IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

CONTROLUL GENETIC si intro al transmisiilor “CAUZELE SPIRITUALE ALE IMBOLNAVIRII”

O scurta introducere a viitoarelor transmisii despre Cauzele Spirituale ale imbolnavirii mental si fizic:

 

Am intalnit atat de multi oameni care alearga in exteriorul lor sa rezolve probleme de sanatate, cheltuind sume intre 2000 euro – 75 000 euro pe chirurgii, tratamente, si ignora sau ofera o slaba atentie asupra celui mai important aspect – GANDURILE proprii, EMOTIILE personale care impreuna => creeaza biocampul energetic uman, vibratia personala, adica intreaga Viata aici pa Pamant. Acest biocamp este insuflat cu Viata, de Energia Sursei Creatoare (sau Dumnezeu dupa cum a fost botezat de biserica) Aceasta este energia Spirituala de care nu te poti separa.

O premisa eronata pe care cateva zeci de persoane mi-au transmis-o in ultimii ani, in mod special pe facebook este: “oh domnul Ian mi se pare ca aveti preturi mari si oamenii nu-si permit.”

De la ultimele 513 persoane care au ales sa lucram impreuna pentru a-si ridica vibratia personala, am aflat o cu totul alta realitate! Oamenii isi permit. In sensul ca unele dintre aceste persoane sau cunostinte si-au vandut case, altele au facut imprumuturi la banci (chiar si peste 80.000euro) pentru a pleca in alte tari la tratamente, operatii si au ajuns intr-un final la mine cam fara speranta, obositi,  cateodata chiar cu mai multe probleme decat initial. Intr-adevar fara speranta si in urma unor asemenea cheltuieili este foarte posibil sa para mult si 80 euro x3 sedinte. In special dupa ce observi ca n-ai rezultatele visate (vindecare deplina) si bugetul este aproape 0.

Inainte de sedinte, mai primesc intrebarea “Dar ce garantie oferiti?” Atunci intreb  “Dvs.ce garantie ati primit de la tratamentul sau chirurgia realizata?” … in general raspunsul este “pai n-am primit, ba chiar ni s-a spus ca exista riscuri sa nu reuseasca 100%, dar operatia a avut succes.” “Bun. daca a avut success, inteleg ca problema este rezolvata, iar in acest caz de ce sunteti aici?”….”-Pai cred nu s-a rezolvat. Adica initial credeam ca s-a rezolvat dar….”

Problema pe care eu am intalnit-o nu este ca oamenii nu-si permit financiar (majoritatea) ci … de fapt exista 3 probleme principale care blocheaza corpul sa se regenereze:

1) Exista persoane care nu CRED ca practica spirituala: meditatia, introspectia, lucrul zilnic cu gandurile si emotiile ajuta corpul fizic – adica sunt asa niste chestii optionale. Poate ajuta in starea de bine sentimentala in general dar nu pot sa faca corpul fizic sa se regenereze deplin astfel nu prea sunt importante.

In acest caz… NIMENI nu te poate ajuta (dincolo de credintele tale) si NIMIC nu functioneaza pentru tine (dincolo de propriile credinte). Vei da DOAR de informatii care se potrivesc credintelor tale….pana cand incepi sa-ti pui alte intrebari care vor deschide noi canale de atractie catre tine. ATENTIE una este sa zici “Nu cred lasa-ma in pace cu prostiile astea.” Si cu totul alt ceva sa spui “hmm nu cred dar sunt dispus sa incerc”. Acest “sunt dispusa sa incerc si altceva” este o cheie importanta. Prin liberul arbitru tocmai ai deschis poarta catre noi posibilitati!

Sau 2) “Da poate asa o fi, poate ma ajuta sa-mi schimb gandurile dar am incercat si nu s-a intamplat nimic deosebit. Sunt tot bolnav(a)”

In cazul acesta sigur persoana n-a practicat SUFICIENT DE CONSECVENT si/sau SUFICIENT DE EFICIENT

Omul este o fiinta spirituala insa pe pamant viata sa este o creatie a obiceiului. Asa cum boala nu apare spontan in 5 minute ci gradual, asa si procesul invers necesita repetitie si eficienta.

Sau 3) “Da cred ca sunt importante gandurile si emotiile (de la ele pleaca problemele si solutiile) insa nu reusesc sa ma echilibrez singur(a).”

Defineste-ti clar precis (atat cat poti) ceea ce vrei sa obtii si lucreaza cu cineva care are rezulate sau SIMTI ca te poate ajuta sa faci pasi in directia rezolvarii complete a cauzei problemei tale.

Astfel din compasiune pentru umanitate s-a nascut dorinta de a creea o serie de transmisii (Cadou) “Cauzele spirituale pentru imbolnavirea corpului uman”  prin care imi doresc ca ascultatorii sa evite cheluieli enorme, nedorite, experiente neplacute si sa-si descopere puterea de autoreglare, autoechilibrare a corpului prin gestiunea eficienta a gandurilor, a programelor pe care le lanseaza zilnic, sau a celor deja existente, preluate de pe neam, din mediul social.

Sper ca informatiile transmise sa te ajute sa constientizezi gandurile care-ti starnesc perturbari in corpul fizic si emotional iar prin algoritmii de echilibrare pe care-i ofer in fiecare inregistrare (Solutia) sa reusesti sa generezi vibratia sanatatii in aria dorita a vietii tale.

Cu toate ca multe persoane cu care am lucrat in ultimii ani, au vazut imbunatatiri neasteptate in 2-10 zile eu nu vreau sa promovez ideea de vindecari instant. Ci mai degraba sa ofer modalitati de gestionare a propiei vibratii, care aplicate zilnic sa iti ridice vibratia, echilibrul. Modalitati de PREVENTIE prin sedintele de Reconectare Axiotonala, prin practici spirituale + cateva tehnologii ultra eficiente de a asigura un spatiu si o mancare curata, Energic abundenta. Pe langa transmisia propiuzisa de Energie Lumina si informatie Spirituala, la fiecare sedinta ofer aceste practici esentiale ca Bonus – insa in general feedbackul este “Mda dar ceva sa fac sa se intample MAINE schimbarea, nu ai?” sau “Cum sa-mi rezolve mie problema de sanatate o vizualizare? Eu am o boala grava, pe mine nu ma ajuta gandirea pozitiva – am nevoie acum ceva repede.”

Stiu ca exista aceast program instalat in colectiv care produce o perceptie distorsionata, o “ruptura”, o deconectare intre Spirit si materie. Ma astept la asemenea raspunsuri. Intr-adevar ADNul uman inca nu functioneaza la capacitatea de a genera acele schimbari instant – sa gandesti si sa se manifeste fizic. Trebuie antrenament riguros. (ca in orice)

Medicina Vibrationala – vindecarea Vibrationala, terapiile info-energetice sunt viitorul Sanatatii! Din ce in ce mai mult se permite folosirea la scala mai larga a dispozitivelor, a metodelor de eliberare a bolilor direct info-energetic. Totul este Energie, Totul este frecventa. Cand schimbi frecventele potrivite, Viata se schimba. instant. Constiinta umanitatii va continua evolutia accelerata (de aceea o zi parca are 6ore fata de acum 8 ani) si pe cat ADNul umanitatii isi creste vibratia si eficienta cu atat schimbarile fizice se vor putea face mai repede pentru toata lumea. Pentru bunastarea deplina este important sa ne acceptam fiecare ritmul propiu de intelegere, de integrare.

Sunt mii de doctori la nivel mondial care folosesc aceste principii pe care le vei auzi in articolele mele si in transmisii. Inainte sa trecem la transmisia despre rezolvarea problemelor la ochi, vreau sa-ti ofer 2 resurse importante. Iata 2 dintre cei mai recunoscuti DOCTORI cu CERTIFICARE reala de DOCTORI care folosesc aceste principii HOLISTICE.

biology_of_belief_cover blog ian ramon

Dr. Bruce Lipton este specializat in biologie celulara de peste 20 de ani, timp in care cercetariile s-au concentrat asupra mecanismelor moleculare de control comportamentul celulei. Descoperirile sunt fenomenale! Acestea le-a impartasit cu publicul larg cu ajutorul cartii sale “Biologia Credintei”, prin care creat o adevarata revolutie mondiala asupra perceptiei noastre despre ADN, despre gene. In aceasta carte, Bruce Lipton argumenteaza stiintific faptul ca intentiile si gandurile noastre pot controla genele si mai apoi, vietile noastre si nu invers.

[VIDEO] Schimbare intr-un 1 MINUT cu Bruce Lipton – subtitrare Ian Ramon

In anul 1982, Dr. Lipton a început să examineze principiile fizicii cuantice și modul în care acestea ar putea fi integrate în înțelegerea sistemelor de prelucrare a informațiilor celulei. El a produs studii revolutionare pe membrana celulelor, care a relevat faptul că acest strat exterior al celulei a fost un omolog organic al unui cip de computer, echivalentul unui creier al celulei. Cercetarile sale de la Universitatea Stanford School of Medicine, intre 1987 si 1992, a arătat că interactiunea cu mediul care trece prin membrana celulara, controleaza comportamentul și fiziologia celulei, mai exact activeaza sau dezactiveaza anumite gene.

DNA1

Descoperirile sale, contraveneau opiniei clasice ca viata este controlata de gene si tu esti o victima a ADNului tau. Studiile Dr.Lipton au creat una dintre cele mai importante domenii de studiu de astăzi, știința epigeneticii. Două publicații științifice majore derivate din aceste studii au definit cai moleculare care leagă mintea și corpul. Multe lucrări ulterioare de către alți cercetători au validat conceptele si ideile sale.

Abordarea stiintifica diferita a lui Dr. Lipton i-a transformat in special viața sa personală. Ințelegerea sa aprofundata despre biologia celulara a subliniat mecanismele prin care mintea controlează funcțiile corpului, și a presupus existența unui Spirit nemuritor. El a aplicat această știință la biologia sa personală, și a descoperit că bunastarea lui fizica a crescut uimitor precum și calitatea și caracterul vieții sale de zi cu zi a fost mult îmbunătățită. Acum are 70 de ani si este plin de viata, de energie calatoreste in multe tari an de an impartasind descopeririile prin seminarii si interviuri radio si TV.

Aceasta este o mare provocare la adresa credintei traditionale cum ca genele ar fi cele care ne controleaza viata, oamenii atribuind adesea bolile, afectiunile unor disfunctii genetice mostenite in familie sau altor factori externi.

A

Cu alte cuvinte oameni ca Dr.Bruce Lipton (Biologia Credintei), Dr.Eric Pearl (Vindecare Reconectiva si Reconectarea), Dr. Deepak Chopra (Cele 7 legi spirituale) (si alte persoane care abordeaza fiinta umana in intregimea sa) se lovesc de mare, MARE rezistenta din partea publicului pentru ca de peste 800 de ani, oamenii s-au obisnuit sa fie “victime ale unor factori malefici din exterior” incat este cam greu de inghitit ideea ca TU iti creezi propia realitate“.

– pai cum ca eu nu vreau sa am cancer / diabet / boli de inima etc.

– Asa este nu vrei asta! Este un efect a ceva cu totul diferit. Nu vrei boala insa nu prea vrei sa te ierti complet, sa ierti anumite persoane, sa te impaci total cu situatia, sa vezi boala ca un indicator al dezalinierii tale nu ca un inamic, sa-ti schimbi anumite credinte, sa primesti mai mult din Iubirea lui Dumnezeu pentru tine, din Fiinta ta Spirituala in corpul fizic. Asta este un proces diferit. De aceea foarte multe persoane folosesc propozitia “Ma lupt cu boala asta!”.

Iar in cazul in care nu vrei sa accepti ideea ca TU iti creezi propia realitate AUTOMAT nu accepti ca tot TU ai controlul si puterea sa schimbi povestea, sa-ti transformi realitatea.

Deci vin la pachet. Crezi ca esti o victima a unui factor extern inseamna => n-ai puterea. E la altcineva – virus, mediu, doctor, vecin / ruda care te-a blestemat si de aia s-a intamplat a, b, c, d necazuri…etc.

In fine aceste subiecte de ati relua PUTEREA PERSONLA le abordez in cursurile avansate cum este Vindecare 3×3.

deepak chopra - blog ian ramon

Un alt doctor de renume mondial, Deepak Chopra, M.D. este autorul a mai mult de 80 de cărți traduse în peste 43 de limbi, inclusiv 22 de bestseller-uri din New York Times. Formarea sa medicala este in medicina interna si endocrinologie, iar el este un membru al Colegiului American al Medicilor, un membru al American Asociation of Endocrinology Clinic, precum si un profesor adjunct de programe de executiv la Kellogg School of Management de la Universitatea Northwestern. El este, de asemenea, un Academic distins la Columbia Business School, Columbia University, si un cercetator principal la Gallup Organization. Pentru mai mult de un deceniu, el a participat în calitate de lector la Update in Medicina Interna, un eveniment anual sponsorizat de la Harvard Medical School Departamentul de Educatie Continua si Departamentul de Medicina, Beth Israel Deaconess Medical Center.

Deepak Chopra a îmbinat cu succes metode antice de vindecare precum AYURVEDA o stiinta de peste 5000 de ani, incluzand remedii naturale bazate pe ierburi, masaje terapeutice cu uleiuri din ierburi puternic curative, controlul mintii, gestionarea emotiilor prin MANTRE, Muzica terapeutica, boluri tibetane, meditatii zilnice, afirmatii pentru reprogramarea tiparelor negative. Astfel doctorul Deepak Chopra ofera an de an o perspectiva unica asupra medicinei moderne pentru a oferi o audiență vastă cu soluții care să îndeplinească multe nevoi pentru epoca noastră modernă.

 Improve-Mind-Concentration-Focus

Institutul Heartmath care studiaza Inteligenta Inimii (vizioneaza acest video despre a doua inima – tradus de echipa noastra in acest articol) si ofera unelte de gestionare a emotiilor si a stresului a creat mai multe tehnici eficiente de preventie a bolilor cauzate de stres acumulat. Tehnica de baza  am publicat-o in acest articol.

Transmisiile mele nu sunt din cartea lui Bruce Lipton insa am mentionat-o ca sustinere a faptului ca ceea ce GANDESTI este ENORM de important, MAI IMPORTANT decat ORICE faci in exterior! Aceste fapte sunt dupa cum ai citit confirmat chiar si de catre doctori cu zeci de ani de experienta. Acei oameni care lucreaza pe aparaturi in LABORATOR si testeaza celulele pe toate partile!

Informatia despre lucrarile lui Dr.Bruce Lipton, despre cartea sa este o recomandare cu tot sufletul sa o citesti. Iti poate transforma perceptia si sa te puna intr-o stare mai permisiva.

Daca deja te-ai convins ca puterea mentala este enorm de importanta – mergi direct la transmisiile audio-video de pe blog – click play si fii atent la sentimentele tale si senzatiile din corp in timpul transmisiilor.

EFECTUL PLACEBO – demonstreaza PUTEREA MINTII

S-au facut zeci, sute de teste placebo care demonstreaza ca PUTEREA MENTALA este cel mai puternic factor de influenta in corpul uman !!!
Exemplu din cartea “Medical NLP” scrisa de doi doctori : Unui set de oameni in spital, in ultima faza de boala, carora li s-a spus ca s-a gasit solutia! Un nou produs revolutionar care deja a dat rezultate absolut excelente -vindecare 100% – pe 80 de cazuri in ultima faza ca ei. Bucurosi au primit administrarea. TOTI au avut parte de o crestere semnifiativa a indicatorilor de sanatate, au disparut simptomele principale incat sansele eram de 95% sa se regenereze complet. Ulterior cam la 2 zile, doctorul si-a dat seama ca a incurcat fiolele si le-a dat fapt o solutie din lotul vechi de vaccinuri care nu dadusera nici un rezultat.
Dorind sa fie sincer s-a dus si le-a spus sincer ce s-a intamplat apoi ghici ce?
Poate ai intuit ca ceva neplacut s-a intamplat.  7 din 8 oameni au murit in interval de 6 zile.

Atat de puternica este mintea. ESTE CEL MAI PUTERNIC FACTOR de TRANSFORMARE

logo_focus_naranja

Ai observat ca FRICA te blocheaza fizic?! te face sa nu poti actiona, nu-i asa?
unde este frica? Poti pune mana pe ea? e vreo bacterie, vreun virus, este vreo entitate care te tine de gat, de maini sa nu faci nimic?

NU! Sunt doar gandurile tale care efectiv au puterea sa te blocheze fizic sau….sa confere relaxare, destindere, bunastare. Alege gandurile cu intelepciune.

Iti spun deschis ca eu nu vorbesc teorii din carti, ci doar din experienta personala. Tot ce am scris mai sus despre puterea mentala le traiesc zilnic,  practic Focus Mental Constient de peste 20 de ani. In ultimii 5 ani am trecut peste mai multe afectiuni inclusiv cancer de oase, ulcer, am evitat pierderea completa a dintilor datorita unei infectii si altele provocari.- asta pentru ca in perioada 2013-2014 am lucrat zilnic intre 3-9 ore de sedinte de Vindecari Reconective si Reconectarea, astfel aceste boli n-au ajuns sa se manifeste fizic. Cand este vorba de alte persoane, nu mai este in totalitate sub controlul meu pentru ca rezultatele depind de rezistenta fiecaruia la schimbare – de rezistenta pe care dinamica dezechilibrata a campului energetic o exercita.

Chiar daca unele boli nu s-au manifestat fizic existau in vibratia bio-campului meu si a trebuit sa depasesc niste fluctuatii energetice destul de puternice, inclusiv discomforturi emotional – mental. Dar stiam ce am de facut si cu FOCUS potrivit, consecventa + rabdare….orice se rezolva!

Lucrand cu frecventele de Vindecare Reconectiva si Reconectarea am ajuns sa realizez ceva mai puternic decat controlul mintii – o conexiune dincolo de minte – conexiunea si permisivitatea unui alt camp info-energetic care aduce in sistemul uman o coerenta mai ridicata decat orice am intalnit.

M-am intalnit cu 2 clarvazatori in ultimul an care au ramas socati ca am reusit sa procesez asa multe, intr-un timp atat de scurt.

Trebuie sa mentionez ca mi-am dat seama cat de mult m-a ajutat practicarea sportului extrem din ultimii 10 ani pentru ca mi-am antrenat aproape zilnic alinierea spirit-minte-trup, mi-am antrenat Focusul mintii si echilibrul emotiilor.

Nu-ti spun asta sa ma dau mare ci impartasesc cu tine lucruri din experienta mea ca sa te asigur ca ceea ce iti scriu sau iti transmit prin blog si inregistrari este din propia experienta, si ca sa te incurajez sa crezi ca ORICE este POSIBIL, sa ai mai multa incredere in tine, sa fii consecvent(a) si sa acorzi importanta maxima ajustarii propiei vibratii! Si prioritate acestui gen de articole, de transmisii, exercitii, meditatii. Orice abilitati se dezvolta cu practica riguroasa 🙂 Ca sa ajungi, trebuie in primul rand sa pleci (sa incepi).

Am publicat cercetarile despre Epigenetica pentru a te incuraja ca TOT ceea ce gandesti este important si iti creaza Viata.

Sanatatea este o oglinda a propiei constiinte!

Conform doctorului Konstantin Kotorov, directorul adjunct al institutului federal de cercetare în educaţie fizică din Saint Petersburg, sportivii lotului olimpic rus şi-au îmbunătăţit în mod radical performanţele odată ce au intrat în contact cu frecvenţele reconective, concluzionand că Reconectarea iti poate activa structuri latente din ADN care duc la cresterea echilibrului mental-emotional si capacitatea fizica. (“Reconnective Healing: A New Level Of Healing Makes Its Way To The Planet”, Alternative Choice Magazine, Septembrie 2013)

scanare sportivi blog ian ramon.ro

Tuturor oameniilor care au venit la sedintele private le-am spus deschis, sincer cum imi fac eu autovindecarea prin frecventele Reconectarii pentru ca odata ce faci sedintele sufletul tau prinde semnalul corect si poti face mult mai eficient orice tehnica ulterioara de autoechilibrare. Neasteptat pentru mine… foarte rar am intalnit oameni sa fie consecventi. Cel mai des observ ca tendinta este….”-eh lasa ca eu nu prea pot eu. (interior persoan isi spune) “Voi cauta si alte tehnici, o sa mai merg la o alta persoana sau un alt aparat ca sa ma regleze mai bine”.  SAU paradoxal “Ian asta cred ca este prea simplu. Cred tu nu vrei sa-mi spui tot.” Raspunsul meu in astfel de perceptii: “Este exact ceea ce eu fac in sedintele de autovindecare. Insa imi pot pune creativitatea in functiune si sa complic foarte mult si sa inventez o tehnica de 23 de pasi daca vrei sa-ti complici viata.”

Paradoxal lucrurile simple sunt cele care functioneaza excelent si tocmai de aia sunt la fel de simple de trecut cu vederea, la fel de simplu sa NU le faci. Asta a fost una dintre cele mai puternice invataturi spirituale pe care le-am integrat in viata mea in utlimii 3 ani. SIMPLU si CONSECVENT este cel mai EFICIENT.

Sa fie clar si eu folosesc tehnologii pentru echilibrare (ca de exmplu acasta), platesc pentru sedinte de terapie pt. a primi transmisii spirituale, meditatii cu anumite persoane foarte antrenate. Insa nu ma bazez doar pe sedintele primite, nu astept sa ma imbolnavesc de ceva ca sa fac anumite practici, nu le consider ca o “salvare”, ci un PLUS valoare, un stil de viata, un Salt Vibrational. Ma bazez pe munca propie, pe repetitia unor lucruri “SIMPLE”.

===========================

Daca vei considera ca nu reusesti singur si daca simti cu sufletul) ca doresti ghidare, simti sa lucram impreuna pentru atingerea obiectivelor personale atunci, contacteaza-ma si vom stabili o sedinta.

Sper ca acest articol sa starneasca in tine mai multa incredere in puterea personala, in Lumina sufletului tau, mai multa deschidere catre a experimenta Energia Spirituala si sa reusesti sa-ti maximizezi santatea!

Spune-mi ce ti-a placut la articol?

Despre ce ai vrea sa-ti mai scriu sau ce ai dori sa aprofundam?

 Pentru sanatatea ta maxima,

IAN RAMON

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *