IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Iubirea este cel mai mare erou (video)

Cel mai bun tratament naturist pentru vindecarea bolilor, deficientelor pe orice plan fizic, emotional, mental sau spiritual este IUBIREA !
IUBIREA VINDECA ORICE !

Tu ai intalnit vreodata un om predominant plin de recunostinta pentru viata lui, foarte multumit de el dar care sa fie bolnav, lipsit de energie si chef de viata ?!

Nu exista!

Traind predominant cu sentimentul de Iubire, de apreciere pentru orice exista in viata ta le permiti celulelor sa isi extraga toata energia Universala de care au nevoie pentru functiile de regenerare !

Asa poti sa te vindeci.
Acordeaza-te constient la frecventa aprecierii, iubirii in fiecare zi ! Gaseste cat mai multe ganduri care te fac sa te simti bine, cat mai multe lucruri, evenimente sau persoane fata de care simti apreciere, simti iubire ! Puterea este in mainile tale ! Intotdeauna a fost ! Petrece 15 minute zilnic INAINTE de a te da jos din pat in fuga nebuna pentru servici, bani, responsabilitati etc. si apreciaza tot ceea ce poti la viata ta!

Cand SIMTI IUBIRE, APRECIERE respira aceasta energie adanc in toate celulele corpului ! Imediat apare o stare de bine, de pace, de relaxare in tot corpul! Ai acum o alta forta, claritate si sustinere pentru intreaga zi !

Vrei totusi un ajutor, un impuls catre un nivel superior de sanatate, energie si pace in suflet?

Experimenteaza sesiunile de Vindecare Reconectiva si Reconectarea cu Ian Ramon!

https://www.ianramon.ro/reconectarea/

Vindecarea Reconectiva este o noua forma de energie de vindecare care se afla pentru prima data pe planeta, oferindu-ne accesul instant la un spectru mult mai vast nu doar de Energie ci si Lumina si Informatie vindecatoare.

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu: