Iata un Erou necunoscut (tradus de echipa Ian Ramon)

 

Cel mai bun tratament naturist pentru vindecarea bolilor, deficientelor pe orice plan fizic, emotional, mental sau spiritual este IUBIREA !
IUBIREA VINDECA ORICE !

Tu ai intalnit vreodata un om predominant plin de recunostinta, de apreciere pentru el, pentru viata lui care sa fie bolnav, lipsit de energie si chef de viata ?!

Traind predominant cu sentimentul de Iubire, de apreciere pentru orice exista in viata ta le permiti celulelor sa isi extraga toata energia Universala de care au nevoie pentru functiile de regenerare !
Replica generala: “Pai cum sa simt iubire cand…..”
Ian raspunde: “Tocmai din acest motiv nu esti sanatos, te doare, suferi. Pentru ca tu tii neaparat de acea credinta, de acea perspectiva personala, de acele ganduri care te fac sa te simti nasol ! Dar este in regula ! Orice problema pe care-ti pui atentia creste, se intensifica, te va durea mai tare si la un moment dat vei simti ca nu mai poti, ca vrei sa le dai drumul, sa primesti energia de vindecare, sa revii la perspectiva pura a Sursei. Si in functie de cat de mult te detasezi de acele ganduri, energii care nu-ti mai servesc vei primi tot ce ai nevoie ca sa te vindeci deplin.”

Cum poti sa te vindeci ?
Acordeaza-te constient la frecventa aprecierii, iubirii in fiecare zi ! Chiar daca te simti sanatos sau esti bolvav gaseste cat mai multe ganduri care te fac sa te simti bine, cat mai multe lucruri, evenimente, persoane fata de care simti apreciere, simti iubire ! Puterea este in mainile tale ! Intotdeauna a fost ! Petrece 15 minute zilnic INAINTE de a te da jos din pat in fuga nebuna pentru servici, bani, responsabilitati etc. si apreciaza tot ceea ce poti la viata ta ! Indiferent ce este important este sa SIMTI IUBIRE, sa SIMTI APRECIERE ! Respira aceasta energie adanc in toate celulele corpului ! Imediat apare o stare de bine, de pace, de relaxare si vigilenta ! Ai acum o alta forta, claritate si sustinere pentru intreaga zi !

Vrei totusi un ajutor, un impuls catre un nivel superior de energie, de vibratie ?
Vrei sa te vindeci ca poti simti iubirea mai profund pentru viata ta, pentru tot ce se intampla in viata ta ?!

Experimenteaza sesiunile de Vindecare Reconectiva si Reconectarea cu Maestrul Ian Ramon!
Vezi ce spun cei care au trait experientele de Vindecare si Reconectare cu Ian Ramon la http://www.ianramon.ro/marturii/

Vindecarea Reconectiva este o noua forma de energie de vindecare care se afla pentru prima data pe planeta, oferindu-ne accesul instant la un spectru mult mai vast nu doar de Energie ci si Lumina si Informatie vindecatoare.
Conform profesorului doctor Emeritus William Tiller din cadrul universitatii Stanford, informatia purtata prin intermediul frecventelor reconective creeaza armonie si coerenta avand drept rezultate, cazuri exceptionale de regenerare alaturi de vindecari permanente si instante. (“Information Medicine” in the 21st Century / INSIGHTS Magazine)

Considerata de catre renumitul doctor Deepak Chopra “… a fresh insight into the dynamics of healing.”, Reconectarea este la ora actuala singura metoda care va ofera accesul imediat catre noul spectru complet de Energie, Lumina si Informatie vindecatoare. Datorita spectrului complet insa nedirectionat specific catre o afectiune anume, frecventele reconective va readuc in starea de echilibru, vindecarea avand loc la nivel fizic, mental, emotional si spiritual.

Un calculator poate sa vă conecteze la restul lumii doar dacă este bagat în priză și conectat la internet. Similar acestui proces, Reconectarea, face legătura dintre meridianele corpului dumneavoastră şi liniile axiotonale, o rețea energetică superioara a Universului, la care n-am avut acces pana acum. Reconectarea se face o singura data in viata si legatura este permanenta oferindu-vă instant accesul la o sursă foarte puternică de Energie, Lumină şi Informație vindecatoare.

Pentru mai multe detalii despre beneficiile Reconectarii accesati www.ianramon.ro

Adauga opinia sau intrebarea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.