te mai poți înscrie timp de:

zile
ore
min
sec

Participă la o nouă serie de 8 webinarii de practică cu Ian Ramon,

CONECTAREA LA PUTEREA și ÎNȚELEPCIUNEA TA SPIRITUALĂ

vom lucra cu chakra a 8-a (chakra Sinelui superior) pentru a amplifica alinierea ta la frecvența Sinelui tău autentic și te voi ghida să te centrezi în inima ta, singurul loc din care primești iubire, liniște, vindecare, claritate și stare de bine deplină.

Ediția #5, în perioada 15 martie – 05 aprilie 2024

în fiecare vineri, orele 19:00-21:00

Programul pentru fiecare webinar de aproximativ 2 ore:

 • 20 de minute – discutăm punctele cheie a temei webinarului.
 • 60 de minute – meditație ghidată de Ian Ramon (conectare la Sinele Spiritual prin vindecare Reconectivă)
 • 40 de minute – conștientizări din meditație, sesiune de întrebări și răspunsuri.

La fiecare webinar vom face practică 60 de minute ca să obții o transformare pozitivă în viața ta nu doar informații! La finalul webinariilor, îți răspund la toate întrebările ca să ai claritate deplină

Energia de grup te va ajuta să urci la un nou nivel spiritual.

Înscrie-te acum și materializează viața pe care o dorești, în acord cu Sufletul tău!

BONUSURI în valoare de 11.000 lei și posibilitate plată în rate.

Câteva din experiențele participanților la ședințele cu mine:

Când nu ești pe frecvența sufletului tău nu te simți deloc bine cu tine:

 • Te simți devitalizat(ă)
 • Adormi greu, te trezești obosit(ă)
 • Parcă nu trăiești, ci te lupți cu viața
 • Viața ta nu curge armonios ci parcă mergi cu frana sau cari greutăți
 • Ai parte mai mult de emoții negative pe parcursul zilei
 • Te simți copleșit(ă) de gânduri, de greutăți,
 • Nu găsești puterea să ieși din relațiile care simți că-ți fac mai mult rău decât bine
 • Te lupți cu dureri fizice
 • Nu prea mai râzi

Înțelepciunea spirituală chakra 8…

De cele 7 chakre de pe corpul fizic probabil ai auzit. Deasupra capului se află a 8-a, supranumită chakra SINELUI SUPERIOR care gestionează fluxul de energie în toate chakrele.

Este poarta către conexiunea cu Sinele tău superior, memoria sufletului (Akasha), conexiunea cu ghizii și dimensiuni superioare de înțelepciune spirituală.

Când este echilibrată, te simți protejat(ă) de o forță superioară, ai o foarte bună claritate privind direcția cea mai benefică a vieții tale conectată la un scop de contribuție, compasiune nu doar de supraviețuire.

Semne că chakra a 8-a este dezechilibrată:

 

 • Te simți pierdut(ă), deconectat(ă) de suflet
 • nu simți ghidare Divină clară către următorul pas
 • confuzie privind direcția vieții
 • Viața ta nu curge armonios ci te lupți din greu
 • te chinui să supraviețuiești într-o relație care nu te împlinește ȘI / SAU într-un job care nu te împlinește
 • Nu prea mai râzi (că nu te simți tu bine cu tine)
 • parcă ești sub un nor negru, dominat(ă)
IATĂ PROGRAMUL ȘI TEMELE ABORDATE LA FIECARE WEBINAR

NIVELUL 1

15 martie 2024, webinarul 1

TEMA: Claritate, liniște mentală și putere de concentrare 

Îți voi oferi metode simple care îți aduc claritate și liniște mentală, tehnici de protecție mentală (protecția chakrei 6 clarvedere). Vom parcurge și acțiunile care bruiază mintea, memoria, concentrarea ca să vezi mai conștient ambele variante.

La meditație o să înveți să-ți calmezi ușor mintea și să eliberezi eficient tot stresul care afectează funcționarea organelor.  Vom curăța și activa chakra intuiției și a clarvederii astfel vei experimenta o claritate, o viziune mai bună și liniște mentală.

22 martie 2024, webinarul 2

TEMA: Formula încrederii în Sine și conectarea la puterea ta spirituală pentru încredere, fermitate și energie

Unele persoane sunt îngrijorate de vampirizare energetică din exterior, însă majoritatea oamenilor se vampirizează singuri, se blochează singuri prin gânduri, credințe care nu sunt în acord cu sufletul lor.

Îți voi arăta exemple cuvinte și propoziții folosite în limbajul uzual care îți diminuează energia și puterea ta.

Vei vedea FORMULA ÎNCREDERII și cum o poți construi acum mai mult ca oricând. Vei înțelege factorul #1 care îți face încrederea în tine indistructibilă.

Îți voi arăta cum folosești magia anumitor afirmații care te împuternicesc și te conectează la puterea și înțelepciunea sufletului tău.  Vom face o meditație specială prin care să trăiești o puterea afirmațiilor care rezonează profund cu energia sufletului tău.

Vei reuși astfel să-ți protejezi mult mai bine energia ta ca să ai puterea să manifești visele inimii tale.

29 martie 2024, webinarul 3

TEMA: Conectare la cea mai puternică energie vindecătoare a Sinelui Spiritual

Îți arăt principalele moduri (inconștiente) în care oamenii blochează sau își limitează vindecarea și ce fac diferit oamenii care au parte de vindecări rapide astfel încât să primești și tu mai bine ca oricând energiile vindecătoare a Sinelui tău multidimensional.

Cu o nouă claritate vei intra în meditație la webinar și vei primi o transmisie de energie, lumină și informație multidimensională care te va ajuta să depășești obstacolul tău actual cel mai mare.

Dacă ai ascultat povestea mea cu Reconectarea sau chiar ai experimentat câteva ședințe cu mine ai observat că este o energie mai profundă, mai puternică și diferită de orice altceva.

05 aprilie 2024, webinarul 4

TEMA: Descoperă frecvența ta de abundență

Doar din acest webinar vei putea câștiga de 10x banii pe care-I investești în participare.

Pe lângă faptul că primești BONUS accesul la cursul Legile spirituale ale banilor, vom clarifica la webinar cum te acordezi pe frecvența ta de abundență ca să atragi mai mulți bani fără mai mult effort.

Vei primit un set de tehnici pe care să le utilizezi când interacționezi cu banii ca să te menții pe vibrația de abundență zilnic astfel încât devii un magnet pentru bani. O consecință este că vei putea închide ciclul de pierderi financiare (stricăciuni, cheltuieli surpriză, furturi, karma negativă etc.)

Vom face practic meditația de conectare la energia ta de abundență.

BONUSURI PARTICIPANȚI NIVELUL 1 în valoare de 1600 lei

BONUS 1: LEGILE SPIRITUALE ALE BANILOR – MODUL 1

Ai access 1 an de zile la cursul înregistrat.

8 lecții VIDEO, 12 ore.

informații și exerciții practice pentru eliberarea blocajelor financiare și   conectarea la mentalitatea de abundență care atrage banii. O să descoperi mai multe în curs. Nu are rost să zic mai mult pentru că rezultatele participanților vorbesc suficient.

NU POȚI AVEA LIBERTATE FINANCIARĂ cu o MENTALITATE DE SĂRĂCIE, critică, invidie, gelozie, nemulțumire. Libertatea financiară este în primul rând MENTALITATE POZITIVĂ față de enegia banilor apoi MUNCĂ.  

Mentalitate negativă față de bani + multă muncă = mult efort pentru puțini bani. În schimb mentalitate pozitivă față de bani + multă muncă = pasiune, contribuție, libertate financiară.

Cea mai mare bucurie a fost să primesc după curs mesaje de la participanți cu succesele lor financiare mult mai bune. Iată doar 3 exemple:

BONUS 2: VIDEO 5x exerciții pentru a fi zilnic în energia de abundență

Modul în care interacționezi cu banii zilnic la cumpărături, la plăta facturilor, ce gândești când mergi prin magazine sau pe siteuri contează enorm!! VIDEO BONUS o să-ți ofere 5x exerciții prin care să rămâi în energia de abundență ca să nu mai blochezi fluxul de bani.

BONUS 3: VIDEO Secretele maestrilor pentru manifestarea dorințelor

Manifestarea dorințelor trebuie să aibă loc dacă respecți formula celor 5 pași.

tot în fiecare vineri, orele 19-21
IATĂ PROGRAMUL ȘI TEMELE ABORDATE pentru

NIVELUL 2

12 aprilie 2024, webinarul 5

TEMA: Descoperă identitatea ta spirituală și misiunea sufletului

Este foarte important să poți separa energia minții față de energia Sinele tău, astfel vei putea lua decizii total benefice în acord cu misiunea sufletului tău. În acest mod vei putea transcende programele karmice negative de pe linia neamului sau alte vieți. Viața ta va deveni mult mai ușoară și plăcută.

Îți voi oferi cea mai eficientă tehnică pentru a identifica energia Sinele tău Spiritual.

Cel mai important este practica pe care o vom face împreună!

19 aprilie 2024, webinarul 6

TEMA: Cheia pentru relații armonioase

Câți oameni cunoști să aibă o relație de cuplu fericită? Probabil nici unul sau foarte puțini. De ce ?! Criteriile prin care au ales partenerul sunt eronate. Problema majoră este că dacă energia nu curge armonios între parteneri atunci viața fiecăruia devine greoaie, obositoare, neplăcută și poate duce la boli serioase pentru cel puțin unu dintre ei (cel care se luptă mai mult)

Consilieri de cuplu, experți în relații au scris zeci de sfaturi bune despre cum să faci relația armonioasă dar acele sfaturi funcționează bine doar cu o condiție!! Altfel mai mult pierzi timpul să peticești ceva care trebuie schimbat nu reparat!

Cheia pentru relații armonioase o să te surprindă (plăcut).

Din ce am descoperit eu există o variabilă cheie, un aspect care dacă este împlinit, restul vin ușor și natural.

La webinar o să-ți ofer ESENȚA pentru relații armonioase iar asta te va ajuta în primul rând pe tine să ai o relație deosebit de fericită cu TINE.

26 aprilie 2024, webinarul 7

TEMA: Fericirea din inima ta

Din păcate unele persoane au avut parte de prea multe alegeri în care au făcut compromisuri și nici nu mai cred că poate exista om fericit. Dacă vrei să-ți dai o șansă pentru fericire participă la webinar, iar dacă știi că o poți trăi și amplifica atunci te va bucura maxim acest webinar.

Vom scrie care sunt principalii factori care blochează fericirea și vei descoperi factorii care generează cea mai mare fericire pentru tine.

În urma a 1700 de ședințe individuale de vindecare Reconectivă și Reconectare pe care le-am oferit, o experiență  des întâlnită a fost ca persoana să spună după ședință – mă simt renăscută, am o bucurie internă fără motiv.

La meditație te vei scălda în frecvențele reconective și posibil să experimentezi și tu un alt nivel de fericire.

03 mai 2024, webinarul 8

TEMA: Echilibru spiritual și material

Vei descoperi formula unică de manifestare prin care aduci echilibrul între spiritual și material ca să te simți împlinit(ă) pe toate planurile. Banii nu aduc fericirea dar nici lipsa lor nu aduce fericire!

Împlinirea sufletului apare folosind o formulă simplă care crează visele dintr-un echilibru optim între spiritual și material.

La meditație vei merge în spațiul inimii tale ca să manifești abundența ta cu toată puterea și claritatea căpătată.

BONUSURI PARTICIPANȚI NIVELUL 2 în valoare de 11.000 lei

BONUS 1: curs înregistrat Conectarea la Puterea ta Spirituală (2019)

Fiecare cursant care  a participat la acest curs a achitat 8600 LEI.

Conține 100 de ore de înregitrări a ședințelor online.

A fost primul curs în care am oferit cunoașterea mea despre cum lucrezi cu energiile Reconectării axiotonale (cea mai expansivă formă de vindecare și reconectare a ADNului multidimensional).

Sunt informații unice din experiența mea ca facilitator a 1700+ ședințe Reconectare și ani de studiu alături de adevărați maeștrii a transmisiilor prin channeling.

Înveți să faci autovindecarea energetică la cel mai înalt nivel.

Vei putea să-ți ajuți familia mai bine având o înțelegere mai clară a procesului.

BONUS 2: LEGILE SPIRITUALE ALE BANILOR

modulul 2

Ai access 1 an de zile la cursul înregistrat.

8 lecții VIDEO, 12 ore.

NU POȚI AVEA LIBERTATE FINANCIARĂ cu o MENTALITATE DE SĂRĂCIE, critică, invidie, gelozie, nemulțumire, îngrijorare continuă. 

Libertatea financiară este în primul rând MENTALITATE POZITIVĂ față de enegia banilor apoi MUNCĂ.  

Mentalitate negativă față de bani + multă muncă = mult efort pentru puțini bani. 

În schimb mentalitate pozitivă față de bani + multă muncă = pasiune, contribuție, libertate financiară.

TRECI LA UN NOU NIVEL DE SĂNĂTATE, FERICIRE și ABUNDENȚĂ.

NIVELUL 1

3600LEI
197 LEI
 • 4 webinarii LIVE cu IAN în valoare de 2000 lei
 • Acces la înregistrările celor 4 webinarii
 • BONUSURI în valoare de 1600 lei
 • Acces 1 an la cursul Legile Spirituale ale banilor modul 1
 • 5x exerciții pentru a fi în abundență zilnic (curs video)
 • Secretele maeștrilor pentru manifestarea dorințelor (curs video)

mai multe informații despre nivelul 1 și bonusuri – click aici

NIVELUL 2

13000LEI
997 LEI
 • Include tot din nivelul 1 și primești în plus
 • încă 4 webinarii LIVE cu IAN în valoare de 2000 lei
 • BONUSURI în valoare de 11.000 lei
 • Acces 1 an la cursul Conectarea la Puterea ta Spirituală 2019 (100 ore video cum faci vindecarea energetică la cel mai înalt nivel)
 • Acces 1 an la cursul Legile Spirituale ale banilor modul 2
 • Acces la înregistrările tuturor 8 webinarii
 • Acces grup de suport whatsapp (2 luni răspund zilnic la întrebări)

mai multe informații despre nivelul 2 și bonusuri – click aici

câteva dintre experiențele cliențiilor care au primit 3 ședințe cu aceste frecvențe Reconective: