Webinar Gratuit: miercuri 15 mai, ora 19:00

zile
ore
min
sec
Webinarul a început

Meditația ca Instrument de Autovindecare

Conceput special pentru oamenii care doresc să acceseze puterea autovindecătoare a meditației prin eliberare de stres, griji, emoții și gânduri negative și accesarea unei stări de pace, liniște și armonie interioară ce conduce spre un stil de viață sănătos și echilibrat.

NAMASTE!

Numele meu spiritual este Ian Ramon.

Drumul meu pe această cale a început încă din copilărie când părinții mă duceau în tabere spirituale și la cursuri de bioenergie. La doar 8 ani am primit inițierea în activarea palmelor (Tehnica Radiantă), am învățat de la Dan Seracu să lucrez cu cristale și de la tatăl meu radiestezie. Copilăria a fost presărată cu jocuri de telepatie și detectarea energiilor subtile. 

În timpul liceului m-am pregătit timp de 3 ani cu Richard Bandler, fondator NLP, în NLP, coaching și hipnoză terapeutică. Astfel am reușit să lucrez întâi cu mine și să-mi depășesc fricile cu ușurință pentru a progresa în sporturile extreme pe care le practicam dar și să înțeleg mai bine cum funcționează trioul gând-emoție-acțiune.

În 2008 am avut ocazia să lucrez direct cu dr.Eric Pearl cu Vindecarea Reconectivă și să trăiesc un nivel de energie care depășea orice întâlnisem. Am trăit experiențe extraordinare unde după o ședință de doar 3 minute o doamnă și-a recăpătat complet mobilitatea mâinii. în altă ședință cu bunica mea de doar 5 minute ea a scăpat de cistită și într-o ședință de o oră am reușit să o eliberez complet pe mama mea de dureri groaznice la picioare. Atunci am știut că Vindecarea Reconectivă este superioară, este mai puternică decât orice altă tehnică de bioenergie.

Deși menirea mea este să ofer servicii terapeutice oamenilor, viața m-a luat pe un drum aparent ocolitor unde am oferit servicii de grafică și webdesign pentru terapeuți din SUA și Europa până în 2013. Fiind în contact direct cu oameni din acest domeniu de vindecători, sincronicitatea vieții m-a trimis la un grup din Italia să le ofer inițieri de Reconectarea axiotonală. De atunci am călătorit internațional oferind peste 1700 de ședințe individuale de vindecare și reconectare și am dat mai departe ceea ce am învățat ținând seminarii educative în 13 orașe din România.

Pot spune cu bucurie că am influențat pozitiv viața oamenilor cu care mi-am încrucișat drumul vieții, astfel realizările mele fiind cuantificate prin oameni mai echilibrați, mai sănătoși, mai fericiți și plini de energie ce pot să transmită acest lucru mai departe și familiilor și prietenilor lor.

Eu știu că toți oamenii au putere de autovindecare și cu ajutorul unui mentor și practică consecventă și corectă și tu poți activa puterile tale. 

Meditația făcută corect este fundația pentru a elibera durerile și blocajele emoționale ca să ai o sănătate extraordinară și astfel m-am decis să pornesc acest program prin care să-i învăț pe oameni cum să acceseze înțelepciunea și puterea Spirituală la cel mai înalt nivel. 

Prima etapă pentru a-ți accesa autovindecarea este să participi la webinar – e gratuit!

Te aștept la webinar să-ți ofer mai multă claritate!

Stresul te doboară, accentuează stările de agitație și te epuizează mental și fizic?

Cursa pentru supraviețuire te determină să te trezești dimineața și să te grăbești să ajungi la un serviciu care nu-ți aduce împlinire, unde taskurile restante adună taskuri noi într-un ritm accelerat, fără a avea vreodată o finalitate. Șeful tună și fulgeră, atmosfera e tensionată și abia aștepți să mai bifezi o zi la muncă deși parcă timpul se scurge îngrozitor de lent.

Ajungi la sfârșit de zi acasă, stors și de ultimul strop de energie, dar agitat că nu mai ai timp și de viața ta personală, de interacțiuni sociale de calitate sau chiar de tine însuți.

Grijile nu-ți dau pace și nici nu mai știi de când nu ai mai avut un somn odihnitor?

Noaptea când pui în sfârșit capul pe pernă, adormi greu din cauza gândurilor și îngrijorărilor. Uneori chiar ai coșmaruri și te trezești în mijlocul nopții cuprins de transpirații reci, dezorientat și înfricoșat că aceste coșmaruri pot deveni realitate.

Trăiești într-o stare de disconfort permanent, nu mai poți să te concentrezi, memoria pare ceva de domeniul trecutului, nu mai ai energie sau motivație să-ți îndeplinești activitățile zilnice, ai slăbit sau te-ai îngrășat fără să ai efectiv un control asupra acestui aspect și relațiile interpersonale parcă sunt din ce în ce mai tensionate în timp ce nu mai ești în stare să-ți gestionezi eficient emoțiile.

Și toate astea doar din cauza unei calități scăzute a somnului atât de mult necesar. 

Ești copleșit de emoții și gânduri negative și parcă nimic în viața ta nu se leagă armonios?

În tumultul vieții cotidiene te confrunți adesea cu provocări care declanșează adesea un val de emoții și gânduri negative. Sentimentul de a fi copleșit de acestea afectează starea mentală și modul în care experimentezi armonia vieții.

Ajungi să fii cel mai mare critic al tău, reducând stima ta de sine până aproape de inexistență. Începi ușor, ușor să te izolezi și să te retragi social, pierzând și puținele relații pe care le mai aveai. Ajungi într-o singurătate care nu face decât să închidă cercul și să-ți aducă și mai multe emoții și gânduri negative și să adauge la haosul din viața ta.

Dacă răspunsul tău e „Da” la la cel puțin una din întrebările de mai sus starea ta de sănătate poate fi în pericol.

Înscrie-te la Webinarul LIVE Gratuit „Meditația ca instrument de autovindecare” pentru a descoperi metode concrete și eficiente de a înlocui pericolul și haosul din viața ta cu protecție și armonie.

Preia controlul asupra vieții tale și spune STOP la

o viață trăită în fugă, în stres, care nu îți aduce satisfacții și împliniri

grijile și neliniștile care te împiedică să te bucuri de momentul prezent

emoții negative care invadează viața și afectează energia

Înscrie-te acum la webinar și participă LIVE pentru a putea obține:

eliberare de frică

eliberare de stres

eliberare de griji

eliberare de emoții negative

claritate mentală

armonie în viață

găsirea scopului tău în viață

Poți face toate acestea dezvoltând un obicei sănătos de a medita corect și regulat. Descoperă cum să faci asta cu ușurință, vino la webinar!

Parcurge testimonialele de mai jos ale celor care au lucrat cu mine și află cum meditația le-a îmbunătățit viața

Participă LIVE la Webinar și descoperă

De asemenea, în timpul webinarului vor fi momente surpriză inedite cu exerciții și tehnici aplicate de meditat, astfel încât să știi exact cum să meditezi corect și eficient pe cont propriu,

120 de minute

Durată webinar

20 martie

Dată webinar

ora 19:00

Oră webinar

Cadou de Înscriere în Webinar

Înscrie-te în Webinar și îți trimit, ACUM, DIRECT în căsuța ta de e-mail un material GRATUIT sub forma unui poster A4 în format PDF care schematizează simplu și eficient cum este benefic pentru corpul tău fizic și energetic să combini alimentele conform principiilor ayurvedice.
Astfel, poți susține și din punct de vedere alimentar starea ta de bine și drumul către autovindecare și sănătate.
Înscrie-te în Webinarul GRATUIT și îți trimit PE LOC materialul Ghidul ayurvedic de combinare a alimentelor.

Cadou de Participare la Webinar

Participă LIVE la Webinar și primești cadou un scurt video prin care te ajut să-ți clarifici legătura dintre minte-emoție-organe.

Fiecare organ răspunde la o anumită emoție de bază. Dacă emoțiile nu sunt gestionate sănătos, acestea sunt stocate în organism și în timp duc la afectarea acestuia.
Prin acest video poți să-ți faci o analiză holistică a cauzelor reale ale disconforturilor pe care le simți, emoțional sau fizic, și astfel să elimini problemele de la rădăcină, nu doar să tratezi sau să ameliorezi simptomele.
Participă la Webinarul GRATUIT și primești la sfârșitul acestuia video Relația organe – emoții.

Simți că viața ta este presărată cu obstacole și că ai ajuns într-un punct în care disconfortul, stresul și agitația te copleșesc?

Nu găsești nici un colț de liniște în care să-ți reîncarci bateriile, zilele se scurg una după alta fără să-ți dai seama la sfârșit de săptămână cum ai ajuns acolo sau cum vei trece și peste săptămâna următoare. Totul pare că se întâmplă deodată și nu mai faci față la ritmul acesta infernal.

Simți că bați pasul pe loc, nu găsești împlinire în nimic din ceea ce faci și nu reușești să te bucuri de acest miracol numit viață?

În ultimii ani ai progresat dar doar aparent, în esență nu s-au schimbat multe lucruri și te învârți cam în același cerc. Trec anotimpurile dar nu mai ai timp să observi cum înfloresc pomii, se coc fructele sau copacii încep să îngălbenească și să-și schimbe frunzele. Ești pe pilot automat în cursa șobolanului și viața din colorată a devenit un gri monoton.

Simți că emoțiile negative, lipsa de claritate și lipsa de armonie îți afectează starea de sănătate?

Nici nu-ți mai aduci aminte când te-ai bucurat cu adevărat ultima dată. Ești într-o perpetuă stare de nemulțumire și ai vrea să privești cu încântare spre un viitor strălucit dar nu poți să vezi prin ceața rece, grea și întunecată a grijilor, durerilor și nemulțumirilor care te apasă. Observi că și starea ta de sănătate începe ușor, ușor să se degradeze într-un mod din ce în ce mai accelerat în aceste condiții.

Toate acestea se întâmplă când pierdem conexiunea cu sinele nostru superior.

Aceste dureri par că nu-și găsesc rezolvare în nimic din ceea ce faci pentru că, așa cum probabil simți și tu, rezolvarea vine din interiorul tău, nu din lumea exterioară.

Înscrie-te acum și participă la webinar ca să îți arăt cum poți să accesezi această lume interioară și să te pui în echilibru și aliniere tu cu tine însuți prin intermediul meditației, astfel încât să aduci pace, armonie și calm în viața ta.

Timpul este prețios! Este singura resursă care nu poate fi înlocuită niciodată cu adevărat.

Nu mai amâna starea ta de bine pe ziua de mâine!

Acționează ACUM și înscrie-te la Webinarul LIVE Gratuit „Meditația ca Instrument de Autovindecare” și preia controlul armoniei și sănătății din viața ta.

Ian Ramon

Înscrie-te la webinarul gratuit

Meditația ca Instrument de Autovindecare