Transmisii Ian Ramon pentru echilibru, pace si bucurie globala – 02 Despre MaestruIata a doua transmisie in care vreau sa-ti ofer o noua perspectiva despre ideea de “Maestru”

===================================================
Cum asculti cel mai bine aceste inregistrari?
1. Asculta cu sufletul si mai putin cu mintea. Simte, observa senzatiile din corp nu doar gandurile si sunetele. Exista multa energie si informatie dincolo de cuvinte transmis prin limbajul inimii.
2. De asemenea ai incredere in subconstientul tau care asculta TOT si va prelucra informatiile primite in cel mai potrivit mod adaptat in ritmului tau de intelegere si acceptare.
3. Te ajuta sa reaudiezi anumite fragmente sau transmisii ca sa simti mai profund, sa percepi si mai multe nuante, frecvente si sa-ti mentii o energie pozitiva.

===================================================CLICK pe butonul PLAY pentru audierea inregistrarii:============================

M-as bucura sa-mi impartasesti gandurile si sentimentele tale (oricare ar fi) printr-un comentariu aici pe blog, sau pe Facebook sau pe email (confidential).


TU la ce esti Maestru?

Ce ai decis sa aplici sau sa faci diferit incepand de astazi in urma audierii acestei inregistrari?De asemenea simte-te liber(a) sa mentionezi orice subiect/intrebare doresti sa abordez in viitoarele transmisii.
============================

One Response

Adauga opinia sau intrebarea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.