IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

GHID ACCES CURSURI ONLINE CU RAMON

Este simplu si usor !

Ca sa accesezi ce ai cumparat (curs online sau meditatii) urmeaza te rog urmatorii pasi:

=> daca nu prea te descurci bine cu tehnologia, atunci vezi acest video in care iti arat pas cu pas: ghid video

=> daca te descurci usor, citeste repede pasii de mai jos:

pas 1:
Intri in contul tau de membru (cu utilizator si parola) prin linkul acesta:
https://www.ianramon.ro/my-account/

Utilizatorul tau este adresa ta de email iar
parola ta a fost generată automat de sistem si este cu multe cifre si litere asa ca iti recomand sa o schimbi sa pui o parola usoara pe care sa o tii minte, sa o scrii / salvezi undeva. Bifeaza in calculator sau telefon optiunea sa iti salveze (memoreze) parola ca sa nu o scrii de fiecare data.

Poti schimba tu parola oricand pe pagina de logare https://www.ianramon.ro/my-account/ prin click pe “lost your password” si iti setezi ce parola doresti.

pas 2:
=> cursurile online cumparate le poti accesa la sectiunea: ACCES CURSURI – de fiecare data cand vei cumpara un nou curs, va aparea acolo.

=> este un avantaj mare sa fie online pe siteu-ul meu pentru ca nu le poti pierde indiferent ce se intampla cu telefonul sau calculatorul tau. Fisierele raman in siguranta pe site www.ianramon.ro

Si alt avantaj este ca le poti accesa de pe orice dispozitiv (laptop, tableta, telefon). Nu trebuie sa le copiezi si pe telefon si pe tableta si pe laptop si sa iti consumi spatiul tau. Poti intra pe contul tau de cursuri online de pe orice dispozitiv conectat la internet, de oriunde in lume – fie ca esti acasa, la birou, in masina sau in concediu la plaja.

Daca vrei sa ma intrebi ceva, sau ai nevoie de ajutor tehnic ma poti contacta telefonic 0732.989.888 (inclusiv whatsapp) sau prin formularul contact rapid din partea de jos a paginii

De asemenea spune-mi si vestile bune! adica transmite-mi si succesele tale, rezultatele tale pe care le observi practicand.

O saptamana excelenta si o viata implinita sa iti creezi!
IAN RAMON