IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Mariana observa o regenerare rapida a ranilor dupa Reconectarea axiotonala

Mariana a observat ca dupa sedintele de Reconectare axiotonala poate transfera o energie mult mai expansiva altora (partener, animale) care duce la o regenerare accelerata a ranilor.

Explicatia tehnica (energetica) este faptul ca odata activate meridianele axiotonale umane, este ca un upgrade uman, ce activeaza capacitati latente ale fiintei umane. Corpul devine  infuzat si echilibrat constant de un nou spectru de energii multidimensionale care ofera o centrare mai buna, o stabilitate emotionala mult mai buna la conditii de stress, de agresiune,  mai multa vitalitate si energie.

Chiar si corpul biologic se transforma fizic pentru a putea capta si transmite mai multa Lumina Spirituala (pentru ca tu esti o fiinta Spirituala) si vei incepe sa luminezi mai mult prezenta Lui Dumnezeu aici pe pamant. Datorita cresterii vibratiei si alinierea mult mai buna la corpul spiritual, corpul biologic primeste instructiunile de regenerare mai rapid, mai clar si  transferul de energie si informatie intre Spirit si materie este mult mai bun, mai eficient.

Vizioneaza mai multe experiente pe pagina de marturii aici

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *