IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Cum îți afectează emoțiile intestinele (COLON)

Curățarea colonului prin colon-hidroterapie sau vreun supliment chimic este mai mult decât o eliberare fizică – pentru mulți oameni, un colon este și o eliberare emoțională și spirituală. Colonul este locul în care organismul stochează deșeurile gata de eliminare, așa că este logic ca dacă avem „deșeuri” emoționale și spirituale, atunci acestea pot fi eliberate și prin intermediul colonului nostru. Îi încurajez pe clienți să atingă sentimentele lor și să încerce să elibereze orice nu le mai servește – fie că este vorba de emoții vechi, modele de comportament neajutorate sau furie nerezolvată. Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii spun că după curățarea fizică a colonului se simt mai ușori nu numai în intestin, ci și în mintea lor.

Medicina holisitcă, energetică a demonstrat că stocăm diferite emoții în diferite părți ale corpului – fiecare țesut / organ stochează un anumit tipar mental-emoțional, inclusiv intestinele, inclusiv colonul. În continuare îți descriu aceste blocaje emoționale ale colonului și vezi dacă există manifestări fizice în corpul tău.

Dacă nu reușești să eliberezi singur emoțiile putem face un set de ședințe private în care te voi ghida și susține energetic să reușești să te eliberezi, să îți readuci echilibrul, alinierea între trup-suflet.

Colonul la general vorbind are legatătura cu eliminarea rahatului din familie. S-a dovedit că o persoana (familie) cu cît are mai multe secrete, cu atât mai bolnavi sunt. De aceea este bine să-ți întrebi familia: Ce ți-a fost frică să-mi spui?! Ce secrete nu mi-ai spus despre întamplări din familie?

Mai specific despre colon voi descrie mai jos.

Colon ascendent = Furia

Colonul ascendent se află chiar sub ficat, în partea dreaptă a abdomenului. Din punct de vedere energetic, ficatul tău este un organ de foc, prin urmare colonul ascendent adoptă o parte din acest foc pentru a reprezenta furia nerezolvată. Dacă simți în mod regulat durere în această zonă, este foarte posibil să ai o traumă emoțională veche care trebuie înlăturată, astfel încât să te poți echilibra atât fizic, cât și emoțional. Practic îți ridici vibrația la starea de bine, de echilibru. Această eliberare te va face să avansezi în viață și să nu mai atragi situații, persoane care-ți declanșează această furie.

Te încurajez să te conectezi cu această emoție (cu atenție și intenție) și să o respiri profund pănă o eliberezi.

Colon transvers = anxietate și îngrijorare

Colonul transvers este poziționat de la dreapta la stânga pe secțiunea mediană. În general simțim anxietate în adâncul stomacului, corect? Acest lucru se datorează faptului că intestinul și creierul nostru sunt atât de strâns interconectate, încât orice dezechilibru în intestin se va reflecta în ambele organe. O tehnică bună de a elibera această anxietate în timpul tratamentului este să iei câteva respirații adânci și joase pentru a trimite o grămadă de sânge bogat în oxigen către mușchii colonului și a reangaja această zonă.

Colon descendent = Tristețe și frică

Colonul descendent se deplasează pe partea stângă a abdomenului, de la coaste la șolduri și este puternic corelat cu sentimentele de tristețe, pierdere și frică. Din punct de vedere fizic, colonul descendent este una dintre ultimele părți pe care deșeurile vor călători înainte de a vă părăsi corpul. În mod similar, sentimentele de tristețe și pierdere și frică pot fi atât de adânc înrădăcinate încât sunt ultimele emoții pe care le curățăm și le procesăm. Persoanele care se confruntă cu disconfort în această locație beneficiază adesea de o curățare a colonului, deoarece scapă ani de zile de deșeuri și poate ajuta la un nou început sau la noi perspective.

Nu este ceva neobișnuit ca după ședințe de colon hidroterapie, clienții să plângă în timpul unui tratament sau la scurt timp după aceea. Mai ales dacă terapeutul înțelege conexiunea emoțională a colonului pe care-l curăță și susține clientul energetic în procesul de eliberare. Desigur nu ai nevoie neapărat de colon hidroterapie ci de FOCUS, ATENȚIE, INTENȚIA de a te elibera emoțional și RESPIRAȚII PROFUNDE BLÂNDE.

Dacă nu reușești să eliberezi singur emoțiile putem face un set de ședințe private în care te voi ghida și susține energetic să reușești să te eliberezi, să îți readuci echilibrul, alinierea între trup-suflet. Folosește formularul de contact de mai jos sau scrie pe whatsapp direct sau ma suni direct la +40732 989 888

sănătate și bucurie,

IAN RAMON

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu: