IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

Vitamina P și împământarea TerraOM

IA DOZA CORECTĂ DE VITAMINA P și TE SIMȚI MAI BINE RAPID!

Cea mai mare sursă din lume de anti-stres, anti-oxidanți, anti-inflamatori, este chiar sub picioarele tale! Tu cât de des te conectezi cu ea?!

Vrei o metodă sigură, naturală ca să reduci:

 • oboseala,
 • durerile de spate,
 • durerile de picioare,
 • inflamații cronice,
 • infecții rinichi,
 • trezitul des noaptea,
 • somn superficial fără odihnă
 • dereglare hormonală ?

Atunci acest articol este pentru tine! Citește în continuare:

Ai nevoie de VITAMINA P

Probabil n-ai mai auzit de vitamina P. Litera “P” se referă la PĂMÂNT. Vitamina Pământ și energia vitala a pământului. Acesta nu este un concept spiritual, ezoteric ci este știință!

În acest articol o să-ți descriu simplu știința naturii ca să înțelegi de ce pământul este cea mai mare sursa (gratuită) de anti-stres, anti-inflamatori, anti-oxidanți și cum să o accesezi oriunde te-ai afla (acasă, la birou, în concediu).

Problema  este ca oamenii “moderni” s-au deconectat electric, energetic de la contactul fizic cu pământul iar asta ne afectează sănătatea mai mult decât realizăm.

Am fost deconectați de la circuitul natural

Plantele nu cresc pe asfalt ci în pământ !

Iar omul nu a fost creat de Dumnezeu în adidași de plastic, mergând pe pământ asfaltat și locuind la înălțime în  blocuri de ciment.

De-a lungul timpului, noi, oamenii, am stat, ne-am plimbat, am dormit pe pământ, și am muncit la câmp sau în gradină desculți astfel pielea corpurilor noastre a fost în contact zilnic cu pielea Pământului.

Un astfel de contact fizic direct cu pământul a făcut posibil un transfer natural de energie, de electroni de la pământ în organismul uman. Acest transfer este vital pentru sănătatea umană! Îți explic de ce în continuare. 

Oamenii de știință știu că pe suprafața pământului există enorm de mulți electroni, care au o sarcină electrică negativă. Inflamația din organismul uman are o sarcină electrică pozitivă și atunci când ai contact fizic cu pământul are loc un transfer electric care neutralizează inflamația din corp. Practic ai acces să te conectezi gratuit la cea mai mare sursă de anti-inflamatoare, anti-oxidanți! 

Corpul tău se încarcă de la pământ ca o baterie și 

 • scapi de inflamații și dureri, 
 • te simți mai bine,
 • ai mai multă energie, vitalitate, putere de lucru
 • dormi mai bine,
 • se sincronizează bioritmurile interne ale organismului având un efect de echilibrare hormonală. (studiu prezentat în conferința video de mai jos).


Aceste beneficii nu sunt o teorie sau părerea mea ci sunt efectele pe care milioane de oameni la nivel global le-au remarcat în timp ce s-au împământat direct la pământ sau folosind produsele TERRAOM sau ceva similar.

Studiile pe efectele împământării umane au început din anul 1998 în SUA. Cei de la institutul internațional de Earthing (împământare) au făcut fotografii termice înainte și după 30 de minute de împământare (vezi mai jos), au pus probe de sânge la microscop înainte și după împământare (doctor cardiolog Stephen Sinatra) și au cerut feedback de la mai mult de 5000 de oameni din întreaga lume care au dormit între 10 zile și 4 ani cu împământare. 

Inflamația unei femei de 50 de ani, s-a redus vizibil pe scanarea termică în doar 30 de minute cu împământare. (poza de jos)

Eu, Ian Ramon, îți pot confirma că nu-s fantezii pentru că îmi aduc aminte foarte clar de prima mea experiență cu împământarea. În 2011, soția mea, Anne Marie a plecat în SUA câteva luni ca să parcurcă toate cursurile lui Drunvalo Melchizedek ca să devină trainer pentru noua formă de activare MERKABA, cea naturală din inimă. Un coleg de la curs, a adus saltele (covorașe) cu împământare și soția a observat că toate meditațiile erau mai profunde, se simțea general mai bine așa că a decis să cumpere și covoraș de birou și cearșaf de pat. 

Când s-a întors în România cu ele m-a șocat! Nu-mi venea să cred cât de bine dorm, ce bine mă odhniesc!!

Pentru mine idea de a merge desculți pe pământ nu era nouă și știam că mă simt foarte bine dacă fac asta dar nu știam concret de ce mă simt mai bine pentru că nu văzusem scanări termice, teste pe sânge, nu știam de efectele anti-inflamatoare. Nu auzisem niciodată de produse care te ajută să dormi cu împământare sau să lucrezi la birou cu împământare.

În prima zi. Anne Marie nu a avut timp să-mi explice știința ci doar că avem un cearșaf nou care trebuie să-l conectăm la împământarea prizei. Așa că am verificat care prize au împământare, l-am conectat ușor cu adaptorul inclus și am dormit cu împământare. Astfel eu nu puteam să am un efect placebo pentru că nu știam ce experiențe au avut alții, nu citisem ce ar trebui să se întâmple. 

După prima noapte de somn m-am trezit cu o stare de bine interioară pe care mi-o aminteam din copilărie. Simțeam că am mai multă energie dar era ceva mai profund de atât. Era acea stare de foarte bine din copilărie. Am dormit mai profund, m-am odihnit mai bine și mi-am adus aminte visele (ceea ce nu se mai întampla de ceva vreme).

Șocul major a fost când am citit despre rezultatele testelor științifice (poze termice, sânge etc.) și zeci de mărturii din SUA de la oamenii care dormeau cu împământare. Aceștia spuneau că:

 • au scăpat de durereri cronice de spate pe care le aveau de peste 4 ani
 • li s-au vindecat răni la picioare care nu se vindecau complet
 • se odihneau mult mult mai bine (ceea ce observasem și eu)

 

În 2011, nu exista nimeni în Europa care să importe produsele de împământare Earthing din SUA, așa că le-am adus noi în România dar atunci nu știam ce-i aia marketing și vânzări așa că le-am spus despre împământare doar participanților de la cursurile Merkaba și unor prieteni.

Astfel am început să primim mesaje precum:

 

Aceste produse nu tratează, nu vindecă, ci doar te conectează direct, fizic la energia pământuiui prin cablul de împământare care vine din pământ direct în lamelele prizei. Energia pământului este cea care te face să te simți foarte bine așa cum poate ai simțit dacă ai copilărit la țară sau ai mers desculți pe pământ.

ATENȚIE! Când te conectezi la împământarea prizei ești complet izolat de curentul electric din priză pentru că prizele ar trebui să aibă 3 cabluri separate. Cele 2 găurele din priză sunt conectate la 2 cabluri prin care trece electricitate, 220V și separat mai au un cablu de împământare care este băgat direct în pământ (sub construcția casei/blocului). Acest cablu de împământare conectează lamelele metalice din priză direct cu pământul. Produsele TERRAOM cu împământare te conectează doar la cablu de împământare care duce direct în pământ printr-un adaptor special de priză.

Paradoxul omului modern: cumpără apartament de 210.000 euro și se izolează de energia vitală a pământului

Dacă o baterie nu o conectezi cu ambele capete + și minus, nu va alimenta aparatul. Corect?!

Când corpul nu-l conectezi la pământ ca să-și ia sarcina electrică negativă necesară (electronii antioxidanți, anti-inflamatori) atunci în corp se produce prea multă sarcină pozitivă (oxidare, inflamație).

Ai observat că stilul modern de trai este un mod de a trai complet izolați electric de Pământ? 

 • Chiar dacă mergi desculți prin casă ești izolat electric de energia pământului,
 • pleci cu mașina (cauciucurile roților izolează electric),
 • la servici ești în altă clădire cu podea din multe straturi izolate electric de pământ,
 • iar când mergi pe stradă pe asfalt încălțămintea te izolează fiindcă are talpa de cauciuc sau plastic.

 

Practic stilul de viață modern ne-a deconectat de natură și ne face mai vulnerabili la inflamație, durere, stres, somn slab și astfel boală.

Lipsa contactului fizic, electric cu Pământul contribuie simțitor de mult la:

 • acumulare de oboseală,
 • dureri de spate,
 • dureri de picioare,
 • inflamații cronice,
 • infecții,
 • un somn mai puțin odihnitor,
 • dereglarea bioritmului interior, perturbări hormonale,
 • simptome neplăcute la ciclurile menstruale

 

Întreabă orice om care a copilărit la țară dacă n-a observat că de când trăiește la oraș are mai puțină energie, e mai obosit, doarme mai prost.

Da categoric este stresul e mult mai mare în oraș iar unul dintre factori este prezența enorm de mare a radiaților electromagnetice de la zeci de milioane de aparate (routere WiFi, radio, bluetooth, telefonie mobilă 4G, 5G).

Toată ziua tu trăiești înconjurat(ă) de aparatură electromagnetică, radiat din toate părțile și corpul tău fizic izolat de pământ. Dacă lucrezi la birou trăiești nu doar înconjurat ci CONECTAT la APARATURĂ!

Curentul electric utilizat de om nu este natural!

Știai că plantele, animalele, organismul uman folosesc un alt tip de curent electric decât cel din rețeaua electrică a orașelor?!

Curentul electric din prize care alimentează toată aparatura este curent alternativ! Acest tip de curent este distructiv pentru organismul uman fiind incompatibil. Din acest motiv utilizarea aparatelor pentru multe ore te seacă de energie.

Curentul electric din natură (plante, animale, oameni) este diferit, fiind un curent continuu. De aceea este foarte importantă conexiunea directă cu energia pământului ca să te încarci de la sursă potrivită, benefică ție. La fel ca la mașini: dacă ai mașină cu benzină și pui motorină o strici. Trebuie să-i dai combustibilul potrivit pentru mașina ta!

Corpul uman funcționează electro-magnetic.

 • Măsurăm activitatea inimii cu EKG (Electro KardioGrama, iar
 • activitatea creierului cu EEG (Electro EncefaloGraf).
 • sistemul nervos, neuronii emit semnale electrice către mușchi, organe etc.


Insitutul Hearmath din California, a descoperit că cel mai mare câmp electromagnetic din corpul uman are 3 metri și este generat de inimă

Corpul uman este un aparat biochimic și electro-magnetic, iar lipsa împământării afectează sănătatea la fel ca deficitul de vitaminene și minerale esențiale (tot elemente ale pământului) afectează sănătatea. Unele dintre efectele adverse pot fi: 

 • inflamații,
 • dureri,
 • dereglări ale somnului 
 • oboseală.

Împământarea reduce stresul electromagnetic asupra corpului

În luna iunie 2019, 4.500.000.000 de oameni foloseau internetul iar majoritatea dintre ei prin conexiuni Wireless (WiFi). Firma de renume Cisco a prezis că în 2020 vor fi 432 de milioane de hotspot-uri publice.  Deci suntem înconjurați de bilioane de dispozitive cu antene care emană nonstop radiații EMF.

Nu doar aparatele cu antene emit radiații, câmpuri electromagnetice (CEM, în engleză EMF) ci toate aparatele care se alimentează la curentul alternativ din rețeaua electrică. Lampa, televizorul, calculatorul etc.

Sunt studii care au găsit conexiuni între expunerea omului pe termen lung la radiațiile EMF și probleme de sănătate atât minore (dureri de cap, iritații de piele) cât și cu alte probleme mai mari precum infertilitate, fragmentarea ADNului, distrugeri celulare sau tumori canceroase. Chiar dacă radiațiile EMF nu sunt cauza principală pentru acestor afecțiuni, sunt totuși un stres electromagnetic pentru corpul uman.

Studiile repetate confirmă că împământarea în interior este sigură și protectoare.

Împământarea creează un efect de cușcă Faraday de protecție

Radiațiile EMF sunt prezente indiferent dacă ești împământat sau nu. Când ești împământat, devii ca o cușcă Faraday, iar efectul cușcă Faraday împiedică radiațiile EMF generate aparate și de instalația electrică  a casei tale să pătrundă în corpul tău. Ele sunt reflectate așa cum o oglindă reflectă lumina.

O cușcă Faraday este o carcasă metalică folosită pentru a bloca câmpurile electromagnetice. Împământarea scade tensiunea de pe corpul tău la aproape zero. Echivalezi instantaneu electric cu energia naturală a Pământului. Devii o extensie a Mamei Pământ.

Un studiu important publicat în 2017 a arătat beneficii cu potențial de salvare a vieții pentru bebelușii prematuri atunci când aceștia sunt împământați. Studiul, realizat la Spitalul de Copii al Universității de Stat din Pennsylvania din Hershey, a demonstrat că împământarea a avut o îmbunătățire imediată și semnificativă a funcționării sistemului nervos autonom (SNA). Această calmare a SNA este critică pentru a putea reduce inflamațiile și stresul.

Douăzeci și șase de sugari au fost implicați în studiu. Tensiunea pielii a fost măsurată în timp ce bebelușii erau alternativ împământați și apoi neîmpământați. Când erau împământați, nivelurile de tensiune ale pielii au scăzut instantaneu la aproape zero chiar dacă se aflau într-un cadru plin de echipamente medicale electrice și câmpuri electromagnetice (EMF)!

Un alt studiu în 2016, la Universitatea din Oregon, condus de fiziologul Dick Brown a expus 50 de participanți (bărbați și femei, cu vârste cuprinse între 12 și 79 de ani) la CEM/EMF generate de echipamentele electrice din biroul său de acasă. Echipamentul includea o imprimantă, scaner, telefon fără fir, lampă, computer și monitor de computer. Aceste dispozitive, la fel ca multe alte aparate electrocasnice și cablaje, produc EMF de curent alternativ (AC) de frecvență de 50-60 Hz.

Tensiunea și curenții induși pe corpul participanților de către echipament au fost mai întâi măsurați cu un voltmetru atunci când participanții nu erau împământați și apoi din nou când sunt împământați. Împământarea a fost realizată cu un plasture conectat la împământarea prizei.

Rezultate: curentul AC dăunător de pe corpul subiecților a scăzut în medie de 58 de ori la cei care erau împământați comparativ cu cei fără împământare. O scădere semnificativă!

Într-un experiment publicat  în 2005, inginerul electrician Roger Applewhite a obținut o scădere de 71x a curentului AC perturbator de pe corp după ce s-a împământat. Această performanță a fost demonstrată ulterior de zeci de ingineri. Iată mai jos o fotografie de pe aparatul de măsură de la un astfel de test:

Mai important decât efectul diminuării stresului de la radiațiile electromagnetice (EMF) este faptul că împământarea 

 • reduce inflamația și durerea, 
 • îți calmează sistemul nervos și 
 • îți îmbunătățește fluxul sanguin. 

 

Devii mai sănătos și arăți mai sănătos.

TERRAOM te ajută să beneficiezi de energia Pământului când stai în casă și la servici

Aproape toata ziua o petrecem în casă, la birou și în mașina personală, deci aproape toată ziua trăim în izolare electrică de pământ, iar majoritatea oamenilor nu au timp să iasă zilnic nici 30 minute afară ca să stea desculți pe iarbă. Iar pe timpul iernii nu poți să te împământezi afară pentru că este foarte frig.

Soluția pentru a avea energia pământului în interior, la birou, în patul tău este

Poți să te împământezi zilnic folosind produsele TERRAOM

află mai multe aici: https://www.terraom.ro/produse/

 

Poți să te împământezi zilnic folosind produsele TERRAOM

află mai multe aici: https://www.terraom.ro/produse/

Articolul ar fi util si pentru alte persoane? da-i un share
Facebook share
WhatsApp
Telegram
Twitter share
citeste in continuare

lasă un comentariu: