IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Vindecarea incepe cu echilibrarea emotionala

pentru ca Bucuria aduce sanatatea:

ORADEA, 18-28 martie 2019

CLUJ, 31 martie – 05 aprilie 2019

SEDINTE INDIVIDUALE DE

PURIFICARE INFO-ENERGETICA SI VINDECAREA CAUZELOR REALE ALE BOLILOR, A DURERILOR SI A EMOTIILOR NEGATIVE prin

PORTILE DE CORECTIE SI OPTIMIZARE A BIOCAMPULUI UMAN

— SPACER —

— SPACER —

ACEASTA TERAPIE ESTE PENTRU PERSOANELE CARE DORESC SA ELIBEREZE CAUZELE URMATOARELOR PROBLEME:

DA, chiar lucreaza pentru rezolvarea cauzelor tuturor acestor afectiuni pentru ca toate problemele fizice au cauza comuna – dizarmonia emotionala (nu pot, nu sunt in stare, la mine nu merge, eu nu sunt bun(a), nu am incredere in mine, furie, rusine, vinovatie etc.)

De acestea te poti elibera partial sau complet la sedintele Stargate. De aceea sunt convins ca te vei simti extraordinar dupa cateva sedinte. Au confirmat-o deja peste 80 clienti.

DACA ITI DORESTI O CALE NATURALA SI EFICIENTA DE ECHILIBRARE, FARA RISCURI SAU EFECTE NEGATIVE, ATUNCI ACEASTA TERAPIE ESTE PENTRU TINE!

PURIFICAREA INFO-ENERGETICA ITI POATE REZOLVA DEFINITIV CAUZELE, nu doar simptomul!

INSTITUTELE DE STIINTA (precum HEARTMATH) SI DOCTORI RENUMITI (precum DR. BIOLOG BRUCE LIPTON) CONFIRMA CA VINDECAREA CAUZELOR AFECTIUNILOR SE POATE REALIZA DOAR PRIN PURIFICARE INFO-ENERGETICA si ECHILIBRARE EMOTIONALA

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

PERCEPTIA / GANDIREA

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

EMOTIILE

[/text_block]

CEA MAI SIGURA, EFICIENTA SI NATURALA CALE DE A-TI CRESTE SANATATEA ESTE PRIN  PURIFICAREA BIOCAMPURILOR TALE ELECTROMAGNETICE (INFO-ENERGETICE).

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_style=”normal”]Similar cum un calculator stocheaza informatii electromagnetic, la fel si omul stocheaza, memoreaza informatii-energie in campul electromagnetic al inimii. Daca doar tratezi simptomele fizice, fara sa eliberezi programul negativ si trauma emotionala care iti cauzeaza afectiunile fizice atunci acestea vor reveni pana cand vei rezolva cauza lor reala.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

ALEGE PROGRAMUL DORIT:

[/text_block]

1x SEDINTA
60 min
250 lei

beneficiezi simultan de:

 • 60 min PURIFICARE si ARMONIZARE cu UltraTabletele
 • 60 min ECHILIBRARE organism cu ELOHIM ENERGY
 • 60 min Aliniere energetica la Sinele tau Divin

PROGRAM COMPLET Super-Transformare (5 sedinte)
300min
Curatare, eliberare si echilibrare profunda si Vindecare Reconectiva. Vei invata cum sa-ti faci autovindecarea pt tine si ceilalti

6970 lei

3600 lei

 

reducere pachet 3370 lei

 • 300min PURIFICARE si ARMONIZARE cu UltraTabletele
 • 300min ECHILIBRARE cu ELOHIM ENERGY
 • 2 sedinte Vindecare axiotonala permanenta 1-1 cu Ian Ramon (valoare 2000lei)
 • scanare biorezonanta emotionala si consultatie de recomandari pt.a rezolva dezechilibrele
 • Pachet de meditatii bunastare deplina fizic-emotional si libertate financiara (valoare 1440lei)
 • pachetul se poate personaliza in functie de ceea ce ai nevoie
 • se poate face la domiciliu (se adauga cost suplimentar) detalii la telefon
 • Program audio sanatatea si armonia tuturor organelor – iti vei putea face nelimitat sedinte de autovindecare pt tine si cei dragi

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″ top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]

Experienta cu STARGATE (portile de purificare si echilibrare) – Ioana, 39 ani, din Galati.

[/text_block]

 • Name

  Aveam dureri de articulatii de 3 luni de zile si dupa o singura sedinta mi-au disparut. Nici nu venisem cu asteptari specifice pentru ca aveam incredere in Ian Ramon si Anne Marie si stiam ca ceva bun o sa mi se intample. Recomand oricui doreste sa isi imbunatateasca sanatatea pe cale naturala.

  Tunde – covasna

 • Name

  Aveam o tumoare la san, am facut 5 zile, 4 sedinte de cate 4 ore doar la un aparat (Elohim energy) si apoi mi-am facut analizele medicale din nou, iar pe analize s-a observat reducere de 40% a tumorii.

  Eram foarte ametita si devitalizata, de abia am putut ajunge la sedinte. Am observat ca  am dormit foarte bine, am avut o odihna profunda in fiecare zi, m-am simtit limpezita la minte, o stabilitate emotionala, pace interioara foarte buna si o incredere in puterea de a rezolva orice.

  Aveam iritatii de piele care au disparut in 2 sedinte.  Eu o sa-mi cumpar aparatele sa le am acasa pentru toata familia. Recomand sedintele tuturor cunostintelor pentru ca stiu ca au facut o diferenta pozitiva enorma in viata mea. Multumesc!

  Angela – Brasov

 • Name

  Am venit sa testez tehnologia recomandata de Ian Ramon si fiindca am un aparat profesional de scanare biorezonanta Metatron (tehnologie avansata de peste 5000euro)  mi-am facut scanari si inainte si dupa sedinta la aparatele lui IanRamon.  Am observat toti parametrii semnificativi mai buni, si ce m-a impresionat ca un virus periculos din pancreas s-a redus cu 30%. Asta s-a intamplat din prima sedinta. Cu fiecare sedinta parametrii organismului meu s-au imbunatati FIZIC nu doar emotional. Deci pot spune cu masuratori concrete pe corpul fizic ca aceste sedinte la portile de purificare sunt foarte eficiente.

  Ioana – Iasi

 • Name

  Aveam dureri foarte mari la genunchi, la glezne atunci cand coboram scari. Dupa 4-5 sedinte facute oarecum rar, adica 1-2 sedinte pe saptamana am observat ca mi-au disparut complet durerile la picioare.

  Dincolo a fost o experienta deosebita de disparitia durerii.

  Violeta – Bucuresti

[text_block style=”style_1.png” align=”left” top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]Experienta reducere tumoare canceroasa cu UltraTablete si Elohim – Angela, 44 ani, din Brasov.[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Experienta terapie – Stefan, 55 ani, din Bucuresti.

Detoxifiere fizica-emotionala si deblocare financiara![/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Experienta terapie – Mihai, 51 ani, din Bucuresti[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″ top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]

Experienta cu Elohim – Hareta, 93 ani, din Bucuresti.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″ top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]

Experienta cu Elohim – Hareta, 93 ani, din Bucuresti.

[/text_block]

<a name="programare">.</a>

SEDINTE INDIVIDUALE DE PURIFICARE KARMICA, VINDECARE si ECHILIBRARE EMOTIONALA

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Programeaza-te astazi, sunt ultimele zile:[/text_block]
— SPACER —

— SPACER —

PROGRAMEAZA SEDINTELE TALE LA:

Ce primesti in acest program complex:

1. PORTILE DE CORECTIE SI OPTIMIZARE A BIOCAMPULUI UMAN

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23040043″]Te vei intinde pe un pat de masaj intre cele doua porti formate din 28 Ultra-Tablete (vezi aici detalii) si vei experimenta o purificare energetica profunda, de la corpul fizic pana la corpul spiritual, o curatare si echilibrare emotionala. Poarta de Ultra-Tablete de la picioare de impamantare te va infuza cu vibratia a peste 200 plante puternic curative si vibratia unor locuri sfinte si ape curative din muntii Rusiei. Iar poarta de Ultra-Tabablete de la cap este poarta de purificare a Constiintei ce te va infuza cu zeci de canale de cosmoenergie cu o energie de 10x mai puternica decat energia Reiki.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23040043″]In timpul sedintelor cu Ultra-Tabletele vei fi armonizat atat cu ritmurile pamantului cat si cu cele ale campului galactic astfel:

 • Vei avea parte de o echilibrare emotionala profunda
 • Vei putea elibera cu usurinta programele de sabotaj din subconstient care te fac sa te simti obosit(a), blocat(a) in situatii neplacute si nedorite, adica deblocarea karmica a  destinului bunastarii tale.
 • Cureti virusii informationali, eliberezi atacurile info-energetice.
 • Te eliberezi de vampiri energetici, adica poti elibera conexiunile energetice cu persoanele carora le-ai permis sa iti fure energia.
 • Constientizarile care le vei face si alinierea cu Sursa ta iti poate aduce vindecari fizice-emotionale permanente!

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23040043″]In timpul celor 30 minute in care esti imbaiat in vibratia portilor de Ultra-Tablete, vei fi ghidat audio de Ian Ramon in meditatia de conectare la Vortexul Bunastarii tale depline.

Chiar daca nu ai experienta in meditatie, tehnologia sonora avansata folosita in meditatia noastra ghidata te va ajuta sa intri usor si rapid in stari profunde la fel ca meditatorii foarte experimentati. Poti sa te regasesti cu Sinele tau Autentic, sa descoperi cu fiecare sedinta mai mult din Esenta ta, din Puterea ta Autentica.

Fiindca esti conectat la biocampurile canalelor de cosmoenergie al portilor de Ultra-Tablete orice intentie a ta de purificare si echilibrare va fi de 30 de ori mai puternica decat atunci cand lucrezi singur(a) acasa. Astfel vei manifesta rezultatele pozitive dorite mult  mult mai rapid.[/text_block]

2. ARMONIZARE si ECHILIBRARE cu generatorul ELOHIM-ENERGY

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23040043″]ELOHIM-ENERGY este un generator de biocamp natural, electrostatic, cu un puternic efect anti-viral, regenerator si echilibrant pentru intregul organism. Acest generator este primul aparat creat special pentru a elimina virusii rezolvand astfel cauza pentru zeci de bolilor precum: cancer, diabet, hepatita, boli autoimune si multe altele fara un diagnostic clar.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_color=”%23040043″]Aparatul ELOHIM-ENERGY genereaza un camp electrostatic special, identic cu cel creat de Natura, acest biocamp special blocheaza evolutia si mutatia virusilor! Astfel virusii MOR pentru ca mediul energetic nu le mai sustine viata!! Virusii cauzeaza majoritatea bolilor inclusiv cele autoimune. Fiind un generator de biocamp NATURAL  aceasta terapie:

 • 100% naturala, folosind doar elementele prezente in natura ce sustin Viata;
 • 100% sigura pentru oricine: copii, gravide, adulti, batrani, animale;
 • Non-invaziva (energia nu patrunde in corp ci inconjoara corpul in exterior)
 • Este complementara cu orice medicatie si terapie fara a avea vreo interferenta. Singurul efect este ca  sa te simti mai bine cu fiecare sedinta.
 • Efecte rapide pentru majoritatea cazurilor (de la 3 zile la 2-3 luni)

[/text_block]

ACEASTA TERAPIE ESTE PENTRU PERSOANELE CARE DORESC SA ELIBEREZE CAUZELE URMATOARELOR PROBLEME:

AFLA CE SPUN PERSOANELE CARE AU EXPERIMENTAT SEDINTELE DE TERAPIE STARGATE:

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″ top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]

Experienta cu STARGATE (portile de purificare si echilibrare) – Ioana, 39 ani, din Galati.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]Experienta UltraTablete si Elohim – Angela, 44 ani, din Brasov.[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Experienta terapie – Stefan, 55 ani, din Bucuresti[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Experienta terapie – Mihai, 51 ani, din Bucuresti[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″ top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]

Experienta cu Elohim – Hareta, 93 ani, din Bucuresti.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″ top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]

Experienta cu Elohim – Hareta, 93 ani, din Bucuresti.

[/text_block]

<a name="programare">.</a>

VREI O SCHIMBARE POZITIVA? PROGRAMEAZA SEDINTELE TALE ACUM

— SPACER —

— SPACER —

PROGRAMEAZA SEDINTELE TALE LA: