Cele 4 atribute ale noii umanitati – transmisie prin Ian Ramon

 
Am un mesaj pentru tine: o transmisie despre activarile energetice care au inceput dupa anul 2012, schimbarile la care sa te astepti datorita noilor atribute ale umanitatii care se activeaza din ce in ce mai mult.
Afla care sunt aceastea in videoclipul de mai jos – click play:

 

 

Acest mesaj a fost inspirat din transmisia de informatie din 2014 de la Lee Carrol – Kryon – din Columbia si experientele personale in interactiunea cu noile frecventele multidimensionale.

Datorita unor sute de reincarnari in perioada intunecata de conflicte, razboaie prin care umanitatea a tot trecut mintea probabil ca nu va accepta la inceput aceste noi coduri, noi perspective insa… la nivelul Sineului tau Superior (mintii supraconstiente) stii asta! Am intrat in noul ciclu de Lumina. Vin lucruri neasteptat de bune! Depinde de tine cand, in ce ritm iti vei da voie sa accepti noua energie.

Ce iti recomand din propia experienta ca sa iti pastrezi un echilibru fizic-emotional-spiritual:
1. Antreneaza-ti “muschii emotionali pozitivi” astfel incat sa poti sustine emotii pozitive predominant pe parcursul zilei. Cum? Fii foarte atent si selectiv la gandurile pe care alegi sa te focusezi. Elibereaza din atentia ta tot ceea ce nu se simte bine.

2. Practica cele 4 trairi in fiecare zi si Viata ta se va transforma intr-un mod neasteptat de inaltator. Grilele pamantului vor amplifica energia ta pozitiva! Vei deveni un model pentru ceilalti prin simpla ta prezenta, vibratie fara sa fie necesar sa spui ceva.

3. Compasiunea pentru ceilalti nu inseamna sa stai, ca un observator pasiv si sa lasi lucrurile asa cum sunt sau te lasi inselat, furat etc. ci sa fii ferm cand e necesar, sa actioneazi fara emotii negative, fara judecata fata de ceilalti, fara dorinta de a domina, ci actioneaza din suflet, din inima asa cum esti ghidat de intelepciunea Sinelui tau Spiritual.

4. Si nu in ultimul rand… FA SPORT, MISCARE! Este vital pentru sanatatea fizica!
 
 
Scopul meu si al sotiei prin fiecare sedinta privata si curs este sa ghidam oamenii sa-si recapete conexiunea clara cu Sinele lor autentic, cu intelepciunea Inimii pentru a lua doar deciziile cele mai bune catre Bucurie si Lumina in toate ariile vietii tale. Puterea reala vine din vibratia inimii….si voi reveni cu un video pe aceasta tema. Trebuie sa traduc intai materialul – este uimitor cand vezi practic cum intunericul n-are cum sa atinga un om aliniat cu energia Compasiunii!

In urma cursului Program Accelerarea Vindecarii 3×3 am primit numeroase marturii de transformari rapide prin faptul ca acele persoane au constientizat si au eliberat din energia lor anumite premise eronate perpetuate din ciclul energiei vechi. Sunt eliberari care se vad fizic!
Daca simti ca rezonezi cu noi poti participa la acest curs [hyperlink style=”1″ href=”http%3A%2F%2Fianramon.ro%2Fvindecare3x3″ align=”center”]Program Accelerarea Vindecarii 3×3[/hyperlink] Ultimul din anul 2015 va fi in Bucuresti – [hyperlink style=”1″ href=”http%3A%2F%2Fwww.ianramon.ro%2Fvindecare3x3%2F” align=”center”]afla detalii aici[/hyperlink]

.

 
 
Spor si Bucurie in toate!
NAMASTE!ॐ
IAN

2 Responses

Adauga opinia sau intrebarea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.