Vino sa-ti reGASESTI STAREA TA DE BINE si pace interioara

BUCURESTI
iulie-august 2021

Sedintele la portile de echilibrare STARGATE, sunt sedinte individuale de echilibrare a intregului organism, prin eliberarea blanda si graduala a durerilor, a blocajelor din meridianele organelor principale si sincronizarea emisferelor cerebrale. In timpul sedintelor vei observa ca te vei relaxa profund, iar in acea conexiune intima cu sufletul tau iti vei descoperi si vei elibera programele negative din subconstient (cele care te fac sa iei decizi din frica si in defavoarea starii tale de bine)

sedintele acestea te pot ajuta daca:

ai urmatoarele simptome fizice?

ai urmatoarele sentimente sau stari?

VIZIONEAZA VIDEO DE MAI JOS si AFLA CE REALIZARI AU PERSOANELE CARE AU FACUT SEDINTE STARGATE

20 +
clienti multimiti ne recomanda
Aveam dureri de articulatii de 3 luni de zile si dupa o singura sedinta mi-au disparut. Nici nu venisem cu asteptari specifice pentru ca aveam incredere in Ian Ramon si Anne Marie si stiam ca ceva bun o sa mi se intample. Recomand oricui doreste sa isi imbunatateasca sanatatea pe cale naturala.
Tunde - Covasna
Am venit sa testez tehnologia recomandata de Ian Ramon si fiindca am un aparat profesional de scanare biorezonanta Metatron (tehnologie avansata de peste 5000euro) mi-am facut scanari si inainte si dupa sedinta la aparatele lui Ian Ramon. Am observat toti parametrii semnificativi mai buni, si ce m-a impresionat ca un virus periculos din pancreas s-a redus cu 30%. Asta s-a intamplat din prima sedinta. Cu fiecare sedinta parametrii organismului meu s-au imbunatati FIZIC nu doar emotional. Deci pot spune cu masuratori concrete pe corpul fizic ca aceste sedinte la portile de purificare sunt foarte eficiente.
Ioana - Iasi
Aveam dureri foarte mari la genunchi, la glezne atunci cand coboram scari. Dupa 4-5 sedinte facute oarecum rar, adica 1-2 sedinte pe saptamana am observat ca mi-au disparut complet durerile la picioare. Dincolo a fost o experienta deosebita de disparitia durerii.
Violeta - Bucuresti
Aveam o tumoare la san, am facut 5 zile, 4 sedinte de cate 4 ore doar la un aparat (Elohim energy) si apoi mi-am facut analizele medicale din nou, iar pe analize s-a observat reducere de 40% a tumorii. Eram foarte ametita si devitalizata, de abia am putut ajunge la sedinte. Am observat ca am dormit foarte bine, am avut o odihna profunda in fiecare zi, m-am simtit limpezita la minte, o stabilitate emotionala, pace interioara foarte buna si o incredere in puterea de a rezolva orice. Aveam iritatii de piele care au disparut in 2 sedinte. Eu o sa-mi cumpar aparatele sa le am acasa pentru toata familia. Recomand sedintele tuturor cunostintelor pentru ca stiu ca au facut o diferenta pozitiva enorma in viata mea. Multumesc!
Angela - Iasi
Relatia mea cu fiica a devenit mai buna, comunicam usor, ne intelegem mult mai bine. Mintea mea este incredibil de linistita (pentru agitatia cu care eram obisnuita) si nu mai judec oamenii. Pur si simplu traiesc pace si compasiune. Nici nu ma asteptam la asta.
Marcela - Cluj

E TIMPUL SA ITI FACI TIMP PENTRU TINE!

prin sedintele Stargate vei obtine:

activitatea undelor cerebrale devine foarte coerenta

pentru ca eliberezi credintele negative din subconstient si energia incepe sa curga liber si natural in corpul tau.

CUM FUNCTIONEAZA?

Portile de armonie si echilibrare STARGATE contin 36 de generatoare care produc (pulseaza) constant frecvente din 210 de plante curative, izvoare si locuri sfinte, canale de cosmoenergie (canale informationale) care sunt specialziate pe eliberararea oricaror forme de vampirism energetic (vraji, blesteme, programe autodistrugere)

mai multe detalii despre aceste generatoare gasesti pe
https://www.ianramon.ro/ut/

In timpul celor 60 minute in care stai confortabil pe pat, in frecventele de  armonie si echilibrare, vei asculta in casti o ghidare audio foarte placuta numita Vortexul Bunastarii tale depline.

Cu fiecare sedinta vei descoperi mai mult din bunastarea ta naturala de pace si din Lumina sufletului tau.

Constientizarile care le vei face si alinierea ta energetica iti poate aduce vindecari fizice-emotionale permanente!

Starea ta emotionala controleaza genele si biologia! Epigenetica si doctorul biolog Bruce Lipton au demonstrat ca genele si biologia ta se modifica in functie de starea ta emotionala!
Cu cat iti cresti vibratia, stabilitatea emotionala, cu atat corpul tau este mai sanatos si echilibrat

Cauti sa iti aduci din nou pace in suflet, echilibru emotional?

 

Se intampla sa te lovesti de un eveniment asa dureros incat nu prea mai reusesti singura sa depasesti emotiile dureroase si sa te echilibrezi. Posibil sa simti nevoia de o sustinere, de o ghidare si e foarte normal sa ceri ajutor. Totul in natura functioneaza bine doar prin colaborare, prin sustinere reciproca nu prin separare.

 

Nici o boala nu apare peste noapte, ci dupa luni de zile sau ani de stres constant, sau dupa unul sau mai multe socuri emotionale puternice.

Din nefericire am fost invatati de mici sa NU ne exprimam emotiile liber pentru ca suparam parintii sau suparam profesorii. Inca de mici copii societatea ne ofera educatie cel putin 18 ani cum sa ne conformom mental-emotional dupa placul celorlalti din jur, sa ne conformam unui standard inventat “cod al bunelor maniere”, iar asta duce la o constipatie emotionala, o implozie de emotii puternice in interiorul corpului biologic care afecteaza gradual organe, oase, capul, rationamentul.

Traumele emotionale nu dispar intamplator doar ca trece timpul ci raman stocate, memorate exact ca la un calculator, in campurile electromagnetice din biologia umana (“corpul emotional”).

Teama sau senzatia de neputinta de a te exprima liber(a) indiferent de parerea altora te face foarte vulnerabil(a) la vampirismul emotional

Unele cliente au facut cancer, sau atac cerebral de la stresul constant, de la presiunea distructiva a sentimentului de vinovatiei, combinat cu senzatia de neputinta de a schimba parintii bolnavi. Unii bolnavi dar si inchisi la terapii naturiste.  Mai mult de atat, acei parinti foarte preocupati de problemele lor chiar dau vina pe copii (copii mari de 40 de ani) pentru problemele lor si cer atentie continuu! Asta este o forma de VAMPIRISM ENERGETIC EMOTIONAL.

Dureri de cap, stari de greata, oboseala cronica, vinovatie  sunt indicatori de vampirism energetic.

este mult mai mult decat armonie emotionala

OPTIUNI si PRETURI SEDINTE

ESTI DIN ALT ORAS sau ALTA TARA?!
oferim cursuri si sedinte online foarte eficiente pentru persoane din toate tarile!
Care ar fi o problema principala pe care vrei sa o rezolvi?
suna-ne sau msg whatsapp  +40732.989.888.

preturile sedintelor se pot achita in 4 rate fara dobanda

1 sedinta Stargate

incearca si te vei convinge ca iti aduce o echilibrare profunda destul de rapid
250 lei
 • o sedinta intensive de echilibrare emotionala si clarificare mentala
 • prinzi incredere ca functioneaza
 • intotdeauna cine a incercat o sedinta, a dorit sa faca mai multe

10 sedinte Stargate

O aliniere a tuturor chakrelor, eliberarea profunda a durerilor emotionale si fizice. Traiesti o schimbare reala, permanenta adica mai multa pace, energie, bucurie,
lei 2700
1997 lei
 • ar trebui sa stai 14 zile la munte in liniste deplina, in relaxare si bucurie zilnica pentru a simti ceea ce traiesti in aceste sedinte! (dar probabil te costa de 3 ori mai mult sa pleci in concediu si plus trebuie sa iti iei 14 zile concediu). La sedinte faci 10 zile, cate o ora / zi.
 • claritate mentala, putere de concentrare mai buna, mintea mai limpede, muult mai linistita mintea
 • O impacare cu Sine, o pace interioara mult mai buna.
 • Daca exista, se vor diminua durerile sau dispar
 • Primesti BONUS 200 lei - o scanare a organismului fizic-emotional

20 sedinte Stargate

20 zile x 60min / sedinta
starea ta mai bună decât îți imaginezi!
lei 4200
2500 lei
 • Chiar si dupa 4 sedinte starea ta e mai buna.
 • cate o ora in 4 zile diferite. interval recomandat zilnic sau la max 2 zile.
 • claritate mentala, putere de concentrare mai buna, mintea mai limpede, muult mai linistita mintea
 • O impacare cu Sine, o pace interioara mult mai buna.
 • Daca exista, se vor diminua durerile sau dispar
 • Primesti BONUS 200 lei - o scanare a organismului fizic-emotional

RECONECTAREA

3x Stargate + 1x Reconectare axiotonala permanenta (direct cu Ian Ramon)
lei 4500
3800 lei ultimele 3 locuri
 • un upgrade uman la propriu mult peste ce iti imaginezi
 • CLARITATE MENTALĂ, INTUIȚIE ȘI CLARVIZIUNE
 • ECHILIBRU și STABILITATE EMOȚIONALĂ MULT MAI PUTERNIC în ORICE SITUAȚIE
 • PROTECTIE IMPOTRIVA VAMPIRISMULUI ENERGETIC
 • ELIBEREAREA CONEXIUNILOR DISTRUCTIVE, RELATII TOXICE SI VAMPIRISM ENERGETIC
 • ELIBERAREA BLOCAJELOR ACTUALE (FRICA, NEINCREDERE, OBOSEALA, AMANARE) CA SĂ FACI PROGRESE NOI ÎN EVOLUȚIA TA => ÎMPLINIRE
 • MAI MULTĂ BUCURIE ȘI PACE INTERIOARĂ

FORMULAR RAPID SOLICITARE SEDINTE

iata experientele celor care au trait sedintele:

Aveam dureri de articulatii de 3 luni de zile si dupa o singura sedinta mi-au disparut. Nici nu venisem cu asteptari specifice pentru ca aveam incredere in Ian Ramon si Anne Marie si stiam ca ceva bun o sa mi se intample. Recomand oricui doreste sa isi imbunatateasca sanatatea pe cale naturala.
Tunde - Covasna
Am venit sa testez tehnologia recomandata de Ian Ramon si fiindca am un aparat profesional de scanare biorezonanta Metatron (tehnologie avansata de peste 5000euro) mi-am facut scanari si inainte si dupa sedinta la aparatele lui IanRamon. Am observat toti parametrii semnificativi mai buni, si ce m-a impresionat ca un virus periculos din pancreas s-a redus cu 30%. Asta s-a intamplat din prima sedinta. Cu fiecare sedinta parametrii organismului meu s-au imbunatati FIZIC nu doar emotional. Deci pot spune cu masuratori concrete pe corpul fizic ca aceste sedinte la portile de purificare sunt foarte eficiente.
Ioana - Iasi
Aveam dureri foarte mari la genunchi, la glezne atunci cand coboram scari. Dupa 4-5 sedinte facute oarecum rar, adica 1-2 sedinte pe saptamana am observat ca mi-au disparut complet durerile la picioare. Dincolo a fost o experienta deosebita de disparitia durerii.
Violeta - Bucuresti
Aveam o tumoare la san, am facut 5 zile, 4 sedinte de cate 4 ore doar la un aparat (Elohim energy) si apoi mi-am facut analizele medicale din nou, iar pe analize s-a observat reducere de 40% a tumorii. Eram foarte ametita si devitalizata, de abia am putut ajunge la sedinte. Am observat ca am dormit foarte bine, am avut o odihna profunda in fiecare zi, m-am simtit limpezita la minte, o stabilitate emotionala, pace interioara foarte buna si o incredere in puterea de a rezolva orice. Aveam iritatii de piele care au disparut in 2 sedinte. Eu o sa-mi cumpar aparatele sa le am acasa pentru toata familia. Recomand sedintele tuturor cunostintelor pentru ca stiu ca au facut o diferenta pozitiva enorma in viata mea. Multumesc!
Ioana - Iasi
Relatia mea cu fiica a devenit mai buna, comunicam usor, ne intelegem mult mai bine. Mintea mea este incredibil de linistita (pentru agitatia cu care eram obisnuita) si nu mai judec oamenii. Pur si simplu traiesc pace si compasiune. Nici nu ma asteptam la asta.
Marcela - Cluj

Multe alte marturii in curs de a fi publicate. Nu trebuie sa ne crezi, programeaza o sedinta si traieste si tu o experienta WOW de pace si armonie.

Despre Ian Ramon

Am oferit gratuit seminarii in peste 13 orase din Romania despre activarea si amplificarea puterii de vindecare energetica si emotionala, tehnici de eliberare emotionala si dependente, de care s-au bucurat mai mult de 920 de cursanti pentru ca si-au imbunatatit intreaga viata permanent.  In ultimii 4 ani […] citeste in continuare aici

cine este ian ramon