SEARA TA DE VINDECARE SI ARMONIE CU IAN RAMON

-=editie noua 2019 =-

Daca iti doresti o schimbare pozitiva in viata ta atunci participa la acest seminar!

Descopera sursa interna a bunastarii tale pentru relatii armonioase si sanatate deplina

Participa la seminar si invata sa te echilibrezi emotional rapid

Poti elibera blocajele karmice la meditatia de grup

seminarii gratuite autovindecare cu Ian Ramon:

18 ianuarie 2019 – BRASOV

30 ianuarie 2019 – BUCURESTI

februarie 2019 – CLUJ

martie 2019 – ORADEA

ORAR / PROGRAM SEMINAR:

2ore 30min, seminar + meditatie vindecare (gratuit)

(optional) dupa seminar 45min sedinta purificare si vindecare energetica (150lei)

MA INSCRIU

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]*Adresa completa a locatiei seminariilor va fi trimisa pe email dupa inscriere[/text_block]

“Orice problema se poate rezolva cand te conectezi la Sursa ta interioara (scanteia Divina), la Sinele Autentic” – Ian Ramon

Te invit la acest seminar pe care-l ofer gratuit dacă:

 • simti ca ai un blocaj care-ti creaza constant probleme, esecuri sau parca inaintezi foarte greu dar doresti sa faci o schimbare pozitiva in viata ta acum?
 • vrei sa iti vindeci viata pe cale naturala si sa rezolvi cauza reala (energetica) a problemelor nu doar simptomul?
 • nu prea poti sa meditezi si vrei sa intelegi cum sa faci meditatii corect si eficient?
 • vrei sa primesti acum o purificare karmica pentru eliberarea blocajelor din destin si o echilibrare emotionala? (stai pana la final la meditatia de grup)
 • vrei sa iti raspund la ceva foarte important pentru tine? (participa si la sesiunea de intrebari si raspunsuri)

MA INSCRIU

Iata câteva dintre lucrurile pe care le vei afla sau clarifica participând la seminar:

 • Cea mai eficienta metoda care te protejeaza de persoane negative, blesteme, vraji sau accidente;
 • Cum este posibila vindecare spontana si care este cel mai important lucru in procesul de autovindecare;
 • Care este metoda energetica de a elibera blocajele financiare
 • Descoperi stiinta si intelegi care este procesul prin care rezolvi permanent cauzele energetice reale ale oricaror afeciuni
 • Cum sa generezi mai multa pace si armonie in familie fara nici un efort
 • vei beneficia de o ridicare a nivelului de constiinta plus clarificari si constientizari la sesiunea de intrebari si raspunsuri

Ce o să pierzi dacă nu participi la acest seminar:

 • Nu vei beneficia de energia vindecătoare generată în sală; (mai ales la meditatia de vindecare de grup) energia unică a grupului si a momentului.
 • Poate fi un alt mesaj important de la Univers sau ghizii tăi pentru tine pe care l-ai ignorat.
 • Vei pierde reducerile de pana la 40% la noile produse pentru purificarea subconstientului si echilibrare emotionala
 • Posibil sa pierzi locul la sedintele de vindecare pe care le vom oferi dupa seminar. (participantii de la seminar au prioritate la programari)
— SPACER —

Participa la acest seminar si vei face

o schimbare pozitiva

MA INSCRIU

Cine prezinta seminarul?

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″ font_style=”normal” line_height=”18″]NAMASTE!

Am avut binecuvantarea sa ma nasc intr-o familie cu deschidere catre lumea ezoterica si sa merg cu parintii in tabere spirituale ca sa primesc vindecari si initieri de la maestri din Romania si din Rusia. Am primit initierea in Tehnica Radianta si cristaloterapie de la 8 ani, iar copilaria mea a fost presarata cu jocuri de telepatie, terapie, radiestezie si detectarea vibratiilor invizibile omului de rand.

Problema a fost ca in afara de parinti nu aveam cu cine sa vorbesc pentru ca imediat ce deschideam subiectul de bioenergie, evolutie spirituala toata lumea facea radea de mine sau de aceste concepte sau nega total exista lor. Ai avut si tu parte de aceste reactii? Poate ti-au zis ca vorbesti prostii sau ca ai innebunit.

In anul 2008 am decis sa investesc masiv in cursuri, initieri, sa cunosc mari Maestri in meditatie, hranire cu Lumina, in vindecare energetica si emotionala, in vindecare prin puterea sunetului. Tot in anul 2008 l-am cunoscut direct si am lucrat cu Dr.Eric Pearl si am inceput sa ofer transmisii de Lumina spirituala prin meridianele axiotonale care ofera o echilibrare si o stabilizare emotionala profunda in doar cateva minute, iar in anumite cazuri vindecari instantanee. Am facut cu totala dedicare peste 1520 de sedinte si in 4 ani am devenit cel mai activ si experimentat practician din lume pentru Vindecare Reconectiva si Reconectarea iar in 2015 am devenit mentor international pentru practicieni. Poti citi biografia mea mai detaliat pe pagina despre Ian Ramon.

In 2010 m-am casatorit cu un suflet minunat, Anne Marie, si am descoperit ca avem aceiasi pasiune de a oferi tratamente naturiste, terapii info-energetice, cursuri si initieri. Astfel am calatorit impreuna in Romania, SUA, Europa ca sa ne pregatim an de an cu Marii Maestrii si sa oferim cunoasterea noastra, ghidarea si accesul la energiile de purificare karmica si regasirea iubirii de sine, armonie, pacea interioara deplina, intregirea sufletului pentru  echilibru emotional si o sanatate radianta.

Eu cred ca noi toti oamenii am venit aici sa ne bucuram, sa traim in armonie si abundenta!

Eu cred ca nimeni nu trebuie sa sufere si nimeni nu este pedepsit de Dumnezeu insa Dumnezeu ne iubeste neconditionat, nelimitat si ne-a dat puterea de a crea orice. Asta include puterea de a ne crea suferinta, autodistrugere si in acelasi timp puterea de a crea frumusete, pace, armonie si iubire.

Alegerea si Puterea este la tine in fiecare moment!

Cred ca n-ai ajuns intamplator sa citesti aceasta pagina si daca ai ajuns aici sigur ai simtit o rezonanta cu mine sau cu energia pe care o ofer asa ca m-as bucura sa ne cunoasctem la seminar! Poate fi exact ce ai nevoie ca sa treci la urmatorul pas in evolutia ta![/text_block]

<a name="inscriere"></a>

FORMULAR INSCRIERE RAPIDA

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

completeaza formularul de mai jos si trimite-l pentru a-ti asigura un loc la seminar

[/text_block]

[custom_html][/custom_html]