă cu xilitol poate fi consumată în siguranță în timpul nopții sau înainte de culcare.
 • Controlați perioadele lungi de aciditate utilizând mentă și gumă pură de xilitol. Acestea sunt benefice la sfârșitul meselor, după gustări.​
 • Folosiți sistemul (Dr.Ellie Philips) complet de îngrijire a gurii pentru a vă proteja pe cât posibil dinții.
 • Evitați produsele (paste de dinți sensibile, paste de dinți cu fluorură stanoasă (pe bază de staniu), bicarbonat de sodiu, peroxid sau triclosan) care deteriorează adesea proteinele salivare sau provoacă reacții alergice în țesuturile gingiilor. Proteinele salivare sunt o bază pentru a construi un biofilm și un ecosistem protector al gurii. Acest lucru este important pentru orice persoană cu dinți moi, sensibilitate sau predispusă la ulcere sau cancer de gură.
 • Asigurați-vă că vă hidratați, dar nu sorbiți în mod constant, astfel încât să nu diluați puterea de vindecare a salivei.
 • Optimizați sănătatea salivei dvs. cu o dietă care include o mare varietate de plante/legume. Luați în considerare un supliment alimentar dacă este necesar și, de asemenea, un curs de probiotice pentru sănătatea colonului.
 • Un bun probiotic oral (formulat cu xilitol) poate fi util pentru persoanele cu gura uscată sau saliva acidă. Utilizați acest lucru numai după ce ați implementat toate celelalte modificări, deoarece un probiotic oral este mai mult un „tratament pentru simptom” decât o soluție la problemele profunde și de bază.
 •  

Sănătatea danturii și meditația sau vindecarea energetică

După ce ai citit acest articol poate începe să aibă sens practica de meditație și vindecarea traumelor emoționale în procesul de vindecare și menținerea sănătății cavității bucale.

DE CE?!

Când ești zilnic presat de timp, parcă totul merge din greu, cu mult efort, ai prea multe lucruri de făcut, te simți sub stress excesiv înseamnă că vei genera aciditate în exces iar dinții (alcalini) au de suferit.

Fiind sub stress, preocupat(ă) cum să rezolvi problemele apărute, corpul tău este pe modul luptă-fugă, atunci digestia nu mai este o prioritate pentru corp. Când mănânci masele pe fugă, corpul nu mai absoarbe și nu mai utilizează eficient nutrienții. Agitația te face să mănânci haotic mesele, să mănânci prea mult zahăr, băuturi îndulcite pentru că în modul de luptă-fugă, corpul vrea zahăr (carbohidrați) ca să aibă energie instant, gata de fugă/luptă.

Zahărul alimentează bacteriile nocive din cavitatea bucală, crează o salivă prea acidă și toată dantura, chiar tot corpului are de suferit.

Sănătatea scade cu fiecare zi de agitație, stress excesiv până ajungi să nu mai poți, iar atunci reparațiile te vor costa mulți bani, timp, energie. Te poate scoate din joc pe tușă o perioada mai mare decât ai vrea.

Fă-ți timp pentru a te conecta cu TINE, cu inima ta, cu sufletul tău, fă-ți timp pentur practica de meditație.

 

Am creat un program numit Vortexul sănătății depline pentru începători și ”avansați” prin care te învăț cum faci meditația corect și eficient în 6 webinarii și ai 6 meditații extraordinar de eficiente:

 1. Relaxare totală și somn profund și odihnitor
 2. Vortexul sănătății depline
 3. Sănătatea și armonia tuturor organelor
 4. Conectarea la Sinele tău Spiritual
 5. Relații armonioase (eliberarea relațiilor toxice și crearea unor relații aromnioase)
 6. Vindecarea copilului interior – descoperă bucuria autentică, necondiționată din inima ta
 7. Respirația inimii – conectarea deplină cu sufletul și Dumnezeu / Energia Inteligentă, atotprezentă a Vieții

 

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu: