IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

“Wow ce experienta minunata! Sunt surprinsa ca a fost atat de intens!” Therese Vindecare Reconectiva cu Ian Ramon

In general oamenii nu au cuvinte sa explice trairea interioara de conexiune cu sufletul, cu starea de pace. Insa aceasta nu ramane doar o traire placuta, ci se vede in viata de zi cu zi prin faptul ca devii mai calm(a), mai stabil(a) emotional in orice conditii de stress, astfel incat poti lua decizii mult mai bune fara sa te consumi energetic si poti deveni mai productiv(a)

 

Sa iti ofer un exemplu. O persoana de 26 de ani, fara probleme de sanatate a venit la 3 sedinte de Vindecare Reconectiva datorita faptul ca un prieten i-a recomandat ca o va ajuta sa faca mai multi bani. (dupa ce eliberezi programe energetice de frica, vinovatie automat o sa faci mai multi bani)

Cu toate ca n-a avut trairi deosebite in timpul sedintelor, dupa 28 de zile cand a mers in vizita la parinti, a observat ca nu s-a mai certat cu tatal ei (pentru prima data in viata). Si a realizat ca de fapt ea era furioasa pentru ca ii judeca toate deciziile, nimic nu era suficient din ce facea: nici partener, nici bani… astfel ea incerca in trecut sa ii faca pe plac. Cand a venit la sedinte avea planuri sa schimbe afacerea, cu ceva ce produce mai multi bani insa nu dorea din suflet asta. Afacerea pe care o avea deja era ceea ce isi dorea din suflet sa faca.

Dupa eliberarea acelui program distructiv de vinovatie, de a face pe plac tatalui, au venit majore schimbari implinitoare pentru ea. S-a casatorit, a lansat o carte la nivel international, afacerea ei a crescut foarte mult si chiar a delegat pe altcineva astfel incat a castigat TIMP!

Ce te opreste sa cresti de 2x afacerea ta, viata ta ?

Cel mai probabil nici nu realizezi tiparul energetic care te incetineste sau te opreste sa treci la urmatorul nivel in potentialul tau, al afacerii tale insa sedintele de aliniere axiotonala iti pot creste vibratia dincolo de aceste obstacole interne. Afla mai multe pe pagina de Reconectare.

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu:

2 Responses

 1. Buna Ian, ma numesc Viorel, acu mai bine de 1 an eram pe punctul de a ma declara ateu, dupa audierea catorva video cu Niculina Gheorghiță, Gabriel Manolache, lectura Secretele Intregii Vieti, Conversatii cu Dumnezeu, Vadim Zeland etc, intrezaresc Lumina. Citesc acum Reconectarea de Eric Pearl, exprimarea, mesajul sau sunt de o profunzime impresionanta, este inutil deci sa-mi mai argumenteze cineva utilitatea acestor sedinte facute de tine si de alti “vindecatori”.Cred si inteleg, doar din materialele studiate, in eficienta acestor sedinte de reconectare, dilema mea consta doar in faptul ca sunt rezident in strainatate si de aceea-ti solicit sfatul. Banuiesc, ca tu practici in Bucuresti, ca Mentor ai putea sa-mi sugerezi,mai sunt alti colegi “vindecatori” in restul tarii?, eventual in Italia? Dificultatea mea consta in a ma deplasa in tara, datorita pandemiei, am 2 copilasi si programul strict al locului de munca. Iti multumesc anticipat, imi doresc sa fii binecuvantat de Divinitate pentru tot ce faci pentru oameni. Namaste

  1. Namaste!
   da eu lucrez cu persoane din toate tarile.
   energia se transmite instant. nu conteaza distanta.
   oamenii care vin la cabinet la mine au aceleasi trairi si rezultate ca cei care fac la distanta.
   face parte din evolutia spirituala sa realizezi ca de fapt nu exista distanta intre oameni.
   sufletele noastre nu se distanteaza. Nu as putea sa-ti fac masaj / reflexoterapie la distanta pt ca trebuie atins corpul fizic,
   dar aici nu vorbim de un masaj fizic ci o transmisie de energie, lumina si informatie de la suflet la suflet si se transfera instant.
   asa cum mamele stiu imediat cand copilul are o problema indiferent de distanta.
   Hai sa ne auzim la un telefon si discutam detalii. +40732 989 888
   iti scriu si pe email.
   o zi minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *