AQUA SCEPTER

(bagheta ta magică pentru lichide)

AQUA SCEPTER este o „baghetă magică” ce transformă lichidele oxidante în lichide puternic anti-oxidante și anti-inflamatorii. Este un sceptru dintr-un aliaj deosebit care genereaza ioni activi de hidrogen (cel mai puternic antioxidant existent) iar acesta ajută la:

 • Curățarea apei de clor și metale grele;
 • Distruge bacterii patogenice;
 • Oferă lichidelor proprietăți antioxidante, anti-inflamatorii, energizante (duce ORP până la -500), în doar câteva minute;
 • Îmbunătățește gustul lichidelor;
 • Elimină sau reduce mult efectele nocive ale băuturilor alcoolice (fără mahmureală, greață);

Băuturile activate de sceptru au proprietăți care susțin organismul tău în:

 • Normalizarea digestiei;
 • Normalizarea presiunii sanguine și glicemia;
 • Fortifică sistemul imunitar;
 • Crește potența;
 • Crește performanța sportivă oferindu-ți un plus de putere, energie;
 • Reduce riscul oncologic;
 • Îmbunătățește performanțele intelectuale, concentrarea;
 • Ajută la detoxifierea organismului.

AI O BAGHETĂ MAGICĂ și BEI SĂNĂTATE TOT TIMPUL!

AQUA SCEPTER este mic, ultra-portabil (de dimensiunea unei linguri), foarte ușor de transportat cu tine tot timpul, astfel îl poți utiliza acasă, la servici, în concediu, la restaurant, la sală, pe munte la sesiuni sportive.

Introduci AQUA SCEPTER 1-3 minute înainte să bei orice lichid (apa, ceai, cafea, lapte, ciocolată caldă, limonadă, fresh portocale, smoothie, supă/ciorbă, bere, vin etc.) astfel încât să neutralizeze efectele inflamatorii, oxidante ale acelor lichide și să le transformi în lichide puternic anti-oxidante, anti-inflamatorii care îți încarcă celulele cu energie!

 

UN GENIU cu O INVENȚIE GENIALĂ

Proprietățile benefice ale AQUA SCEPTER sunt date de un aliaj metalic special, o compoziție brevetată de Ashot Khachatryan, medic, profesor, inventator emerit al Rusiei, laureat al Comitetului de Stat URSS al Academiei Ruse de Științe Medicale și Tehnice, Academician al Academiei Europene de Științe Naturale, Academician al Academiei Științe din New York, membru al Uniunii Jurnaliștilor din Rusia, autor a peste 300 de articole științifice, câștigător a 11 premii la expoziții internaționale pentru invențiile sale, deținător a peste 65 de brevete de invenție obținute în țară și în străinătate, peste 50.000 de pacienți tratați din 11 țări.

SCEPTRUL și APA KANGEN

Acest sceptru este excelent chiar și pentru persoanele (ca și noi) care au ionizator de apă Kangen! De ce?

 1. Pentru că prin ionizatorul Kangen poți ioniza doar APA, iar cu sceptrul orice alte lichide precum ciorbe, smoothie, lapte, bere, vin, freshuri etc.
 2. Este mic și ultra-usor de transportat în geantă, poșetă.

Însa acest sceptru nu poate înlocui un ionizator Kangen, pentru că sceptrul nu face apă alcalină, nu curăță fructele, legumele de pesticide, nu face 7 tipuri de apă ca și ionizatorul Kangen. Sceptrul este complementar dar nu înlocuitor.

VEZI VIDEO CUM BAGHETA MAGICĂ TRANSFORMĂ LICHIDELE:

TE PROTEJEAZĂ DE FRUCTE, LEGUME MODIFICATE GENETIC

Să nu te sperii dacă vei descoperi că după ce introduci AQUA SCEPTER (bagheta magică) în unele freshuri, sucuri sau smoothie chiar făcute de tine acasă, lichidul face o spumă ca în poză, miroase oribil și îți vine să îl arunci în loc să-l bagi în corp.

Sceptrul tocmai te-a salvat de niște toxine periculoase (fructe/legume modificate genetic).

SĂNĂTATE și ENERGIE

Sceptrul este un simbol antic al puterii care are proprietăți magice și a fost venerat de națiuni de secole.

Odată cu creșterea vârstei umane, potențialul oxidativ redox al celulelor este perturbat sub influența radicalilor liberi, ducând la îmbătrânire și moarte celulară. Procesul de îmbătrânire a celulei se accelerează datorită faptului că lichidele pe care le consumăm au deficit de electroni (ORP pozitiv de la + 150 mV la +450 mV) și asta amplifică inflamațiile din corp.

AQUA SCEPTER generează ioni activi de hidrogen (cel mai puternic antioxidant existent), cu ORP până la -500mv deci puternic antioxidant, anti-inflamator. După intrarea în corp, lichidul activat cu AQUASPECTR SCEPTER neutralizează radicalii liberi, transferă electroni în celule, le încarcă și alimentează corpul cu energie la nivel celular. Ca urmare, celulele umane sunt regenerate complet și natural, ceea ce ajuta enorm la vindecarea și întinerirea întregului organism.

În plus, pentru prima dată, produsul conține un cod de informații (rezultatul multor ani de muncă), care face posibilă sincronizarea câmpurilor electromagnetice externe și interne ale omului și, ca urmare, armonizarea schimbului de informații între corpul energetic și celular.

 

 

Utilizează AQUA SCEPTER în fiecare zi pentru a curăța și energiza lichidele pe care le consumi și astfel vei aduce în celulele corpului tău mai multă energie, viață. Rapid și ușor!

 

Rămâi mai sănătos și fericit cu AQUA SCEPTER!

Comanda astăzi unul pentru tine și familia ta!

Ian Ramon 0732 989 888 / 0748 888 400

ULTIMELE 5 bucăți !