IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Cauzele spirituale pentru hernia de disc și dureri de spate lombare

1. Efectul biologic

Durerile de spate pot fi puternice și te pot constrânge sau chiar bloca complet în a-ți desfășura activitățile zilnice. Dacă nu explorezi cauza emoțională și conștientizezi tiparele tale de gândire nu o să te vindeci nici cu 10.000 de masaje. Am văzut asta personal cu un membru de familie care făcea masaj săptămânal dar durerile erau la fel de mari.

În acest articol o să-ți ofer o clarificare a cauzei energetice pentru hernia de disc și foarte posibil să conștientizezi cauza și să-ți treacă durerile. Dacă vezi că nu poți singur(ă) apelează la un terapeut care simți intuitiv că te poate ajuta.

În primul rând înțelege partea biologică – ce înseamnă hernia de disc:

Discurile sunt ca niște pernuțe rotunde cu consistență de jeleu la interior (nucleul pulpos), înconjurate periferic de o teacă fibroasă fermă (inelul fibros) și protectoare. Când manșonul fibros de la exterior se deteriorează sau se rupe, conținutul gelatinos din interior (nucleul pulpos) evadează spre exteriorul inelului fibros (prolabeaza), putând în anumite situații, din cauza dimensiunii sau localizării, să comprime nervii spinali din vecinătate sau măduva spinării situată în canalul spinal. Un disc herniat, în urmă contactului sau a compresiei exercitate asupra nervilor sau măduvei spinării poate să determine apariția durerii, senzației de amorțeală și chiar a unei slăbiciuni musculare la nivelul mâinilor sau picioarelor. Nu toate persoanele care au hernie de disc prezintă simptomatologie, existând foarte multe cazuri silențioase.

Acum că ai imaginea clară ce se întâmplă fizic, vei înțelege cum corpul tău reflectă gândirea și emoțiile tale.

2. Cauza mental-emoțională pentru hernia de disc sau dureri de spate în zona lombară

Hernia întotdeauna înseamnă – depun prea mult effort, mă chinui prea mult, mă forțez să fac ca să nu par….

Pui prea multă presiune pe tine să te ridici la niște „standarde”.

Câteodată ca să menții o relație, să ai aprobarea altora, să vadă alții că te depui effort mare, să dovedești că poți. Sunt mai multe variante, nuanțe, motive.

Deci vrei să nu te mai doară?!

Nu mai încerca așa tare. Acceptă nivelul unde ești, cât poți acum și mai ales ce vrei TU cu adevărat să FI, să FACI.

Ai văzut imaginea cu discul, iar în cazul herniei structura fibroasă se destramă. Când cineva din exterior face presiune pe tine și tu crezi ce zice, TU începi să pui presiune pe tine dar nu prea îți iese pentru că tu nu ai suficient antrenament sau acea direcție nu rezonează cu cine ai vrea tu să FI, să faci. De aceea vrei să te RUPI de acea structură impusă, precum structura fibroasă a discului se rupe.

Corpul doar oglindește gândirea ta! Corpul nu-I bolnav, nu-I stricat ci funcționează perfect. Așa cum oglinda nu se strică pentru că reflectă și fața ta supărată nu doar pe cea fericită.

Ca să adresezi acest conflict întreabă-te:

CE VREAU EU SĂ FAC (cu tot sufletul și corpul)?!

Chiar dacă te simți blocat(ă), paralizat(ă), fără ieșire din situație.

Aici îți ofer gratuit calea însă dacă vezi că nu reușești nu sta cu dureri, cu leziunea la disc până se agravează ci lucrează cu un terapeut care rezonează cu tine. Eu, Ian Ramon, combin transmisia spirituală (care-ți dă puterea să acționezi cu încredere și înțelepciune), cu anumite mișcări fizice pentru a avea rezultatele cele mai bune, în cel mai scurt timp posibil.

Multe persoane care după ce au mers 1 an la tratamente clasice (anti-inflamatoare, fizioterapie, masaje, ozon-terapie, +altele) sunt uimite cum le dispare durerea în 2-7 zile, prin metoda mea. Pentru că adresăm cauza emoțional-mental nu doar biologia.

3. Înțelepciunea spirituală din Hawaii despre durerile de spate. Să mergem în profunzime.

O să-ți mai scriu câteva repere pentru durerile de spate din zona lombară din punct de vedere al înțelepciunii triburilor indigene din Hawaii. Ca o mică paranteză, Hawaii este o zonă foarte spirituală pe planeta pământ pentru că acolo a fost transmisă cunoașterea spirituală despre lumină și întuneric, de către Pleiadieni.

Durerile lombare au legătură cu genealogia ta. În funcție de vertebra afectată este un conflict specific de soluționat.

 

OSUL SACRU

Sacrul, acel os triunghiular care se află la baza coloanei tale, reprezintă rădăcinile tale și locul în care te afli pe planetă. Coloana vertebrală se articulează cu pelvisul la articulațiile sacroiliace. Pelvisul are de-a face cu unitatea și puterea și cu capacitatea de a se deplasa către alegeri și direcții. Oamenii care nu sunt înrădăcinați din punct de vedere energetic sau spiritual, au de obicei dureri în sacrum sau pelvis.

 

VERTEBRA LOMBAR L5

Cea mai de jos vertebră, are mult de-a face cu istoria genetică și descendența ancestrală. Cum mergi înainte în viață cu sau fără sprijinul familiei sau al strămoșilor.

O mare supărare emoțională poate apărea pentru oamenii care locuiesc într-un loc în care nu simt că aparțin. Durerea în această zonă L5, este adesea asociată cu a nu simți că ești „plantat acolo unde ar trebui să fii”. Acest lucru s-ar putea dovedi că nu simți că aparții familiei tale, că familia ta nu are legătură cu tine la un anumit nivel sau că pur și simplu nu-ți poți găsi tribul, oamenii care te înțeleg și te acceptă la un nivel profund.

 

VERTEBRA LOMBAR L4

Emoțiile, acceptarea și sprijinul ancestral ca sursă spirituală a durerii de spate.

Deasupra L5, avem vertebra L4 care este sediul emoției, în special al tristeții. Este, de asemenea, centrul tău de creativitate, de modul în care îți păstrezi bucuria cu familia, comunitatea și lumea din jurul tău.

Pentru oamenii care au crescut cu convingerea că nu este în regulă să exprime o emoție puternică, în special în jurul pierderii și tragediei, durerea va apărea adesea aici la lombar vertebra nr.4. De asemenea, probleme pot apărea și dacă nu au fost onorate sărbătorile sau nu a existat o adevărată exprimare a bucuriei și a conexiunii.

 

L4 este despre acceptarea din partea familiei noastre. Persoanele care nu se simt acceptate pentru alegerea partenerului sau pentru orientarea lor sexuală pot dezvolta dureri în această zonă a spatelui. Durerea la nivel lombar L4 reprezintă, de asemenea, „Nu simt că am sprijin familial față de deciziile pe care le iau și percepțiile, conversațiile din familie îmi afectează atitudinile față de comunități. Este vorba despre interrelații care pot fi din trecut, prezent și viitor în înțelegerea ta.”

 

VERTEBRA LOMBAR L3

L3 este despre digestie la toate nivelurile: digerarea convingerilor, digerarea alegerilor. Rădăcinile spirituale ale durerii de spate aici se înfășoară în partea din față. Dacă ai fost crescut cu un anumit sistem de credințe care a fost transmis de generații și apoi ai deviat în decizia ta către un alt sistem de credințe, cum ar fi religia sau alegerea carierei, care a creat o ruptură sau separare de ceea ce strămoșii tăi, cred sau făceau sau ce face restul familiei tale, s-ar putea să găsești o provocare în acest domeniu până când vei vindeca ruptura din tine. L3 este digestia acestor situații, acestor alegeri în viață.

Există multă vindecare atunci când o persoană se află în adevărul și puterea lor în ceea ce privește propriile convingeri și alegeri. Uneori, asta ajunge să motiveze o schimbare pentru întreaga familie. Poți face o schimbare cu o alegere pentru tine care te vindecă nu doar pe tine, ci și ceva din familia ta care trebuia să se schimbe, deoarece trăiau într-un sistem limitat de credințe sau un model limitativ.

 

VERTEBRA LOMBAR L2

L2 are de-a face cu capacitatea ta fizică de a te susține și cu modul în care te flexezi înapoi și înainte. Aceasta se referă la mișcarea în munca ta și capacitatea ta de a te susține fizic.

Bărbații ajung să aibă mai multe probleme cu partea inferioară a spatelui. Cred că asta are de-a face cu rolul bărbaților de sprijin financiar pentru familie într-un sens tradițional, chiar dacă mulți dintre noi se mută în afara acestui sens tradițional în acest moment.

Terapeuții au observat durere în acest domeniu la „bărbații care își întemeiază o familie foarte repede și nu excelează în educația pe care și-au dorit-o pentru ei înșiși sau în direcția pe care și-au dorit-o. În schimb, au fost nevoiți să se agațe și să facă ceea ce trebuie să facă pentru a susține familia și poate nu au putut să-și urmeze adevăratul vis.

 

VERTEBRA LOMBAR L1

Vertebra lombară superioară, L1, are legătură cu stabilitatea. Durerea aici este adesea asociată cu schimbări în stabilitatea financiară, relațională sau în carieră. Acesta este rezultatul unuia dintre „aspectele fundamentale ale vieții unei persoane care a fost zguduit”. Este conectat la L2 și implică adesea să ai aspirații pentru ceea ce vrei să faci, care sunt diferite de obligațiile tale familiale sau ancestrale.

 

Introspecția mental-emoțională la aceste tipuri de răni ancestrale poate fi dureroasă și dificilă din punct de vedere emoțional, în cele din urmă, abordând semnificația spirituală a durerii de spate, poți începe să găsești o adevărată alinare. Altfel zeci de terapii anti-inflamatoare, masaje nu te vor scăpa de dureri dacă nu vrei să conștientizezi aceste conflicte ancestrale.

Explorarea cauzei emoționale este foarte simplă pe hartie, e foarte ușor de citit dar ca să reușești să dai drumul traumelor emoționale, să reușești să-ți schimbi percepția e posibil să ai nevoie de un terapeut.

Printr-o ședință de meditație ghidată, o transmisie de energie spirituală care te va alinia cu Sinele tău autentic, te pot ghida și ajuta să scapi de dureri în maxim câteva zile. Am reușit cu zeci de cazuri, sigur reușim și cu tine. Și spun reușim pentru că la ședința de terapie va fi un anturaj mare de ființe de lumină gata să îți ofere tot suportul de care ai nevoie. Când vrei să începem?

Contactează-mă prin formularul din site www.ianramon.ro sau 0732 989 888.

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu: