IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Video vindecarea unui cancer în 3 minute (Gregg Braden)

Acest videoclip este extras dintr-o conferinţă a lui Gregg Braden, susţinută în Italia, mai 2007, în care împărtăşeşte cu publicul Puterea de Vindecare a Inimii.

Un exemplu concret este oferit publicului printr-un filmuleţ în care 3 practicieni din Beijing, China în 1996, la un spital numit “Spitalul fără medicamente” reuşesc să vindece un cancer în doar 3 minute. Acel spital a fost închis pentru că nu era sănătos pentru industria de medicamente dar importantă este cunoașterea nu spitalul! Ei au demonstrat puterea umană de autovindecare. Desigur trebuie să știi să accesezi și să practici trăirea inimii prin care permiți organismului să se regenereze.

 

Orice fenomen este un miracol până când întelegi ştiinţa şi legile din spatele acelei manifestări!

Suntem într-un proces continuu de evoluţie, de înţelegere a Naturii, de expansiune a Conştiinţei! Trăim într-un Univers în continuă expansiune! Ai văzut vreo planetă să stea pe loc? Sau vreun animal să rămână neschimbat?
În altă ordine de idei, ai întâlnit persoane care în urma participării la multiple cursuri, citirea unor kilograme întregi de cărţi şi tone de pagini de internet au ajuns la concluzia că: “Cu cât citesc mai mult, îmi dau seama cât de puţin ştiu!”?

Ceea ce ştim este că există cel puţin câteva mii de cazuri la nivel mondial, unele chiar filmate, de vindecări “miraculoase”, inexplicabile prin modelul ştiinţific actual, general acceptat de fizicieni, de către medici, de capacitatea lor curentă de înţelegere a procesului! Este clar că avem acces la o Forţă de regenerare foarte puternică, foarte rapidă!

Gândeşte-te pentru 10 secunde – dacă acea femeie a trăit o vindecare de cancer atât de rapidă înseamnă că acest corp uman are această capacitate! Poţi conduce o maşină Tico, sau o Dacie cu 300 km pe oră? Nu, pentru că n-a fost concepută pentru această viteză, n-are capacitatea oricât de bun ar fi şoferul! Piesele nu-s gândite să reziste la forţele degajate la acea viteză! Dar cu un Ferrari poţi să mergi cu 300km pe oră? Da, pentru că este construit din start să fie capabil pentru asemenea viteză! Atunci ar putea vreun terapeut sau Maestru sau Înger să producă o vindecare spontană la un om, dacă vehiculul nostru fizic nu ar fi construit cu această capacitate de vindecare ultra rapidă?

Un alt exemplu este chiar Vindecarea Reconectivă şi Reconectarea prin care oamenii de ştiinţă au concluzionat că se restructurează ADN-ul, se regenerează la o formă superioară într-un mod ne mai întâlnit prin nici o tehnică de vindecare energetică! Este ceva nou, este un nou pas în evoluţia umană. Citeşte mai multe despre Vindecarea Reconectivă şi Reconectarea aici

Prin această filmare doresc să confirm, să accentuez acest potenţial uman de regenerare ultra rapidă şi de asemenea să îţi transmit mai departe Cheia Vindecării! Cum să comunici clar şi eficient cu Matricea Divină, cu Conştinţa Universală. Cunoaşterea înseamnă putere! Când şti, mai rămâne doar să aplici, să practici! În acest sens îţi recomand două articole practice: Tehnica Coerenţei Rapide – 3 pași pentru a elibera rapid stresul și energiile negative şi al doilea articol: Evită 3 greşeli principale când faci rugăciuni.

Ne confruntăm cu o criză, însă nu este o criză financiară ci una spirituală! Ceva în umanitate se schimbă într-un mod accelerat de câţiva ani şi ne scoate rapid din zona de confort, de înţelegere cu care ne-am obişnuit. Gradual începem să ne schimbăm percepţia despre noi, despre mediu înconjurător şi despre relaţia noastră cu Conştiinţa Universală!

Ce schimbări majore observ că iau amploare în conştiinţa colectivă?

 • Din ce în ce mai mulţi oameni realizează că nu sunt doar un corp fizic ci Fiinţe Spirituale venite să avem o experienţă umană. Totul este format din atomi. Bun şi ce sunt atomii ?! ENERGIE! DECI TOTUL ESTE ENERGIE!
 • Începem să realizăm rolul emoţiilor şi cum să le gestionăm pentru a avea o viaţă echilibrată şi relaţii armonioase cu cei din jur.
 • Persoane care nici nu vroiau să audă de subiectul “spiritualitate”, “energii vindecătoare”, “meditaţie” brusc încep să fie deschide către aceste subiecte sau chiar să îmbrăţişeze complet această latură. Ai observat la tine sau la alte persoane apropiate că în ultimii ani s-a accentuat o căutare, o trezire pe această temă? Această cautare se manifestă printr-un impuls interior de a începe să citeşti siteuri, cărţi, să vizionezi documentare pe această temă, să meargi la cursuri etc. Probabil nici pe tine nu te ar fi interesat acest articol sau nu acceptai mai nimic din ce scrie în el acum 10 ani, nu-i așa?


Pentru unele persoane trezirea spirituală se face printr-o boală ca să îi facă să se întoarcă în interior, spre suflet. Boala nu-i o pedeapsă ci un semnal de la corp că nu mai ești aliniat la sufletul tău.

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu:

2 Responses

 1. Hello,

  Cu multumiri pentru video postat.

  Care este va rog numele, si numarul de telefon, adresa, spitalului fara de medicamente din Beijing?

  Regards

  Antonela

  1. Buna Antonela!
   multumesc pentru comentariu!
   am gasit pe internet ca nu mai este, a fost inchis acel spital.
   tipic…aducea probabil prea multe rezultate bune si deschidea prea mult mintea oamenilor catre potentialul real si unii oameni de la putere n-au fost pregatiti sa faca o schimbare… in curand o sa se redeschida in mai multe locuri. Si vindecarea prin Reconectare axiotonala care o practic eu si sotia mea Anne Marie aduce cam aceleasi rezultate.
   Iti recomand sa experimentezi vindecare reconectiva vezi prima pagina a siteului http://www.ianramon.ro pentru detalii.

   O saptamana excelenta!
   IAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *