DESCOPERĂ ARTA VINDECĂRII ENERGETICE CU IAN RAMON

vizionează video de mai jos (click play) pentru detalii:

Play Video

Descoperă un nou nivel de fericire, pace, evoluție și sănătate!

Iată ce revelație ne scrie pe grupul de suport una dintre participante:

Recitesc Solomon ne vorbește și parcă citesc pentru prima oară. Uite ceva care se încadrează în ceea ce faci Ian cu noi acum:

“Acest canal energetic e foarte delicat. Are multa finețeVine spre tine multă putere. Ea va fi accesată într-o maniera nouă. Este ceva cu care vei fi foarte mult în contact. O vei recunoaște imediat. 

Totodată această energie e mai delicată decât a fost. E mai liberă. Va veni mai prompt. E palpabilăVine spre tine într-un alt fel. Această energie îi este adusa vieții tale mai mult ca niciodată.

Ea vine într-o manieră fizică greu de înțeles în acest plan, în ceea ce privește fizica ei. Scopul este ca tu să te eliberezi. Eliberându-te, îi ajuți pe ceilalți. Acest flux de energie este pur. El te purifică iar ceilalți sunt atrași spre tine din acest motiv.

A întreba care este scopul lui e similar cu a spune “Ce destinație are această cărămidă” Să construiască. Dacă analizezi o singură cărămidă, ea nu înseamnă nimic. Dar puse una peste alta, făuresc castele.

Nu este un curs ci un program transformațional personalizat ce îți aduce o conectare mai bună cu sufletul tău ca oricând.

Te voi ghida personal și te voi suține energetic 24 de săptămâni ca să ieși din orice blocaje vechi care te țin pe loc într-o serie de evenimente și stări neplăcute. 

Indiferent că blocajele sunt din subconștientul tău, din karma neamului, din alte vieți, frică, neîncredere, amânare o să te ajut să îți ridici vibrația deasupra acestora pentru că lucrăm cu cel mai nou și expansiv spectru de energie multidimensională de eliberare. Gata cu teorii și meditații fără rezultate! 

E timpul tău să radiezi fizic măreția sufletului tău, să îți trăiești viața frumoasă și fericită pe care o meriți.

 

Descoperi mesajele emoțiilor! Spirala emoțională este ghidarea ta spirituală perfectă

Vei învăța cum comunică Sinele tău Superior (Sinele Spiritual) cu tine și astfel vei lua deciziile cele mai bune pentru progresul sufletului tău.

Sinele tău Spiritual te ghidează constant către calea cea mai bună pentru tine, cea mai plăcută, cea mai ușoară.

Majoritatea oamenilor nu știu să asculte de Sinele Superior, nu au încredere și o iau pe căile grele cu mult efort, cu suferință emoțională și fizică.

Când nu asculți ghidarea intuitivă, iei decizii logice care se dovedesc a fi ulterior dureros de nepotrivite. Poate părea că ai alese bine și că ai câștigat pe termen scurt dar pe termen mediu-lung vei simți un gol interior, o neîmplinire constantă.

 

Activăm biologia multi-dimensională

Când perechea de cromozomi 24 devine mai activă, vei începe să ai biologie cuantică (multidimensională). Biologia multidimensională devine un fel de super-corp, super-inteligent.

O biologie cuantică este una atât de inteligentă încât boala nu o poate invada niciodată. Este mai inteligentă decât vechile boli energetice ale planetei.

Sistemul tău imunitar este o super-apărare ultra deșteaptă, invincibilă. Aceasta este multidimensionalitatea biologiei. Se trezește la modul în care a fost proiectat și știe exact când boala încearcă să intre. Este mai inteligent decât orice ai văzut până acum.

Nu se activează automat ci trebuie să o activezi TU.

Vei învăța algoritmii de activare și vindecare energetică ca să te bucuri de super inteligența, super capacitățile de care este capabil corpul tău.

Desigur pentru asta vom lucra cu succes ca să eliberezi acele gânduri, programe instalate prin copilărie de genul: (victima) eu nu pot, eu nu sunt suficient de bună, eu nu merit succes, eu mă lupt cu viața, eu nu sunt spiritual, eu n-am conexiune spirituală, sau (salvatorul) eu trebuie să-mi salvezi părinții, frații, eu fac să fie bine pentru toți mai puțin pentru mine, etc.

Programeaza o întâlnire 1la1 pe Zoom Online cu Ian Ramon, ca sa analizam situatia ta actuala si ce iti doresti sa obtii si vom afla daca si cum te poate ajuta programul meu Arta vindecarii energetice

Intalnirea nu este cu plata, n-ai nici o obligatie.

Dacă vom găsi potrivită o colaborare îți voi oferi o ofertă de lucru concretă.

Iata experiențele celor care au lucrat cu mine:

Trimite datele de contact prin formularul de mai jos si revin cu email sau telefon scurt sa stabilim o zi si o ora pentru o întâlnire online 1 la 1.