IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Reconectarea axiotonala e mult peste terapie Reiki – experienta Daniela cu Ian Ramon

Experienta lui Daniela din Italia, este doar una dintre peste 200 de persoane care ne-au spus ca nu gasesc cuvintele sa exprime profunzimea de pace si conexiunea cu sufletul pe care o simt in sedintele de Reconectare axiotonala. 

Reiki este un singur canal de cosmoenergie, in schimb Reconectarea axiotonala este un spectru de zeci de canale de cosmoenergie care se activeaza in functie de necesitatille fiecarei persoane. Fie ca vrei sa crezi sau nu vrei sa crezi, Reconectarea axiotonala activeaza ADNul multidimensional ceea ce duce la o claritate mentala mult mai buna, conexiune si ghidare de la Sinele tau Superior pentru a lua decizii mai intelepte in relatii, bani, afaceri, sanatate.

Clientii mei care imi confirma in numeroase moduri ca Reconectarea meridianelor axiotonale sunt Maestrii Reiki cu 5 ani experienta, practicanti Qi-Qong, Tai Chi si radiestezisti de gradul 10 ce au 10 ani de experienta in bioenergie. Acestia imi spun ca aplicand aceleasi tehnici pe care le cunosc pacientii lor au rezultate mult mai bune, pentru ca energia lor este superioara, mult mai expansiva.

Traieste si tu o sedinta si poti sa treci la un nou nivel de energie, constiinta, armonie si pace. Afla  mai multe pe pagina reconectarii.

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *