IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

FERICITI SUNT CEI CARE

_________________________________________

Articol original scris de www.IANRAMON.ro

_________________________________________

FERICITI POT FI TOTI OAMENII

☯ Fericiti sunt cei care stiu ca Lumina lui Dumnezeu e in inima lor si apreciaza Pastele 2020 acasa, in iubire.

 

☯ Fericiti sunt cei care nu fac scandal ca nu mai pot merge fizic la biserica pentru a se calca in picioare luptand care sa ia mai repede lumina focului cu lumanarea.

 

 

☯ Fericiti sunt cei care nu iau lumina de la altii, ci stiu ca SUNT LUMINA, EMANA LUMINA din constiinta eterna, neconditionat.

 

Neferciti sunt cei care considera ca biserica este singurul loc in care exista Dumnezeu, in care pot fi auzite rugaciunile, unde trebuie obligat  sa mergi saptamanal, de frica ca altfel o sa te ia dracu la propiu si la figurat. (copii merg la parinti din iubire sau frica?)

 

 

☯ Fericiti si credinciosi sunt cei care stiu, care simt oricand, oriunde ca Dumnezeu, Sursa Creatoare a Vietii este peste tot, pulseaza in tot ceea ce se vede si nu se vede.

 

☯ Fericiti sunt cei care NU se uita zilnic la stiri cu morti, cu nefericiti, sau filme youtube cu planuri satanice ale conspiratiei prin care te sperie ca iti baga  microcip / vaccin / 5G devenind un sclav sau murind incet in durere.

 

☯ Fericiti sunt cei care patrund in adancul lor, in esenta lor, isi extind nivelul de constiinta, si descopera ca in toate celulele pulseaza Iubirea deplina a Sursei Creatiei, ca organismul uman este cea mai avansata tehnologie de pe planeta care cuplat la o Constiinta (umana) inalta se poate proteja de orice radiatie, vaccin, bacterie, virus, 13G etc.

 

Nefericiti si frustrati sunt cei care comenteaza negativ la acest articol.

 

☯ Fericiti sunt cei care nu critica negativ situatia COVID19, care nu injura guvernul, ci stiu in inima lor ca situatia este rezultatul gandirii colective a 7 bilioane de minti umane care emana ganduri/energie non-stop. Iar orice situatie poate fi privita negativ sau pozitiv! Poti sa fii nemultumit de orice sau multumit de orice.

 

☯ Fericiti sunt cei care isi apreciaza familia (sot/sotie, copii, parinti) pentru ca se pot bucura de timpul petrecut acum impreuna.

 

☯ Fericiti cei ce au avut grija de energia lor, de gandurile lor sa fie in apreciere, pace pentru ca sistemul imunitar e puternic si sunt in siguranta cand altii sufera.

 

☯ Fericiti cei care au incredere ca Esenta Vietii care este Iubire si privesc partea placuta.

 

☯ Fericiti (si prosperi) sunt cei care apreciaza contrastul, polaritatea, pentru ca stiu ca in orice moment, orice situatie exista aspecte pozitive si negative si TU alegi pe ce-ti pui atentia. Fericiti sunt cei care ignora aspectele negative si se concentreaza doar pe aspectele pozitive. Unii plang si altii vand servetele.

 

☯ Fericiti sunt cei care apreciaza pauza globala, pauza de la alergarea nebuna in obiceiuri negandite, neimplinitoare, pentru a-si face acum o introspectie sincera despre propia viata, gandire, dorinte.

 

☯ Fericiti, linistiti (si prosperi) sunt cei care s-au eliberat de credintele negative despre ei, despre bani si s-au aliniat la constiinta naturala a prosperitatii in care nu exista sentimentul de lipsa sau frica.

 

☯ Fericiti sunt cei cu bani putini care apreciaza tot ce au,  fericiti sunt cei cu bani multi care apreciaza tot ce au.

Nefericiti sunt cei care n-au bani, nici nu apreciaza ce au, critica negativ zilnic, la fel de nefericiti sunt cei cu milioane de euro care nu apreciaza ceea ce au.

 

☯ Fericiti sunt cei care reusesc sa se cunoasca pe sine si sa invete sa colaboreze cu energia creatoare proprie. [1]

 

☯ Fericiti sunt aceia care descopera cum sa fie mai blanzi cu ei insisi, sa se ierte pe sine si sa invete sa se iubeasca pe sine! [1]

 

☯ Fericiti sunt aceia care capata incredere in vocea lor interioara si nu se tem niciodata! [1]

 

Fericiți sunt cei care se bucură de fericirea celorlalți!! [2]

 

☯ Mă bucur că sunt fericit, pentru că doar așa văd fericire în jurul meu și numai fericire există, dar nu toți vedem același lucru. [3]

 

☯ Fericirea, bucuria înseamnă sănătate, iar aceasta este responsabilitatea noastră. [3]

 

 

In concluzie… oamenii pot fi fericiti. Este o alegere.

OAMENII FERICITI SUNT CEI CARE ALEG SA FIE FERICITI cu FIECARE NOU MOMENT ACUM.

 

Sarbatori cu pace in suflet in fiecare zi!

IAN RAMON

www.ianramon.ro

_________________________________________

Articol original aici www.ianramon.ro/fericiti-sunt-cei-care/

Distribuie textul oriunde vrei cu aceasta mentiune.

_________________________________________

 

Frazele de mai sus cu numar [ ] la sfarsit sunt contributia unor membrii dragi:

[1] Multumesc Alexandra V pentru contributie!

[2] Multumesc Amalia pentru contributie!

[3] Multumesc George P

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu: