scanare organismului fizic si emotional cu Zyto

permite-mi sa-ti descriu ce este scanarea:

Iti putem oferi o scanare a intregului organism atat fizic (organe), energetic (meridiane, dantura, coloana) si emotional cu un aparat profesional ZYTO  (asemanator cu biorezonanta dar mai destept pentru ca iti arata si emotiile din spatele afectiunilor  si  exact plantele sub forma de uleiuri esentiale care iti echilibreaza corpul fizic-emotional). In urma scanarii poti avea confirmari sau constientizari, clarificari imoprtante. Vei afla cauza  emotionala a problemelor principale si SOLUTII eficiente pentru a rezolva definitiv acele probleme.

Este o scanare rapida in 5 minute, non-invaziva pe baza energiei emise de corpul si organele tale in mod natural. Apoi urmand o consultatie de 15-20min pentru a CLARIFICA atat problema cat si solutiile pentru tine! Tinand cont inclusiv de bugetul si timpul pe care vrei sa il aloci pentru a-ti creste sanatatea. 

Bine ar fi sa poti investi minim 500 lei in solutionarea situatiei tale. Scanarea mea si a aparatului iti arata clar situatia fizic-emotional, insa daca nu ai bani de investit decat 50-100lei pe luna sincer nu te pot ajuta eficient. Vindecarea si mentinerea sanatatii nu este ieftina, dar boala este cea mai scumpa sau costisitoare.

Bucuria mea este sa vad ca si tu ai rezultate pozitive si te simti excelent! Am sa-ti ofer ghidare foarte buna,  solutii complet naturale eficiente (nu ma refer produse), insa necesita SI investitia TA de energie, adica timp, dedicare, consecventa, bani ! Nu este ca la service auto – ia bani, repara tu. Lasi masina, si altul rezolva problema ta si doar platesti si ai plecat cu masina gata rezolvata. Aici TU esti masina! O “masina” constienta, vie care doar ea se poate repara cu informatia corecta.

Procedura de scanare ZYTO este similara cu biorezonanta clasica dar mai eficienta.

Pe langa scanarea energetica a intregului organism organe, limfa, meridiane, sistem cardiovascular, gastrointestinal, detoxifiere, sistem imunitar, dieta-nutritie, in total scaneaza 172 de aspecte – ZYTO iti arata care sunt stresorii principali ai organismului (ex: paraziti, metale grele, lipsa vitamine, stresori hormonali, enzime sau probiotice, sau pot fi multe altele)

Iata cateva imagini dintr-o scanare:

 

SCALA EMOTIONALA –  ce emotii distructive afecteaza corpul (in ordinea intensitatii) ca sa realizezi exact cele mai importante tipare pe care daca le schimbi vei transforma sanatatea ta foarte pozitiv.

In scanare vei gasi rapoarte detaliate despre:

+ sistemul de detoxifiere,

+ sistem gastro-intestinal,

+ sistem imunitar,

+ sistem hormonal,

+ scala emotionala actuala – exact ce emotii afecteaza organele,

+ ce organe sunt in afara parametriilor normali,

+ starea meridianelor energetice principale,

+ starea energetica a tuturor vertebrelor coloanei,

+ starea energetica a fiecarui dinte,

+ Cele mai eficiente produse pentru a vindeca si a creste sanatatea organismului.

La scanare Zyto vei afla de asemenea exact EMOTIILE care produc probleme in corp – care sunt acele emotii si ce anume afecteaza negativ in corpul tau. Stiind emotia vei afla CAUZA reala a problemei! Desigur pe langa scanarea aparatului, si eu si Anne Marie iti vom oferi clarificari si  ghidare practica pentru a solutiona definitiv problema ta principala.

Scanarea + consultatia (20min) este 150 lei / persoana;

pentru deplasari la domiciliu pretul este 400 lei / persoana.

Separat de consultatia scanarii si recomandarile de uleiuri esentiale terapeutice, de protocoalele acestora ,

Daca doriti consultatie mai complexa, mai in detaliu despre rezolvarea unor conflicte emotionale puternice, va putem oferi sedinte foarte eficiente de echilibrare, eliberare emotionala. (detalii aici:  www.ianramon.ro/stargate ). Sedintele sunt individuale, personalizate iar investitia incepe de la 250 lei / sedinta. Numarul necesar de sedinte se stabileste in functie de necesitatea unica a fiecarei persoane in parte. (daca doriti, sedintele de vindecare le puteti programa odata cu scanarea sau ulterior)  Este optional dar daca nu va spunem nu veti stii de aceasta posibilitate.

La analize medicale clasice ca sa aflii toti acesti 172 parametrii in corp ar trebui sa vizitezi cel putin vreo 3-4 laboratoare de analize (eventual in alte orase), sa stai la cozi ore in sir pe la diversi doctori, laboratoare, sa astepti cateva zile, saptamani ca sa primesti rezultatele, sa platesti la fiecare analiza separat astfel incat poti ajunge costuri de  1000 lei – 4000 lei costurile totale de analize. Si tot nu primesti vreun raport cu – atentie! CAUZA problemelor fizice – care sunt EMOTIILE negative. Nu te intreaba despre relatia ta cu tine, cu partenera / partenerul, copii, stresul de la servici, 

 prezente si ce afecteaza fizic. Plus ca exista riscul sa primesti mai multe diagnostice fie eronate, fie contradictorii care sa-ti de mai multa confuzie decat claritate. Iar banii cheltuiti sigur nu-i mai recuperezi.

In schimb scanarea ZYTO o facem in 5 minute, primesti rezultatele impreuna cu raportul EMOTIONAL – cauzele reale ale oricaror afectiuni fizice. Si primesti interpretarea rezultatelor pe loc printr-o consultatie de clarificare si ghidare in 15-20 min.

Toate acestea fara sa cheltui nici 4000lei, nici 900 lei,  ci doar o investitie de

150lei / persoana. 

pentru copii sub 14 ani, doar 50 lei.

SI mai mult de atat aparatul dupa scanare iti va trimite frecventa a peste 120 de uleiuri esentiale doTERRA din plante curative si in functie de cum raspunde corpul tau iti va oferi o recomandare precisa CUM sa solutionezi problemele tale fizic-emotional prin utilizarea anumitor uleiuri esentiale complet naturale cu grad terapeutic! Foarte important GRAD de puritate terapeutic! Insa despre asta vorbim la consultatie! Important este ca vei afla si SOLUTIA nu doar problema!

Dupa scanare vei sti teoretic care sunt solutiile care iti vor imbunatatii considerabil starea de bine si ramane apoi sa investeti timp, energie in aplicarea metodelor pentru cresterea sanatatii tale.

Daca doresti o scanare sau o sedinta, solicita o programare pe email contactianramon.ro   sau  prin sms/whatsup/telefonic la numerele

0732 989 888 / 0748 888 400 (Ian Ramon si Anne Marie)

 

Eu si sotia mea Anne Marie mai plecam din Bucuresti si ne deplasam in tara sa facem cursuri, terapii, scanari. Anuntam aici pe facebook orasele. Te anunt ca avem  parteneri care sunt permanent in urmatoarele orase si fac scanari ZYTO.

BUCURESTI

Ian Ramon – 0732.989.888

Petre – 0723 247 835

SIBIU

Diana – 0745 620 425

IASI

Gina – 0755 423 824

ORADEA

Monica – 0744 654 794

 

Pentru sanatatea ta deplina,

IAN RAMON

Daca ar vorbi corpul tau, ce ti-ar spune?

Organismul uman este deosebit de complex si functioneaza ca un INTREG. 
O durere la spate inseamna ca exista ceva dezechilibre la spate dar nu inseamna sa excludem restul corpului de sub analiza. Mai ales partea emotionala!!

Pe vremuri existau samani / vraci care nu erau specializati pe organe ci pe INTREG organismul. Mergeau in padure si comunicau cu natura iar Mama Pamant le oferea ghidare privind care plante si in ce cantitati sa utilizeze medicina lui Dumnezeu. Nu erau doctori cu 3 facultati, nu erau chimisti ci erau oameni CONECTATI la Mama Pamant, avand incredere deplina in intuitia propie, in aceasta comunicare, comuniune cu Constiinta Pamantului.

In lumea aceasta moderna avem medici “specialisti” adica invata doar despre o bucata de organism si abordeaza / trateaza doar o bucata din organism. Fara sa ia in considerare EMOTIILE, sa rezolve socurile emotionale din trecut care au generat dezechilibre /afectiuni fizice, pe langa tratarea simptomului fizic. Medicina alopata trateaza doar mecanic, chimic (doar fizic) organismul uman dar acesta este un sistem fizic-emotional-mental-spiritual.Toate aceste componente lucreaza IMPREUNA ca un SISTEM INTREG. 

(desigur exista mici exceptii de medici care au iesit din sistemul clasic si abordeaza omul in mod holistic dar asta inseamna si-au extins constiinta dincolo de mica cutiutza care li s-a prezentat in facultatea de medicina).

Au venit la noi zeci de persoane care au facut analize medicale clasice, cheltuind intre 1000-9000 de lei insa nici macar nu au clarificat problema ci mai rau au simtit o stare de confuzie, neclaritate privind starea reala a organismului.

Asa cum intrebam la inceputul acestui email…
“Ce ar spune corpul tau daca ar vorbi cu tine?”

Care sunt stresorii care afecteaza organismul? (metale grele, bacterii, virusi, lipsa hidratarii, etc.) 
Ce anume sa eviti? pe ce anume sa te concentrezi sa eliberezi din organism?
Ce iti trebuie cel mai mult acum?

si nu doar FIZIC ci si EMOTIONAL ! sa iei in considerare INTREG organismul

La toate aceste intrebari iti poate raspunde scanarea Zyto si consultatia care o facem impreuna dupa scanare.

Scanarea cu Zyto este non-invaziva (fara dureri, substante sau radiatii). Este chiar  placuta, rapida si eficienta.
Deja am avut peste 50 de persoane scanate, care au realizat ca aparatul a descoperit exact emotiile negative cu care se confruntau, oferind o mult mai buna constientizare emotionala.
Pe analize medicale NU apar emotiile care perturba functionearea organismului !! Exact ceea ce este mai important – cauza emotionala.

Iar pe partea fizica, dupa scanare fiecare persoana a stiut exact uleiurile esentiale terapeutice cu energia potrivita ca sa echilibreze organismul. Datorita acestei ghidari foarte exacte, elimini orice confuzie si poti face economie de bani pentru ca eviti sa cumperi ceea ce nu este folositor organismului.

Programeaza scanarea ta la 0732.989.888 sau 0748.888.400

Vei putea descoperi:
+ starea actuala a urmatoarelor sisteme: gastrointestinal, detoxifiere, sistem imunitar, nutritie, sistem endocrin/hormonal.

+ ce anume fizic (ex: virusi, metale grele, paraziti) sau EMOTIONAL streseaza corpul fizic si care organe sunt cele mai solicitate datorita acelor stresori;  da vei putea afla exact care EMOTII genereaza stres asupra organismului. Astfel vei sti pe care emotii sa te concentrezi sa le transformi pozitiv.

Cand se produce constientizarea problemei deja 50% este rezolvata. Nu poti rezolva ceva de care nu esti constient(a).

si cel mai important este ca primesti SOLUTIA naturala. 
Adica pe baza scanarii energetice veti afla exact care uleiuri esentiale (terapeutice)  si suplimente naturale iti echilibreaza eficient (sau total) organismul. Astfel elimini orice neclaritate, confuzie, si vei stii exact ce are nevoie corpul tau. (atat fizic cat si emotiile principale pe care le ai de transformat pozitiv)

Poti programa astazi scanarea ta la 0732.989.888

In lumea de astazi sunt mii de suplimente, carti, articole despre nutritie si majoritatea persoanelor spun ca se simt supra-incarcate de informatie. Nu mai stiu in ce sa creada. Adevarul este ca FIECARE OM are un organism putin diferit. Diferit fizic-mental-emotional !
Deci ai nevoie de o ghidare personalizata pentru organismul tau.
1. Fie este ultra bine conectat cu corpul tau si cunosti intuitiv exact ce are nevoie, cand are nevoie.
2. Fie folosesti un scanner profesional (cum este aparatul nostru ZYTO) care poate interoga energia organismului tau si sa-ti ofere o recomandare, o ghidare holistica pentru cresterea sanatatii intregului organism.

Nu va fi doar o simpla poza, ci vei primi o analiza de cateva pagini a intregului organism.si ghidarea clara CUM si CU CE uleiuri esentiale terapeutice sa-ti cresti sanatatea organismului (nu doar a unui organ, ci a intregului sistem fizic).

Practic scanarea ZYTO iti poate oferi rapid sprijinul decizional de care ai nevoie pentru a atinge potentialul maxim, atat fizic, cat si emotional.

O scanare Zyto este un proces simplu si fara durere, ce se realizeaza prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. In timpul procedurii de scanare, programul transmite impulsuri energetice subtile catre organism. Acesta va reactiona in mod natural, creandu-se astfel o „biocomunicare”. Fiecare raspuns al organismului este inregistrat de Zyto si prezentat ulterior in program sub forma unui raport al “starii de bine“ (fizice si emotionale)

Scanarile sunt organizate in ceea ce am putea numi “bio-chestionare”. Spre deosebire de un chestionar clasic, in care ai raspunde intrebarilor in mod constient, in cadrul scanarilor Zyto – corpul tau raspunde direct “intrebarilor”.
Tehnologia de biocomunicare Zyto foloseste elemente virtuale(semnaturi digitale ale unor elemente din viata reala) pe post de “intrebari”.

Raspunsul la aceaste “intrebari” este reprezentat de modificarea proprietăților electrice ale pielii, procedeu analizat si masurat prin intermediul dispozitivului de scanare.

“Bio-chestionarele” pot fi la fel de variate si versatile ca orice chestionar real. Unele sunt de natura generala, incluzand elemente virtuale ce vizeaza starea de bine a organismului ca si ansamblu, altele folosesc elemente virtuale specifice doar anumitor sisteme din organism (detoxifiere, endocrin, imunitar,etc ) in timp ce altele urmaresc influenta factorilor de mediu asupra corpului.

==========================================
Programeaza scanarea ta la 0732.989.888 sau 0748.888.400
==========================================

Pentru sanatatea ta deplina,
IAN RAMON

Crezi ca acest articol poate fi util si altora? trimite mai departe printr-un click:

Comments are closed.