“Wow ce experienta minunata! Sunt surprinsa ca a fost atat de intens!” Therese Vindecare Reconectiva cu Ian Ramon

In general oamenii nu au cuvinte sa explice trairea interioara de conexiune cu sufletul, cu starea de pace. Insa aceasta nu ramane doar o traire placuta, ci se vede in viata de zi cu zi prin faptul ca devii mai calm(a), mai stabil(a) emotional in orice conditii de stress, astfel incat poti lua decizii mult mai bune fara sa te consumi energetic si poti deveni mai productiv(a)

 

Sa iti ofer un exemplu. O persoana de 26 de ani, fara probleme de sanatate a venit la 3 sedinte de Vindecare Reconectiva datorita faptul ca un prieten i-a recomandat ca o va ajuta sa faca mai multi bani. (dupa ce eliberezi programe energetice de frica, vinovatie automat o sa faci mai multi bani)

Cu toate ca n-a avut trairi deosebite in timpul sedintelor, dupa 28 de zile cand a mers in vizita la parinti, a observat ca nu s-a mai certat cu tatal ei (pentru prima data in viata). Si a realizat ca de fapt ea era furioasa pentru ca ii judeca toate deciziile, nimic nu era suficient din ce facea: nici partener, nici bani… astfel ea incerca in trecut sa ii faca pe plac. Cand a venit la sedinte avea planuri sa schimbe afacerea, cu ceva ce produce mai multi bani insa nu dorea din suflet asta. Afacerea pe care o avea deja era ceea ce isi dorea din suflet sa faca.

Dupa eliberarea acelui program distructiv de vinovatie, de a face pe plac tatalui, au venit majore schimbari implinitoare pentru ea. S-a casatorit, a lansat o carte la nivel international, afacerea ei a crescut foarte mult si chiar a delegat pe altcineva astfel incat a castigat TIMP!

Ce te opreste sa cresti de 2x afacerea ta, viata ta ?

Cel mai probabil nici nu realizezi tiparul energetic care te incetineste sau te opreste sa treci la urmatorul nivel in potentialul tau, al afacerii tale insa sedintele de aliniere axiotonala iti pot creste vibratia dincolo de aceste obstacole interne. Afla mai multe pe pagina de Reconectare.

2 Responses

Adauga opinia sau intrebarea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.