IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Curs online - pensionari in constiinta sanatatii

Am creat acest site din respect si apreciere pentru stramosi, pentru oameni deosebiti care s-au pensionat si isi doresc sa aiba o viata sanatoasa si fericita si la batranete. Pentru oamenii care vor o batranete fericita insa acum nu au bani sa investeasca in cursuri sau sedinte terapie.

Am cunoscut pensionari cu pensii peste 2500 lei, insa majoritatea pensionarilor primesc sub 980 lei si abia supravietuiesc. Am oferit aici un curs deosebit de profund, eficient, plus unelte practice in valoare de peste 4000 de lei.  Acestea sunt aici CADOU. acces gratuit! Nu trebuie sa platesti nimic si nici macar sa introduci adresa ta de email!

Contribuie si tu, trimite acest site prietenilor, pe facebook, pe whatsapp sa beneficieze cat mai multi.

De asemenea am creat acest program pentru dragii mei clienti care au grija de parinti batrani. Puneti aceste filme batranilor (mai ales celor care mai mult stau la pat). Informatiile din curs sunt foarte directe si pot produce constientizari importante, eliberari emotionale, schimbari reale in minte-emotii-corp. Eu daca as avea un batran bolnav i-as lasa filmele sa audieze zilnic pana se satura sa mai fie o victima bolnava si fie lasa trupul cu toata suferinta (se elibereaza si se reincarneaza) sau  isi revine la pace, bucurie, energie pozitiva.

video #1 - sănătos la orice vârstă

LINKURILE catre seria de videouri (Corp sanatos la orice varsta)  mentionate in primul video din curs.

https://youtu.be/GHwVftEpIQw

https://youtu.be/U455Qqe5ZAA

https://youtu.be/wNLuXVDSxic

https://youtu.be/zryjL5N9xdg

video #2 - factorii mentali care pot produce probleme de sanatate

video #3 - lipsa de activitate

video #4 - sanatate emotionala

video #5 - socializare

video #6 - ADAPTARE

RESURSE, UNELTE PENTRU ECHILIBRARE EMOTIONALA si CRESTEREA ENERGIEI

Cum am promis iti ofer cadou unelte eficiente pentru a te elibera de dureri fizice, dureri emotionale, de frica, de depresie, eliberarea programelor negative din subconstient.

Uneltele de mai jos sunt unelte de echilibrare emotionala oferite la vanzare pe magazinul online.

Intentia mea este sa ajut gratuit persoanele care nu-si permit sa cumpere sedinte/cursuri pentru ca au pensie prea mica. Deci ofer cu drag cadou pensionarilor singuri, cu pensie sub 1800 lei.

Daca ai o pensie sau castiguri peste 2000 de lei, atunci cumpara aceste unelte de pe magazinul online, pentru ca iti permiti si ma ajuti si pe mine sa mentin siteul, cursurile, productia, echipa si sa ajung cu informatiile la mai multi oameni.. Cursul de mai sus e cadou pentru orice nivel financiar.

Daca ai nevoie de filmele de mai sus ca fisier separat le poti descarca de aici: http://s.go.ro/d1w72ryj

Vizioneaza cursul video – DESCOPERA PUTEREA RUGACIUNILOR BINE FACUTE – si foloseste zilnic RUGACIUNILE MARILOR MIRACOLE iar viata ta va deveni mai buna pe zi ce trece. Pentru pensionarii cu pensii mici accesati gratuit aici

meditatia RESPIRATIA UNIFICARII – echilibru si pace interioara. Pentru pensionarii cu pensii mici accesati gratuit aici