Programare sedinte cu IAN RAMON

Programare sedinte cu IAN RAMON2019-01-12T22:59:06+00:00

* În cazul în care nu sunteti din Bucuresti si doriti sa faceti Reconectarea cu mine in orasul in care locuiti exista posibilitatea sa ma deplasez. Cel mai bine contactati-ne telefonic la +40732.989.888 si stabilim detaliile. Reconectarea este doar o parte din pregatirea mea, astfel pot veni in orasul tau si pot oferi mai multe terapii pentru grupuri mici si mari.

* Este bine de stiut si luat in considerare ca programul Vindecări Reconective poate fi realizat de la orice distanţă!

La fel cum o mama SIMTE IMEDIAT cand copilul ei are vreo problema – indiferent ca acesta se afla in alta tara sau alt oras! Distanta fizica nu conteaza pentru acest proces de transmisie cuantica fiindca folosim un sistem multidimensional de meridiane iar Info-Energia este transmisa instant.  Pe pagina de marturii sunt publicate inclusiv experiente puternice ale unor oameni din SUA, Germania, Romania care au primit sedintele de la distanta. Impropiu spus distanta, pentru ca nu exista distanta intre oameni la nivel emotional-mental-spiritual!

Experimenteaza si tu acum macar o sedinta si vei descoperi mai multa pace, armonie si bucurie in toate ariile vietii.

Trecutul a fost foarte dureros si nu vreau sa ma mai gandesc. Asa ca voi descrie scurt. Am avut accident de masina, 13 operatii in Romania si Germania, mii de euro cheltuiti, multa durere insa o infectie urata persista orice tratament alopat. Inainte sa-l intalnesc pe Ramon eram in prag sa amputez piciorul ca sa-mi pun proteza pentru ca ma saturasem de operatii si anestezii. Datorita sedintelor si recomandarilor lui Ramon mi-am recuperat complet piciorul natural! Sunt extrem de fericit si multumit ca l-am intalnit la timp. Era sa uit sa spun ca nu credeam in energii si chestii de genul acesta insa m-am convins repede ca functioneaza… cel putin ce am experimentat eu cu Ian

Mihai, 29 de ani, (Cluj, 2014)

Am facut 3 sedinte de Vindecare Reconectiva cu Ramon datorita recomandarii unui prieten care a fost foarte multumit de rezultate. Am venit fara asteptari, fara o problema fizica deosebita… insa am primit ceva total neasteptat care intr-un an mi-a schimbat complet viata! Mi-a rezolvat un conflict vechi de 20 de ani cu tatal meu, iar in acel moment am inteles de ce aveam parte de esecuri emotionale in relatii si afaceri. Apoi viata mea a luat o crestere pozitiva fantastica! Am reusit sa cresc cifra de afaceri, m-am casatorit, am realizat vise importante care le amanam… Parca inainte de sedinte mergeam cu frana trasa iar dupa sedinte am lasat frana. Nici nu stii ce purificari importante poti avea. Este un proces profund intr-adevar.

Cristina, 33 de ani, antreprenor, (Bucuresti 2014)

Dupa Reconectare cu Ian Ramon am simtit o forta fizica mult amplificata, a scazut nevoia de somn, mi s-a redus sentimentul initial de nehotarare, intuitia mi s-a dezvoltat, stiu mai clar ce am de facut, mai simt mai impacat cu mine si inca schimbarile pozitive continua… MULTUMESC!

Raul, 40 de ani, inginer (Brasov, 20.02.2013)

Am avut o sesiune de Vindecare Reconectiva uimitoare cu Ian. Am simtit o conexiune exceptionala cu Sinele Superior! Am recunoscut puterea ei si intelepciunea existenta in sufletul meu. Ian este un vindecator cu foarte multa compasiune si il recomand tuturo celor care doresc sa se vindece si sa urce pe calea lor spirituala.

Amun Brow, Holistic Self Help teacher (Maryland SUA, iunie 2011)

De un an de zile nu reuseam sa ma angajez. Depindeam doar de salariul partenerei mele iar asta imi dadea o stare foarte proasta ca barbat. Un membru al familiei mi-a recomandat si m-a sponsorizat sa fac aceste sedinte de Reconectare si la 2 saptamani dupa sedinte am reusit sa ma angajez. De atunci am job stabil. Ceva dincolo de intelegerea mea s-a petrecut si bine ca s-a intamplat pentru ca eram intre depresie si disperare.

Herghe, 25 de ani, callcenter, (Bucuresti 2015)

Programasem 3 sedinte de la distanta cu Ramon si dupa prima le-am anulat pe celalalte pentru ca n-am simtit nimic. Insa am avut parte de un somn foarte profund la pranz (cu toate ca nu obisnuiesc sa dorm la pranz) si am observat ca mi-a disparut cea mai apasatoare durere pe care nu reuseam sa o calmez cu nici o pastila. Astfel am solicitat reprogramarea si continuarea tuturor sedintelor de Vindecare Reconectiva de la distanta pentru ca intr-adevar functioneaza!

Andra, 58 de ani, traducator (Deva, 2014)

Dupa sedintele cu Ramon mi s-au intamplat multe lucruri bune insa cel mai mult mi-a placut ca m-am lasat de fumat imediat dupa a 5-a sedinta. Pur si simplu mi-a disparut orice pofta… si chiar imi place asa! Imi doream sa ma las de fumat dar ceva din mine nu ma lasa. Nu ma asteptam la asemenea Bonus as putea zice. Multumesc!

Anca, 38 de ani, director (Bucuresti, 2015)