Programare International

Programare International2017-10-08T20:26:16+00:00

* În cazul în care locuiti in afara Romaniei si doriti sa faceti Reconectarea cu mine in orasul in care locuiti exista posibilitatea sa ma deplasez. In functie de numarul de total de persoane pretul sedintelor se poate modifica fata de cele afisate mai jos.

Reconectarea este doar o parte din pregatirea mea. Lucrez inclusiv cu hipnoza regresiva pentru purificarea karmica si eliberarea traumelor emotionale, tehnologii cuantice avansate pentru echilibrarea profunda a intregului organism deci putem veni in orasul tau si putem oferi mai multe terapii pentru grupuri mici si mari.

Cel mai bine contactati-ne telefonic la +40732.989.888 si stabilim detaliile.

* Este bine de stiut si luat in considerare ca programul Vindecări Reconective poate fi realizat de la orice distanţă!

La fel cum o mama SIMTE IMEDIAT cand copilul ei are vreo problema – indiferent ca acesta se afla in alta tara sau alt oras! Distanta fizica nu conteaza pentru acest proces de transmisie cuantica fiindca folosim un sistem multidimensional de meridiane iar Info-Energia este transmisa instant.  Pe pagina de marturii sunt publicate inclusiv experiente puternice ale unor oameni din SUA, Germania, Romania care au primit sedintele de la distanta. Impropiu spus distanta, pentru ca nu exista distanta intre oameni la nivel emotional-mental-spiritual!

Experimenteaza si tu acum macar o sedinta si vei descoperi mai multa pace, armonie si bucurie in toate ariile vietii.