Bonusurile expiră curând

zile
ore
min
sec

Pentru oamenii care vor să manifeste cu ușurință Sănătatea, Bucuria și Abundența pe care le merită.

Desfășurare online: 2 aprilie – 7 mai 2024

Vortexul Sănătății Depline

Curs de Autovindecare prin Meditație

Programul de 6 săptămâni care te învață concret cum să reduci stresul și anxietatea, cum să îmbunătățești claritatea și concentrarea mentală și să-ți crești nivelul de energie.

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

Atunci acest curs este pentru tine!

În timpul cursului te vei alinia la Sinele tău Spiritual și vei găsi încrederea și înțelepciunea să armonizezi relația ta cu tine și cu cei din jurul tău.

Astfel, celelalte persoane nu-ți mai declanșează sentimentele negative și vei putea evada cercul de victimă sau salvator.

În cadrul acestui curs primești un ghid practic și un plan de acțiune pentru o viață armonioasă și echilibrată.

Acest curs reprezintă baza la care să te întorci de fiecare dată când vei avea provocări, fiind ghidul tău practic pentru o viață echilibrată și fericită.

Nu vei fi singur/ă în această călătorie!

Vei avea un mentor  care te va ghida pas cu pas pe parcursul fiecărei săptămâni, oferindu-ți sprijinul și îndrumarea de care ai nevoie pentru a atinge obiectivele tale.

În plus, vei deveni parte a unei comunități motivate și încurajatoare, unde vei putea împărtăși experiențele și succesele tale.

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

ONLINE

Toate lecțiile (inclusiv întâlnirile live de grup) se găsesc pe o platformă online cu acces pe viață.

FLEXIBIL

Poți urmări lecțiile în timpul tău liber, fără a depinde de un program fix. Dacă nu reușești să participi la întâlnirile live, ele se înregistrează pe platformă și le poți urmări ulterior.

EFICIENT

La final vei știi cum să meditezi și să-ți accesezi Sinele tău Spiritual astfel încât să te conectezi la Vortexul Sănătății depline

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

Uite ce spun experți precum Joe Dispenza sau John Assaraf despre avantajele meditației

Aceste beneficii nu numai că influențează sănătatea mentală și emoțională, dar și sănătatea fizică, contribuind la o viață mai echilibrată și plină de conștientizare.

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

După ce vei termina acest curs, vei:

01

Experimenta o îmbunătățire a sănătății fizice și mentale, datorită practicilor de meditație care sprijină autovindecarea și echilibrul interior.

02

Avea un nivel crescut de energie și vitalitate în viața de zi cu zi, datorită gestionării eficiente a stresului și anxietății.

03

Avea relații interpersonale mai armonioase și mai autentice, bazate pe empatie, compasiune și comunicare sănătoasă.

04

Avea o stare de bine și fericire interioară sporită, generată de cultivarea recunoștinței și mulțumirii în viața cotidiană.

05

Avea claritate și direcție în viață, bazată pe o conexiune mai profundă cu propriile valori, aspirații și scopuri personale.

06

Avea o capacitate crescută de gestionare a provocărilor și a obstacolelor, datorită încrederii sporite și a abilităților de gestionare a emoțiilor și a stresului.

07

Avea capacitatea de a face alegeri sănătoase și conștiente în ceea ce privește stilul de viață, alimentația și activitățile zilnice.

08

Avea mai multă pace interioară și liniște mentală, chiar și în mijlocul agitației cotidiene.

09

Avea conștientizare și prezență în momentul prezent, adică o viață mai bogată și plină de sens.

10

Atinge o stare de echilibru și împlinire personală, reflectată într-o viață trăită cu bucurie, pasiune și autenticitate.

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

Tot ce vei dobândi ca tranformare te va însoți toată viața!

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

NAMASTE!

Numele meu spiritual este Ian Ramon.

Drumul meu pe această cale a început încă din copilărie când părinții mă duceau în tabere spirituale și la cursuri de bioenergie. La doar 8 ani am primit inițierea în activarea palmelor (Tehnica Radiantă), am învățat de la Dan Seracu să lucrez cu cristale și de la tatăl meu radiestezie. Copilăria a fost presărată cu jocuri de telepatie și detectarea energiilor subtile. 

În timpul liceului m-am pregătit timp de 3 ani cu Richard Bandler, fondator NLP, în NLP, coaching și hipnoză terapeutică. Astfel am reușit să lucrez întâi cu mine și să-mi depășesc fricile cu ușurință pentru a progresa în sporturile extreme pe care le practicam dar și să înțeleg mai bine cum funcționează trioul gând-emoție-acțiune.

În 2008 am avut ocazia să lucrez direct cu dr. Eric Pearl cu Vindecarea Reconectivă și să trăiesc un nivel de energie care depășea orice întâlnisem. Am trăit experiențe extraordinare unde după o ședință de doar 3 minute o doamnă și-a recăpătat complet mobilitatea mâinii. în altă ședință cu bunica mea de doar 5 minute ea a scăpat de cistită și într-o ședință de o oră am reușit să o eliberez complet pe mama mea de dureri groaznice la picioare. Atunci am știut că Vindecarea Reconectivă este superioară, este mai puternică decât orice altă tehnică de bioenergie.

Deși menirea mea este să ofer servicii terapeutice oamenilor, viața m-a luat pe un drum aparent ocolitor unde am oferit servicii de grafică și webdesign pentru terapeuți din SUA și Europa până în 2013. Fiind în contact direct cu oameni din acest domeniu de vindecători, sincronicitatea vieții m-a trimis la un grup din Italia să le ofer inițieri de Reconectarea axiotonală. De atunci am călătorit internațional oferind peste 1700 de ședințe individuale de vindecare și reconectare și am dat mai departe ceea ce am învățat ținând seminarii educative în 13 orașe din România.

Pot spune cu bucurie că am influențat pozitiv viața oamenilor cu care mi-am încrucișat drumul vieții, astfel realizările mele fiind cuantificate prin oameni mai echilibrați, mai sănătoși, mai fericiți și plini de energie ce pot să transmită acest lucru mai departe și familiilor și prietenilor lor.

Eu știu că toți oamenii au putere de autovindecare și cu ajutorul unui mentor și practică consecventă și corectă și tu poți activa puterile tale. 

Meditația făcută corect este fundația pentru a elibera durerile și blocajele emoționale ca să ai o sănătate extraordinară și astfel m-am decis să pornesc acest program prin care să-i învăț pe oameni cum să acceseze înțelepciunea și puterea Spirituală la cel mai înalt nivel. 

IATĂ CE SPUN PARTICIPANȚII DESPRE ACEST CURS

Înscrie-te la curs până MIERCURI, 27 martie, 23:59, și primești 5 BONUSURI EXCLUSIVE în valoare de peste 300 de euro!

Bonus Acțiune Rapidă

Ședință
1 la 1 cu Ian

Primii 10 înscriși la curs primesc o ședință 1 la 1, 60 minute, în valoare de 150 de euro.

Beneficiarii ședinței LIVE de Vindecare Reconectivă cu Ian Ramon au observat următoarele schimbări:

BONUS 01

cum faci eficient meditații, ce greșeli să eviți

Video

BONUS 02

Cum crești încrederea în tine

Video

BONUS 03

Cum eliberezi judecata ca să ai liniște mentală și mai multe emoții pozitive

Video

BONUS 04

Cauzele spirituale și afirmații pentru vindecarea vederii, tiroida, prostata

Audio

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

Cum arată structura programului?

Am pregătit acest program ca să te ajute să te aliniezi la misiunea sufletului și la potențialul tău de viață cel mai înalt. Te voi ghida să faci asta ușor și cu plăcere prin informații, exerciții, practici, meditații, pentru ca tu să ai resursele necesare să îți duci afacerea/cariera/activitatea pe următorul nivel de evoluție sa previi boala și să-ți îmbunătățești starea de sanatate.

Cum faci meditația corect pentru a activa autovindecarea și starea de sănătate deplină pentru a evolua în cea mai sănătoasă și abundentă versiune a ta:

Vom explora tehnici și practici specifice de meditație care sunt concepute pentru a stimula procesul natural de vindecare al corpului și a promova sănătatea fizică și mentală.

Cum descoperi pacea interioară prin meditație:

Vom explora tehnici și practici de meditație care pot ajuta la reducerea stresului și anxietății, facilitând atingerea unei stări de liniște interioară și echilibru emoțional. Vom căuta să descoperim pacea și armonia interioară prin conexiunea cu sinele nostru profund.

Cum cultivi recunoștința și mulțumirea prin meditație:

Vom explora practici de meditație care să ne ajute să ne concentrăm pe aspectele pozitive ale vieții și să cultivăm un sentiment de recunoștință și mulțumire. Prin aceste practici, vom amplifica starea noastră de bine și vom atrage mai multă abundență și fericire în viața noastră.

Cum îți îmbunătățești relațiile interpersonale prin meditație:

Vom explora modalități de a folosi meditația pentru a ne îmbunătăți relațiile cu cei din jur. Vom căuta să cultivăm empatia, compasiunea și comunicarea autentică prin intermediul meditației, consolidând astfel conexiunile noastre cu ceilalți și creând relații mai armonioase și mai satisfăcătoare.

Cum depășești blocajele din subconștient prin meditație:

Vom învăța modalități de a identifica și de a lucra cu blocajele și limitele subconștiente care pot împiedica progresul personal și vindecarea. Prin meditație și conștientizare, vom căuta să le eliberăm și să le depășim pentru a ne atinge potențialul maxim.

Cum faci iertarea pentru a te elibera total de suferința din trecut:

Vom explora procesul de iertare și de eliberare a resentimentelor și a rănilor emoționale din trecut. Prin meditație și introspecție, vom căuta să cultivăm compasiunea și acceptarea pentru noi înșine și pentru alții, facilitând vindecarea și eliberarea de suferință.

Cum gestionezi stresul și anxietatea în viața de zi cu zi:

Vom învăța tehnici și strategii de meditație pentru a gestiona eficient stresul și anxietatea care pot apărea în situații cotidiene. Aceste practici ne vor ajuta să rămânem calmi și centrați în fața provocărilor și să abordăm situațiile tensionate cu mai multă înțelepciune și reziliență.

Cum te conectezi la scopul și direcția vieții tale prin meditație:

Vom explora practici de meditație care să ne ajute să ne conectăm la scopul și direcția vieții noastre. Vom căuta să înțelegem mai profund valorile și aspirațiile noastre și să identificăm pașii concreți pentru a ne atinge obiectivele și pentru a trăi o viață împlinită și autentică.

Ceea ce face ca aceste meditații să fie cu adevărat speciale, este că ele reprezintă un concept unic, dezvoltat în urma anilor de studiu și perfecționare în lucrul cu subconștientul uman.

Afirmațiile și sugestiile pe care acestea le conțin,-se adresează direct subconștientului tău pentru a elibera convingerile limitative și pentru a deschide calea către starea de sănătate perfectă pe care o meriți.

Muzica ce însoțește meditațiile este cu adevărat specială. Studiată și premiată pentru efectele sale asupra creierului, această muzică te va ajuta să te relaxezi profund și să te afunzi în profunzimea meditației, schimbându-ți literalmente unde cerebrale și deschizându-ți poarta către transformare și vindecare.

Meditație

Vortexul sănătății depline

Această meditație se concentrează pe crearea și menținerea unei stări optime de sănătate și bunăstare. Este concepută pentru a ajuta la activarea și echilibrarea energiilor din corpul fizic și subtil, promovând vindecarea și vitalitatea deplină.

Meditație

Meditația sănătatea și armonia tuturor organelor

Această meditație se concentrează pe întregul corp și fiecare organ în parte, căutând să aducă armonie și echilibru în funcționarea acestora. Scopul este de a încuraja vindecarea și sănătatea optimă a tuturor sistemelor corpului.

Meditație

Conexiunea cu sinele superior

Această meditație are ca scop conectarea cu partea superioară a sinelui sau cu o conștiință mai înaltă. Ea poate facilita accesul la înțelepciunea interioară, la ghidarea internă și la conștientizarea unei perspective mai largi asupra vieții.

Meditație

Relaxare totala pentru somn profund și odihnitor

Această meditație este concepută pentru a ajuta la inducerea unei stări profunde de relaxare, perfectă pentru a favoriza un somn odihnitor și revitalizant. Ea poate implica tehnici de respirație, vizualizare și relaxare progresivă a corpului.

Meditație

Respirația inimii

Unificarea suflet-trup, soare-pamant: Această meditație se concentrează pe respirația conștientă și pe activarea energiei inimii. Scopul este de a experimenta unificarea dintre corp, suflet și mediul înconjurător, aducând echilibru și armonie în toate aspectele vieții.

Meditație

Relatii armonioase

Această meditație este orientată către promovarea armoniei în relațiile interpersonale. Poate include practici de vizualizare și de înțelegere a propriilor emoții și a perspectivelor celorlalți, pentru a cultiva compasiunea, înțelegerea și comunicarea eficientă în relații.

Fă loc meditațiilor în ziua ta fie dimineața la trezire, fie seara înainte de a te pune la somn. Îți explic de ce acestea sunt cele mai bune momente pentru a medita:

Dimineața

Meditația dimineața poate stabiliza tonusul emoțional și mental pentru întreaga zi. Este un mod excelent de a începe ziua cu calm, claritate și intenție. Poate oferi o pauză necesară pentru a ne conecta cu sinele nostru interior înainte de a fi afectați de stresul și agitația zilnică.

Seara

Meditația seara poate ajuta la relaxare și eliberare de stres acumulat în timpul zilei. Poate facilita tranziția către odihnă și somn odihnitor. Este o modalitate eficientă de a elibera tensiunea și preocupările zilei și de a ne pregăti mintea și corpul pentru odihnă profundă și regenerare peste noapte.

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

Cum se desfășoară cursul?

informații

Materiale audio, video, pdf cu informații, tehnici și practici prin care înveți concret cum să reduci stresul și anxietatea, cum să îmbunătățești claritatea și concentrarea mentală să-ți crești nivelul de energie.

întâlniri

6 întâlniri live de grup, în care îți răspund la întrebări, facem meditații împreună și te învat tehnici și practici pentru a te alinia, la misiunea sufletului și la potențialul tău de viață cel mai înalt

Accesibil

Materialele sunt pe înțelesul tuturor.

Zilnic

Lecțiile sunt deblocate și vei primi un email care să îți reamintească că ai acces la ele.

Online

Materialele se regăsesc pe o platformă online de curs modernă.

Instant

Acces instant în platforma de curs. Nu există o oră exactă de lucru, fiecare va studia lecțiile în ritmul lui.

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

Ești gata să ai o viață împlinită, trăită în iubire, bunăstare și abundență?

Atunci te aștept drag să parcurgem împreună drumul spre viața visurilor tale!

Vortexul Sănătății Depline

Prețul real al acestui program este 750 euro, dar pentru că îmi doresc să ajungă la cât mai multe persoane, îl poți achiziționa cu:

750 euro

300 euro

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro

TRANSFORMARE 100% GARANTATĂ!

GARANȚIA

ZERO riscuri

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă Programul Vortexul Sănătății Depline nu e pentru tine.

Tot ceea ce ofer este extrem de valoros. Ai la îndemână informații care efectiv îți pot schimba viața dacă aplici tot ceea ce vei afla în curs. Însă, pentru că suntem diferiți și avem dreptul să nu gândim și să simțim la fel, am decis să îți ofer posibilitatea de a cere banii înapoi timp de 14 zile, dacă simți că acest curs nu ți-a adus nicio informație nouă și nici posibilitatea de a-ți schimba viața. Așadar, nu ai absolut nimic de pierdut. Acționează și fă o schimbare decisivă în viața ta!​

Ai vreo întrebare?
Vezi dacă găsești răspuns aici!

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări. Așadar, dacă vrei să treci prin acest proces de transformare și să obții rezultate remarcabile este de dorit să-ți faci timp și să participi live la webinariile săptămânale de pe Zoom.

DA! Oricât de reticentă este mintea ta (conștientă), îți garantez că rezultate vor fi pentru că vom lucra mult cu energia corpului ci cea universală. Am pus în acest curs instrumentele cele mai eficiente,, rapide și ușoare pentru regenerarea corpului tău fizic și transformarea emoțiilor negative și a stresului în energie.

Cursul este foarte pragmatic, practici și simți rezultatele imediat. Vei avea rezultate vizibile dacă pui în practică ceea ce vei învăța. Teoria fără practică nu face minuni.

Cursul începe luni 1 aprilie 2024, și durează 6 săptămâni. Lecțiile se regăsesc pe o platformă de curs modernă pe care o poți accesa de pe telefon, laptop sau tabletă. Lecțiile se vor debloca pe măsură ce le parcurgi. Vei fi anunțat/ă despre noutăți atât pe mail, cât și în grupul de Facebook suport. De asemenea, vom avea 6 întâlniri de grup, în care îți voi răspunde la întrebări, vom face meditații împreună și te voi învăța tehnici și practici pentru a duce o viață cât mai echilibrată fizic , emoțional și energetic.

Există grupul de suport unde poți pune întrebări și îți voi răspunde pe tot parcursul programului.

Nu pierzi nimic în afară de interacțiunea cu mine și cu colegii tăi. Toate sesiunile live vor fi înregistrate și vei avea acces pe viață la ele, dar și la toate materialele și bonusurile pe care le primești. Plus orice alte actualizări ulterioare vom mai face.

Ai acces la toate materialele pe viață, atât cele din program, cât și la bonusuri. Chiar îți recomand ca după terminarea programului să reiei lecțiile și să pui în aplicare ce ai învățat. Vei avea toate instrumentele necesare să îți transformi viața pe cont propriu.

Da, poți plăti în 2 rate, prin card, transfer bancar în lei sau euro, prin Revolut sau PayPal. Plata fiecărei rate se face la interval de 21 de zile. Dacă alegi plata prin card, ratele se vor retrage automat, iar dacă faci plata prin transfer, noi îți vom reaminti cu două zile înainte privind plata ratei, urmând să ne trimiți tu dovada plății pe adresa contact@ianramon.ro

Cursul poate fi achitat și în 2 rate de 161 euro