IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Te invit la cel mai mare concert terapeutic din Romania cu Deva Premal si Miten (2015)

[discount exclusiv pentru abonatii blogului Ian Ramon] Foloseste codul IAN45 in formularul de comanda bilete (de pe devapremalmiten.ro) si primesti un discount de 45lei / bilet !
La primul concert in 2010, au participat 400 de oameni.


Cuplul Deva Premal & Miten alaturi de Manose, aflat in avangarda pe piata mondiala,  revin la Bucuresti pentru a 2-a oara,  pentru a incanta urechile  fanilor muzicii new age, dar si tuturor oamenilor interesati de o muzica recunoscuta  a fi cu efecte terapeutice asupra bunastarii sanatatii emotionale, mentale, dar si fizice.

In 2015, am reusit sa organizam cel mai mare concert terapeutic de mantre din Romania unde au participat 1000 de oameni! Am cantat impreuna si energia a fost extraordinar de inaltatoare!

Valoarea muzicii lor este apreciata de mari personalitati:

„..magie pura..” – Eckhar Tole – autorul bestseller-ului „Puterea prezentului”

„..pasionala si puternica..” – Anthony Robbins – probabil cel mai mare lider in dezvoltare personala la nivel mondial

„..frumoasa, frumoasa muzica” – HH Dalai Lama

„..The Essence este albumul meu preferat din toate timpurile de a face yoga..” – Cher (care a folosit in turneul ei de ramas bun , Gayatri mantra, in versiunea Deva Premal)

Concertul Live care va avea loc la Rin Grand Hotel in data de 23 octombrie 2015 incepind cu ora 19:30, face parte din turneul international  „Songs for the Sangha”, iar acest eveniment de la Bucuresti  se doreste a fi unul destinat si promovarii  ultimului lor album „Songs for the Sangha”. Termenul din sanscrita ”sangha” inseamna „comunitate”.

Noua realizare discografica a fost  #1 in topurile World si New Age pe Amazon si iTunes, o reusita care reconfirma popularitatea muzicii lor chiar si dupa 17 ani de la lansarea lor oficiala ca artisti.

Cobinand mantre stravechi din India si Tibet cu muzica contemporana, albumul lor de debut  „The Essence” (1999),  Deva Prema & Miten au patruns pe teritoriul muzicii inspirationale cu vanzari ulterioare lansarii primului album  de  peste 1,5 milioane de albume vandute. Numarul fanilor lor creste cu fiecare concert !

De remarcat ca muzica lor este folosita ca si coloana sonora pentru numeroase activitati precum: medicina alternativa, reabilitare, detoxifiere si eliberarea stresului, studiouri de yoga, saloane spa, centre de meditatie in intreaga lume.

Neurochirurgii declara ca sunetele lor ii ajuta sa stea concentrati in timpul operatiilor.

Jurnalisti, actori, ingrijitori de aziluri, veterani din Iraq, pompieri care au participat activ la evenimentele din 11 septembrie 2001, toti acestia si multi altii au scris sa isi exprime recunostinta pentru sprijinul si consolarea gasite in muzica Devei Premal si a lui Miten impreuna cu Manose.

Un lucru semnificativ este ca detinutii inchisorilor de maxima securitate imbratiseaza muzica Deva Premal & Miten.

Profesorii copiilor cu autism raporteaza o mare imbunatatire in puterea de concentrare si atentie a acestor copii, doar prin expunerea lor la sound-ul artistilor.

Cu efecte demonstrate stiintific, precum cresterea gradului de constientizare a creativitatii si inspiratiei, imbunatatirea calitatii somnului precum si gestionarea mai buna a emotiilor, meditatia prin muzica este o activitate pe care marii lideri in dezvoltare personala la nivel mondial, o recomanda.

In spiritul celor descrise mai sus, organizatorii Anne Marie Trifu & Ian Ramon, va invita sa petreceti 3 ore de relaxare si buna dispozitie.

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *