IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

INIMA TA ESTE INTELIGENTA SI INTUITIVA

Dezvoltarea rapida a tehnologiei ne-a permis crearea unor retele globale prin intermediul carora sa putem comunica aproape instant unii cu ceilalti. Nu cumva Natura are deja o retea invizibila care uneste toate fiintele?


ianramon.ro birdsTe-ai gandit cum pot stolurile de pasari sa comunice instant orice miscare incat sa pastreze o formatie ordonata incat pare a fi un singur ansamblu?

Te-ai gandit cum pot mii de furnici sa isi co-creeze cuibul lor fara telefoane mobile, fara cuvinte?

Te-ai gandit cum comunica trilioanele de celule din corpul tau fara cuvinte, fara telefoane mobile incat sa mentina un echilibru interior, sa regenereze tesuturile cand te tai sau cand te lovesti?

Te-ai gandit cum poti in anumite momente sa sti dinainte sa se intample: cine te va suna, cine va intra in camera, ce va spune celalalt?

Un raspuns vine de la Institutul HeartMath, din California, SUA, care ne ofera o noua perspectiva asupra puterii inimii umane, conexiunii inima-creier, inteligentei intuitive a inimii si influentei pe care o are nu doar in corpul nostru ci si in mediul inconjurator.

Doctorii in acest moment considera ca inima este doar o simpla pompa insa civilizatiile stravechi considera ca inima este sediul sufletului. Oamenii de stiinta de la Institutul HeartMath au dovedit prin numeroase experimente din ultimii 20 de ani, ca inima umana emite, pulseaza cel mai puternic camp electromagnetic din corp! Acest camp electromagnetic masurabil se intinde 360 grade in jurul corpului pe un diametru de 3 metrii sub forma unui torus. Daca inmultiti cu numarul de oameni de pe planeta imaginati-va cate pulsatii electromagnetice produse de inimile tuturor se lanseaza in fiecare secunda, ce camp electromagnetic rezulta din atatea inimi!

ianramon.ro birds

Deasemenea au observat ca prin practicarea sentimentelor pozitive ca: Apreciere si Compasiune ritmul cardiac devine coerent, inteligenta si perfomantele cresc seminifcativ iar campul toroidal al inimii se mareste avand o influenta pozitiva asupra celor din jur si asupra mediului inconjurator!

 

De ce oamenii care se simt extraordinar de bine – ii vezi cum vibreaza toata fiinta lor de bucurie – te influenteaza, ii influenteaza si pe ceialalti? Cercetatorii de la HeartMath au descoperit deasemenea ca acest camp electromagnetic al inimii stocheaza si moduleaza informatia si energia emotionala. Astfel cand spui ca cineva este “plin de Bucurie” chiar asa este pentru ca are un camp energetic “plin de Bucurie” iar cand un asemenea om intra intr-o camera ii face si pe ceilalti sa se simta bine!

 

 

Asa cum vedeti in filmulet fiecare dintre noi contribuim la Bunastarea campului planetar cu cat gasim mai multe ganduri zilnic care sa ne ofere sentimentul de Bucurie, Apreciere, Compasiune. Unii oameni aleg constient ganduri care se simt bine iar altii se cred victime ale sentimentelor pentru ca nu constientizeaza ca au capacitatea sa gandeasca altceva decat acel gand care se simt prost. Nu se simte bine schimba gandul; este atat de simplu.

 

 

 
Intr-un interviu din octombrie 2013, in Ljubljana, cu maestrul Ian Ramon si Lukas Tobler, un practicant elvetian de Vindecare Reconectiva cu pregatire initiala ca fizioterapeut, ne impartaseste rezultatele unui experiment foarte interesant. In cadrul unui experiment care a avut loc la Hamburg cu 3 practicanti de Vindecare Reconectiva si 9 voluntari conectati la aparate de EKG si EEG s-a demonstrat o schimbare a ritmurilor cardiace, a cantitatii de oxigen din sange si a undelor cerebrale. Desi voluntarii erau treji, constienti, EEG-ul arata unde delta (adica somn profund, stare de inconstienta, ritmul cardiac conform EKG a devenit brusc coerent, starea generala de sanatate imbunatatindu-se instant.

Aflati mai multe despre Vindecarea Reconectiva si Reconectarea pe ianramon.ro

 

 

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu:

One Response

  1. Multumesc! pentru osteneala de-a traduce si pentru ca lumea este mai buna chiar si cu “o clipa din prezenta mea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *