IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Cum sa depasesti suferinta emotionala dupa moartea cuiva (partea 1)

Moartea, reincarnarea, spiritual-material, raiul si iadul, viata dupa moarte sau viata dupa viata – un subiect atat de confuz, un subiect controversat.

Ai “pierdut” pe cineva drag? Te-ai intrebat ce faci acum?
Ai suferit sau ai trecut cu usurinta acceptand schimbarea?

Am primit recent un email plin de tristete despre moartea unei persoane (cu care am interactionat energetic si eu) si am simtit sa transmit public un mesaj pe care l-am primit de mult de la ghizii mei spirituali – un mesaj care l-am transmis pana acum doar 1-1 iar pentru anumite persoane a insemnat o vindecare profunda sufleteasca, emotionala! Unele persoane sufereau de 5 ani si dupa ce au SIMTIT ce am transmis au avut o eliberare adanca a traumei de care tineau mental.

In primul rand tot ce iti spun prin aceasta inregistrare este experienta mea, cunoasterea Spirituala la care sunt conectat insa tu poti avea cu totul alt ADEVAR, Adevarul tau.

Intrebarea este Adevarul tau te face sa simti emotii negative sau te face simti foarte bine (emotii pozitive)?

Intentia mea este sa iti dau o perspectiva la care nu te-ai gandit si astfel pe care n-ai simtit-o pana acum. Sau poate fi exact confirmarea de care aveai nevoie sau poate fi exact mesajul pe care persoana draga care este in non-fizic ti-l trimite prin acest mesaj.

Iti transmit o perspectiva care sa te ajute sa iti recalibrezi energia la o vibratie mai inalta, la vibratia Sinelui Spiritual care este dincolo de mintea umana – este Energia Primordiala din fiecare OM – aceea care atunci cand esti aliniat cu ea te simti PLIN de VIATA, simti doar emotii pozitive BUCURIE, IUBIRE neconditionata, LUMINA, ECHILIBRU, PUTERE DEPLINA.

Deci urmareste-ti senzatiile corpului, emotiile in mod special cand asculti aceasta transmisie. Observa.

Am incarcat inregistrarea pe youtube – asculta mai jos:

VIATA dupa moarte sau VIATA dupa VIATA ? Tu ce crezi?
Chiar te rog sa-mi scrii gandurile si sentimentele tale in urma ascultarii acestei inregistrari. (fie in comentariu mai jos sau pe facebook https://www.facebook.com/ianramon888/

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *