Este asa benefic incat mi-am adus si copilul la sedintele cu Ian Ramon

Aurora a punctat foarte bine acest aspect -Cum a fost?!

Mi-a spus: “-A fost atat de bine incat mi-am adus si copilul la sedintele cu Ian Ramon. Am vrut sa dea si o marturie copilul meu pentru ca a fost foarte fericit si la sedinte si dupa.”

Chiar daca nu se vede, va spun din punct de vedere energetic, emotional ca mama are o legatura energetica directa cu copilul si orice schimbare in mama se vede imediat in copil. Deci intotdeauna cand parintii imi cer sa lucrez cu copilul lor pentru orice problema (de invatare, concentrare, sanatate, frica) intotdeauna lucrez cu acel copil doar daca parintii isi asuma influenta lor foarte mare si vin ei la sedinte.  Dupa primele 2 sedinte cu mamele, copii isi schimba mult atitudinea fata de ea. Relatia cu copiii devine mai usoara, mai armonioasa. Daca energia ta ca mama se schimba, devine mai aliniata la armonie, bucurie, pace atunci copilul percepe asta foarte rapid si clar si devine el mai “ascultator / cuminte”.

Copii reflecta starea energetica si emotionala a parintiilor.

Daca se intampla sa nu te intelegi cu copilul tau bine, sau are probleme de sanatate constant, acestea o reflexie a unor programe mentale de conflict interior nerezolvate. Programeaz o consultatie si sedinte si vei vedea rapid scimbari pozitive.

Chiar avem o filmare cu o doamna care povesteste despre noul comportament al copilului – vizioneaza experienta ei aici.

Adauga opinia sau intrebarea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.