CAUZELE SPIRITUALE ep.1 – PENTRU PROBLEME LA OCHI (in general)

 

Iata mai jos o prima transmisie despre CAUZELE SPIRITUALE PENTRU PROBLEME LA OCHI – toate transmisiile vor fi compuse din 2 parti:

1. Descrierea – care are scop sa te ajute sa pui LUMINA pe problema intunecata (neconstientizata inca 100%)
2. Algoritmii de regenerare – sunt acele ganduri pe care daca le vei repeta suficient de des cu intentia de a deveni vibratia ta = povestea ta = credintele tale predominante problema se va dizolva total. Se va intampla gradual pe masura puterii tale de a focusa energia personala de la vechea poveste la noua ta poveste!

Chiar te rog sa imi scrii despre experienta ta, transformarea ta in urma practicarii proceselor pe care ti le-am oferit in video.

Exista anumite probleme (ex: hipermetropie, miopia, astgimatism, etc.) care nu se rezolva doar de la reprogramarea mentala pozitiva! Mai trebuie inca ceva! Si doar atunci impactul pozitiv este MAXIM! Mai exact trebuie miscare! Reconditionarea, antrenarea musculaturii ochiilor.

De aceea am mai publicat un articol important “Gimnastica zilnica a ochiilor – 5 exercitii de baza pentru imbunatatirea vederii in mod natural” – care este absolut complementar acestui articol. Atunci cand folosesti ambele unelte din ambele articole creezi o sinergie completa a puterii constiintei de a genera transformari in sistemul tau uman si iti vei putea imbunatatii vederea natural.

Ambele sunt importante pentru latura mentala niciodata nu o poti exclude.

Leo Angart este un om care a scapat de ochelari prin astfel de exercitii si ii invata la fel si pe altii care isi doresc asta, prin seminarii internationale. (n-am nici o afiliere cu el, chiar cred ca ce ti-am oferit aici gratuit iti este ultra suficient) Pur si simplu este autorul primei carti pe care eu am citit-o pe tema aceasta (prin 2008)

Asa cum am insistat despre planul mental, si el in carte incepe cu constientizarea propriilor ganduri, credinte, oferind cateva exemple concrete.

no_glasses

1. Planul Mental-Emotional => CREDINTELE pot sa afecteze negativ vederea

Mi-a placut cartea lui pentru ca abordeaza holistic acest aspect al imbunatatirii vederii. Asa ca o sa vezi in carte sa ca abordeaza in PRIMUL RAND GANDIREA!!
Credintele tale despre vedere!

Femeie se concentreaza-300x336 blog ianramon

Imi aduc aminte de un caz al unei fete de 20 de ani care purta ochelari si Leo Angart i-a pus intrebarile potrivite incat fata si-a dat seama DE CE a inceput sa poarte ochelari – NU pentru ca avea probleme la ochi ci pentru ca avea niste asocieri mentale care i-au stimulat corpul sa-si reduca vederea. Asociase mental in felul urmator: “ochelarii ii poarta in special oamenii in varsta care sunt oameni intelepti => port ochelari ma percepe lumea mai intelectuala, mai inteligenta”. Corpul ei a luat in serios programul si chiar incepuse sa aibe probleme la ochi, deci nu purta “degeaba ochelari”. Corpul a somatizat acea credinta “vreau ochelari sa fiu mai intelectuala”

DA DA DA! Inca odata se dovedeste ca este cel mai important CREDINTA.

De aceea este foarte important acest articol care lucreaza direct la planul mental-emotional. Credinte. Tipare de ganduri.

2. FIZIC – gimnastica ochiilor – antrenamentul musculaturii ochiilor.

Chiar si la gimnastica ochiilor este important de inteles ca lucrezi inclusiv energetic cu ochii tai!!! Pentru ca bazat pe principiul UNDE ITI PUI ATENTIA TI SE DUCE ENERGIA – pentru ca vei fi cu atentia mai mult ca oricand la imbunatatirea vederii, a musculaturii ochiilor se regleaza si energia acolo.

 Blog Ian Ramon 3 rugaciune energia_curge_unde_dai_atentie

Astfel prin exercitiile descrise in articolul 5 EXERCITII CA SA-TI IMBUNATATESTI VEDEREA USOR SI NATURAL poti sa te vindeci de miopie, presbitism, astigmatism si multe alte afectiuni ale ochilor.

 

Bun. Ti-am oferit 2 unelte extrem de eficiente.

1.Cum sa-ti corectezi vibratia psiho-emotionala despre vedere ca sa obtii mai multa claritate cu fiecare zi

2. Un articol esential cu un set de + referinta la o carte plina de exercitii practice prin care poti renunta in final la ochelari.

3. Foarte important este si alimentatia! (posibil pe viitor sa scriem un articol pe tema aceasta. Insa va fi similar cu articolul deja postat : SE POATE SI ALTFEL ! SA NE VINDECAM MINTEA, CELULELE DE MITUL “FARA CARNE NU POTI TRAI BINE”

4. Ar mai fi ceva care eu si sotia mea folosim zilnic pentru ochi insa nu voi scrie aici despre aceasta – este un set de dispozitive mici, portabile de echilibrare info-energetica (exista unul special pentru vedere foarte benefic la punctul 1 insa nu inlocuieste punctul 2) – eventual pentru alte informatii ne poti intreba pe email.

Altceva sincer…..nu prea este……Foloseste cele 2 unelte zilnic si sunt convins ca vei vedea imbunatatiri in viata ta.

Poti sa-ti imaginezi ca faci abdomene insa daca nu faci nu cresc muschii 🙂  Poti sa te uiti la filme cu cei care arata excelent dupa abdomene insa daca nu faci TU personal tot nu ti se dezvolta muschii 🙂

Spune-mi in comentarii mai jos despre ce subiecte ai vrea sa mai scriu?

Care sunt provocariile tale pe care vrei sa le depasesti?

Sper sa te ajute acest articol sa-ti diminueazi sau chiar sa-ti rezolvi complet problemele de vedere. Sau poate ai prieteni colegi pe care i-ai putea ajuta daca le trimiti acest articol.

7 Responses

Adauga opinia sau intrebarea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.