IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

CAUZELE SPIRITUALE (ep.2) – GLAUCOM

Glaucomul se referă la un grup de tulburări care duc la deteriorarea nervului optic, nervul care transporta informații vizuale de la ochi la creier. Degradarea duce la pierderea progresiva a vederii.

Glaucomul este a doua cauza (dupa cataracta) cea mai frecventa cauza de orbire in Statele Unite.  Există patru tipuri majore de glaucom:

– glaucomul unghi închis (acut)
– glaucom congenital
– glaucomul cu unghi deschis (cronic)
– glaucom secundar

Toate cele patru tipuri de glaucom sunt caracterizate printr-o presiune crescută în interiorul globului ocular. In mod normal, un fluid numit umoarea apoasă, curge din ochi printr-un canal cu ochiuri asemănător. În cazul în care acest canal devine blocat, lichidul se acumuleaza, cauzand glaucom. Cauza directă a acestui blocaj este necunoscută pentru medicina clasică. Presiunea crescuta în interiorul globului ocular prin urmare pot provoca deteriorarea progresiva a nervului optic care este responsabil de transmisia informatiilor vizuale catre creier. Netratat, in timp duce la pierderea vederii periferice apoi gradual la pierderea completa a vederii.

Glaucomul este general considerat foarte “parsiv” deoarece nu prezinta simptome, dureri ci se observa cand deja vederea scade. Tratamentele propuse in general implica  chirurgie, lasere sau medicamente, sau folosirea unor picaturi pentru ochi cu medicamente care toate vizează reducerea presiunii intraoculare pentru incetinirea degenerarii nervului. Picaturile pentru ochi de obicei sunt date primele pentru a incerca oprirea dezvolarii glaucomului insa exista publicatii pe internet de la persoane care au observat efecte secundare total neplacute.

Glaucom cu unghi deschis (cronic), este de departe cel mai frecvent tip de glaucom la nivel mondial. În România se estimează că există mai mult de 150.000 de cazuri, in SUA aproximativ 2.2 milioane de oameni, iar la nivel global aprox.60 milioane.In Australia costurile prin asigurarile de sanatate pentru consultatii, tratare glaucom a ajuns la $1.9 Bilioane de dolari / an in 2005 si a fost doar in crestere.

Astfel s-a dezvoltat o industrie prospera de picaturi pentru ochi. Nu propun nici o teorie a conspiratie ci…pur si simplu nivelul lor de constiinta nu le permite sa vada alte optiuni, unii nu vor in nici un fel sa accepte ca pentru orice dezechilibru uman exista o cauza energetica. Mai exact info-energetica. Pentru ca totul este creat din MINTE = GANDURI = programe mentale = INFORMATII si ENERGIE. Gandurile (activatatea creierului) se masoara cu EEG – ElectroEncefalograf nu-i asa? Gandurile sunt energie – sunt reale, sunt masurabile si au un impact direct asupra corpului uman.

Marii Maestrii Vindecatori, inclusiv Stiinta Vedica – veche de peste 5000 de ani ne atrage atentia asupra cunoasterii constiente a Legilor Universului – mai ales Legea Atractiei = Legea Rezonantei – Karma – cauza si efect – ORICE GAND – are un efect astfel vibratiile energetice negative nerezolvate nu pot fi rezolvate prin udare cu chimicale.

Potrivit doctorului oftalmolog Leslie Salov, M.D., O.D. Ph.D., autorul “Secrete pentru o mai buna viziune” majoritatea pacientilor cu glaucom sunt profesionisti extrem de inteligenti care conduc o viata plina de stres, foarte ocupati. In consecinta, Dr. Salov considera ca, principala solutie pentru imbunatatirea vederii sau a sanatatii ochiilor este o abordare holistica a sanatatii in ansamblu; adica, pentru a imbunatati starea de sanatate a ochilor, trebuie, in primul rand, sa imbunatatesti starea de sanatate a intregului organism!

Deoarece corpul tau este un sistem complex, integrat in care fiecare componenta o afecteaza pe alta. Ochii sunt doar o parte a sistemului. Avand in vedere faptul ca intregul este mai mare decat suma partilor sale, ochii tai sunt doar o mica parte a intregii persoane. Prin urmare, pentru a vindeca ochii de glaucom, trebuie sa se vindece mai intai persoana in intregimea sa, intreg organsimul trebuie luat in considerare. Cu alte cuvinte, pentru a trata glaucom, trebuie să examineze nu numai ochii, ci fiecare aspect al vietii tale fizice, emoționale și spirituale.

De aceea in sedintele de Vindecare Reconectiva nu ne focusam doar pe un organ ci pe a echilibra si optimiza intreg organismul.

Dr. Salov recomanda cu fermitate vizualizarea pozitiva ca remediu natural pentru glaucom. Vizualizarea este utilizarea de imagini ghidate constient cu mintea pentru a controla corpul in procese de auto-vindecare.

Nota IAN: Cand am fost in SUA sa invatat de la Maestrii Iluminati, am experimentat un curs intensiv de 3 zile doar despre controlul imaginiilor si cum pot fi folosite pentru vindecare. Am observat cu sute de persone cum controlul precis al imaginilor mentale schimba biologia corpului. asa cum am publicat in articolul “Controlul genetic prin controlul mintii” Cu acestea reusim sa ghidam oamenii in vindecare totala in sedintele ultraintensive de HBT. Asa se poate curata si Karma.

Eliberand tensiunea energetica – blocajul energetic prin schimbarea gandirii, se relaxează mușchii ai perețilori canalului Schlemm (canal circular în ochi, care colectează substanța apoasă între lentilă și cornee), și, prin urmare are un rol esențial în a excreta lichidul suplimentar pentru a diminua presiunea glaucom.

Sa recapitulam sa vezi ce logic si de bun simt este din perspectiva holistica – minte-trup-emotii

Deci Presiunea intraoculara crescută poate fi clasificată ca o condiție caracterizată prin rezistență și contracție. Fluidul intraocular nu poate curge liber din ochi, deoarece există o rezistență la una sau ambele dintre principalele zone de drenaj. Această rezistență creează o presiune ridicată în interiorul ochiului. Reteaua de tesut conjunctiv (Trabecular meshwork), una dintre zonele principale în care se scurge fluidul intraocular în afara ochiului, este acum descoperit ca are proprietăți contractile. (adica se poate contracta similar unui muschi.)

“Starea ta de sanatate este oglinda proiectiei constiintei tale”

Din punct de vedere emoțional, frica se caracterizează prin rezistență și contracție. Frica este energia care contractează, se închide. Frica creează contracția în zone specifice ale fiziologiei prin acțiunea biochimicalelor, cum ar fi adrenalina.

Nu este interesant faptul că mai multe clase intregi de medicamente pentru glaucom sunt orientate sau pe baza acțiunilor catecolamine – hormonii suprarenalelor. Acești hormoni suprarenali sunt direct implicati în răspunsul de supravietuire = lupta sau fuga. Desigur, starea de lupta sau fuga este o stare emoțională în întregime bazată pe frică = supravietuire. Devine mai clar legatura intre traume emotionale – emotii de FRICA (emotie de contractie) si afectiunea numita glaucom (afectiune datorata CONTRACTIEI) ??

Sa luam de exemplu invataturile lui Louise Hay – care a ajutat zeci de oameni sa rezolve traume emotionale care au condus la autovindecarea corpului fizic. Ea spune acelasi lucru care ti-l descriu aici “Pentru tot ceea ce exista viata ta exista un gand, un TIPAR de GANDIRE (gand repetat, mentinut) care mentine conditia dorita/nedorita. In opinia mea cel mai important pentru rezolvarea glaucomului este sa patrunzi adanc in tine si sa rezolvi dezechilibru emotional-mental care a dus la manifestarea fizica a acestei contractii”

In acest articol propun ca emotii nerezolvate de FRICA este singura cauza pentru presiunea intraoculara crescuta pentru toti oamenii care sufera de aceasta conditie. Prin urmare cultivarea emotiilor de IUBIRE, COMPASIUNE, APRECIERE este singura metoda care va duce la rezolvarea deplina a problemei.

Cand omul alege sa traiasca emotiile pozitive de IUBIRE, COMPASIUNE, APRECIERE, in loc de frica -> se va vedea INSTANT o scadere a presiunii intraoculare!! Deci masurabil nu exista nici o diferenta de timp intre schimbarea emoționala si scaderea presiunii intraoculare. Această afirmație se bazează pe datele colectate cu un tensiometru Pascal dinamic care ia probele de presiune intraoculară la un ritm de 100 de ori pe secundă.

Am publicat pentru tine o inregistrare audio care contine (spre sfarsit) o meditatie care sa te ajute in rezolvarea cauzei emotionale a glaucomului prin a redescoperi iubirea, prin a incepe sa generezi si sa mentii aceasta emotie. Desigur poate fi nevoia sa reasculti meditatia pana cand reusesti sa scazi nivelul de frica si sa amplifici atat de mult emotia iubirii incat presiunea intraoculara sa se echilibreze, sa se optimizeze si sa se mentina optim. Auditie placuta:

Atunci când alegi să trăiesti în conexiune cu sufletul tău și de a acționa din compasiune nu din frică atunci vei face mai mult decât pur și simplu gestionarea glaucomului tau.


Glaucomul este un semnal puternic de la corpul tău că percepția vieții tale conține aspecte bazate pe frică iar asta îți crează tensiune oculară. Glaucomul este o oportunitate de a elibera tensiunea din viața ta.

Nu este intotdeauna usor sa faci singur aceste schimbari emotionale. Cateodata este asa adanc in problema incat nu reusesti sa vezi solutia. Vrei un ajutor? Solicita o sedinta prin formularul de mai jos.

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu:

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *