Te confrunti cu stari emotionale negative pe care nu reusesti sa le gestionezi? Sau pur si simplu simti ca nu mai reusesti sa evoluezi, sa progresezi si ceva te tine intr-un cerc?

​Nici nu trebuie sa faci totul singur(a). ​Nici un om n-a ajuns departe facand totul de unul singur. De exemplu, daca sportivii olimpici nu ar avea un antrenor nici ei n-ar reusi sa faca singuri atatea antrenamente atat de intense (necesare) si sa-si depaseasca frica, neincrederea, lipsa de motivatie de fiecare data. ​Chiar este necesar sa ai sustinerea unui mentor, antrenor, ghid ca sa depasesti obstacolele interioare si exterioare.

​In orice tara locuiesti, iti pot oferi toata ghidarea si suportul energetic ca sa depasesti orice obstacole, sa treci la un nou nivel de echilibru, pace, armonie, energie si evolutie in constiinta prin mai multe modalitati rapide si eficiente. In aceasta pagina​ iti descriu cum te pot ajuta prin sedinte de Vindecare Reconectiva si Reconectare​. Rezolva acum, definitv cauza reala a problemelor, nu doar ​efectele deranjante, intr-un mod natural, sigur, fara riscuri.​ Afla mai multe ​in urmatoarele paragrafe. ​

Reconectare axiotonala & Vindecare reconectiva

Descopera un nou nivel de echilibru, pace, progres, evolutie si implinire!

  • ​CONECTAREA PERMANENTA LA FLUXUL SUPERIOR DE ENERGIE, LUMINĂ ȘI INFORMAȚIE AXIOTONALĂ
  • ​CLARITATE MENTALĂ, INTUIȚIE ȘI CLARVIZIUNE
  • ​ECHILIBRU și STABILITATE EMOȚIONALĂ MULT MAI PUTERNIC în ORICE SITUAȚIE
  • ​ELIBEREAREA CONEXIUNILOR DISTRUCTIVE, RELATII TOXICE SI VAMPIRISM ENERGETIC
  • ELIBERAREA BLOCAJELOR ACTUALE CA SĂ FACI  PROGRESE NOI ÎN EVOLUȚIA TA => ÎMPLINIRE
  • MAI MULTĂ BUCURIE ȘI PACE INTERIOARĂ

​VIZIONEAZA UN INTERVIU CU IAN RAMON SI DR.ERIC PEARL

După 12 ani de chiropractică de succes, chiropracticianul doctor Eric Pearl a descoperit în anul 1993 Reconectarea, ceea ce unii oameni de ştiinţă confirmă a fi spectru cu totul nou de energie vindecătoare care este pentru prima dată pe planetă. Conform profesorului doctor Emeritus William Tiller din cadrul universităţii Stanford, informaţia purtată prin intermediul frecvenţelor reconective creează armonie şi coerenţă având drept rezultate, cazuri excepţionale de regenerare alături de vindecări permanente şi instante. (“Information Medicine” in the 21st Century / INSIGHTS Magazine)

Eu, ​Ian Ramon​, am stiut ca misiunea mea este sa ghidez oamenii catre un nou nivel de constiinta si energie si am rezonat instant cu Eric, cu frecventele axiotonale (accesate prin Reconectare).

​Spre deosebire de majoritatea cursantilor din lume, eu am ales sa fac o pregatire mai intensiva cu echipa lui Eric, curs de nivel 4 ca sa ​pot oferi la cel mai inalt nivel posibil noul spectru de frecvente si astfel in 2015 am devenit Mentor pentru practicieni. 

​Desigur a presupus investitii foarte mari de bani, pentru ca am platit extra cursul nivel 4, apoi m-au costat deplasari de ​4-5 zile​ in mai multe tari, la mai multe seminarii oferite de Eric pana cand au decis sa-mi ofere statutul de Mentor pentru practicieni. Insa a meritat pregatirea intensiva, din multe motive cum ar fi: faptul ca am stat intre sute de persoane care foloseau frecventele in acelasi timp, s-a produs o activare in mine din ce in ce mai puternica, am ​impartasit experiente valoroase cu cei mai experimentati practicieni din echipa, am ​vazut unde au probleme majoritatea ​cursantilor.

​Prin sedintele de Reconectare ​esti conectat/ă permanent la noul spectru mult mai complex, mai puternic de Energie, Lumină şi Informaţie vindecătoare, ceea ce ​iti va accelera evolutia prin eliberarea karmei si a blocajelor din viața ​ta, ​si ​iti confera o foarte buna stabilitate emotionala.

Acest nou spectru de frecvențe Reconective a fost măsurat radiestezic și pe scala Bovis ca fiind de 12x mai puternic decât energia Reiki. Reiki este un singur canal de cosmoenergie, dar Reconectarea axiotonala este un spectru complex ​canale de frecvente noi.

Intodeauna cand parinti au realizat aceste sedinte au observat imbunatatiri mental-emotionale la copii. Echilibrarea ​ta personală se va transmite inclusiv către cei dragi care ​te înconjoară. 

​Experiente dupa Vindecarea Reconectiva cu Ian Ramon

Prezentat în seminariile internationale TheReconnection ca fiind unul dintre cei mai experimentaţi practicieni din lume, Ian Ramon a oferit peste 1520 de sedinte de Reconectare in Romania, Europa si SUA, calatorind ​3 ani cu dr.Eric Pearl si echipa sa de profesori asistenti.

Diferenta majora este ca eu m-am dedicat 100% acestei metode multidimensionale si am practicat nu doar la seminarii ci zilnic intre 3-10 ore /zi. Majoritatea cursantilor Reconnection care devin practicieni, se intorc la tehnicile cu care sunt confortabili, la stilul vechi de a ​aplica 5-7 metode diferite (reiki, karuna, qiqong, thetahealing, bowen, tehnica cuantica, etc) Putini fac fata la Lumina amplificata a noului spectru de Energie si Constiinta.

In ​sedintele oferite, ​am a întâlnit multe cazuri de  ​vindecari emotionale miraculoase. Echilibrarea emotionala este baza pentru o sanatate radianta. Insa Reconectarea axiotonala este mult mai mult decat o simpla echilibrare. Este o eliberare de legaturi vechi vechi cu trecutul, cu suferinte din vieti anterioare, este un imens progres in energia ta si nivelul tau de constiinta. Incepi sa te trezesti ca prezenta Spirituala aici pe Pamant! Sa FII SPIRIT mai prezent, mai clar, mai ferm, mai puternic, mai determinat sa exprimi darurile tale. Asta aduce o mult mai mare implinire in suflet, pace cu tine.

Beneficiile de care va puteti bucura

​Considerată de către renumitul doctor Deepak Chopra “… a fresh insight into the dynamics of healing.”, Reconectarea axiotonala este ​cea mai ampla si puternica  ​activare energetică prin care ​ești acorda​t ​imediat ​la un​ nou spectru de energie și conștiință (a ​esenței tale Divine de pace, bucurie și armonie) astfel încât trăiești ​un nou nivel de echilibru și stabilitate emoțională indiferent de prezența factoriilor negativi din exterior.

Cercetatorii care studiaza frecventele de bioenergie si Maestrii terapeuti in bioenergie, spun ca n-au mai intalnit niciodata asa o forta de transformare, asemenea senzații ​și percep​ții. Reconectarea axiotonala este pentru prima data accesibila pentru omenire si practic este un UPGRADE UMAN, o trecere a corpului fizic si spiritual la un nou nivel de emanatie de energie, Lumina si o fuzionare a corpului spiritual cu cel fizic. Sa manifesti mai mult ca oricand, Spiritul, esenta fiintei tale aici acum in corpul fizic! 

​Conform doctorului Konstantin Kotorov, directorul adjunct al institutului federal de cercetare în educaţie fizică din Saint Petersburg, sportivii lotului olimpic rus şi-au îmbunătăţit în mod radical performanţele odată ce au intrat în contact cu frecvenţele reconective, descoperind că Reconectarea vă poate regenera şi îmbunătăţi ADN-ul şi calitatea sângelui. (“Reconnective Healing: A New Level Of Healing Makes Its Way To The Planet”, Alternative Choice Magazine, Septembrie 2013).​​​

Cum functioneaza Reconectarea?

Este ca si cand incercam sa explicam logic iubirea. 

​Este un concept multidimensional pentru care nici nu avem cuvinte! Este ceva dincolo de intelegerea actuala a creierului uman. Doar sufletul o intelege, simte ca este un pas benefic.​

Un calculator poate să ​te conecteze la restul lumii doar dacă este băgat în priză şi conectat la internet. Similar acestui proces, Reconectarea, face legătura dintre meridianele corpului (circuitele electrice locale) şi liniile axiotonale ale ​Pamantului, oferindu-​ti instant un upgrade uman, o noua Constiinta mai expansiv​a, un sistem emotional mai stabil si mai multa claritate mentala.​

​Este o nouă bandă de frecvenţe vindecătoare care include în întregime toate formele de vindecare energetică pe care le-am cunoscut până acum, şi se extinde mult dincolo de acestea.” explică doctorul Pearl.

Christiane Northrup M.D., profesor asistent la Universitatea Vermont de Medicină spune: „…este un nou mod revoluţionar de a vindeca şi de a fi vindecat”.

​​Stiinta confirma Reconectarea!

Phd. William A. Tiller profesor Emeritus din cadrul Universităţii Standford, a măsurat şi demonstrat că în timpul sesiunilor de Reconectare cantitatea uriaşă de energie degajată de acest proces prin diferite tipuri de raze, ar avea capacitatea să încălzească o încăpere obişnuită la 300 grade Celsius.

Phd. Gary Schwartz din cadrul Human Energy Systems Laboratory al Universităţii Arizona a concluzionat în urma a 6 experimente ştiinţifice că în timpul procesului de vindecare reconectivă are loc un transfer electromagnetic foarte puternic.

Conform fizioterapeutului elveţian şi instructor de Reconectare, Lukas Tobler, în cadrul unui experiment care a avut loc la Hamburg cu 3 practicanţi şi 9 voluntari conectaţi la aparate de EKG şi EEG s-a demonstrat o schimbare a ritmurilor cardiace, a cantităţii de oxigen din sânge şi a undelor cerebrale. Deşi voluntarii erau treji, conştienţi, EEG-ul arată unde delta (adică somn profund, stare de inconştienţă, ritmul cardiac conform EKG a devenit brusc coerent, starea generală de sănătate îmbunătăţindu-se instant.

​Se poate garanta o vindecare energetica?

Într-un interviu cu Ian Ramon din Octombrie 2013, ​Eric Pearl a menţionat că TOATE persoanele trăiesc o vindecare ​energetica, emotionala dar fiecare în felul său. ​​Este foarte ​important sa realizezi ca ​la sedinte nu ne concentram pe vindecarea unei boli sau a unei dureri ci pe eliberarea durerilor sufletesti (vinovatie, teama, frica, rusine, neincredere, ingrijorare, etc.) care au aparut inainte de orice afectiune fizica, ne concentram pe ridicarea nivelului de constiinta si vibratie.

De exemplu relatiile toxice ce te consuma de energie, pe care le tolerezi iti pot afecta rau sanatatea. Adica poti avea dureri (cap, stomac, stari de greata) de la atacuri energetice de la persoane (din pacate in multe cazuri sunt persoane din familie sau colegi de munca).

Adevarul este ca nici o chirurgie nu este garantata, nici un tratament de  radioterapie, chimioterapie nu este garantat prin contract in scris ca ​pacientul va trai bine iar daca moare vei primi foarte multi bani despagubire sau il aduce inapoi la viata. Nu e nici o garantie.

​La fel nici un dentist nu iti garanteaza in scris, intr-un contract ca lucrarea dentara va fi perfecta, fara infectii sau complicatii si vei fi complet multumit. ​

​Spre deosebire de exemplele de mai sus, aici in cel mai rau caz nu vei observa nici o schimbare imediat, ci in cateva luni.​ ​Cel mai bine este sa imi comunici situatia ta si vom gasi o varianta personalizata pentru tine ca sa ​ai rezultate sigure.

​Un bun exemplu este al doamnei Maria din Timişoara care în Martie 2013 a venit pentru vindecarea cataractei. În urma celor două sesiuni de Vindecare Reconectivă, aceasta şi-a eliberat însă durerile insuportabile de spate care nu îi permiteau de 5 ani să doarmă liniştită.

În 96% din cazuri simptomele de care persoane e conștientă și pe care o motivează să solicite astfel de ședințe sunt efecte secundare ale altor dezechilibre ale căror cauză sunt traume sufletești profunde iar echilibrarea organismului se face treptat în cel mai potrivit mod pentru organism, astfel încât nu dispariția simptomelor trebuie să fie scopul și așteptarea principala, imediata în urma sedințelor.

Mai mult de atat, in timpul sedintelor, ​iti pot oferi multe alte informatii foarte importante despre cum sa ​iti activezi puterea de autovindecare pentru tine si cei dragi.

96% din persoanele care au experimentat sedintele de Vindecare Reconectiva si Reconectare cu ​mine au observat ca au eliberat imediat relatiile toxice si vampirii energetici din viata lor iar astfel a crescut armonia relatiilor cu familia si colegii si inclusiv starea de SANATATE!

Relatiile toxice pe care le tolerezi iti pot afecta rau sanatatea