Hristos a inviat ! Si tu? Acum este unul dintre cele mai favorabile momente pentru vindecare…

Iisus a inviat si a produs o vindecare in colectivul uman. Articol Ian Ramon

Cu ocazia Sarbatorii de Paste va urez Hristos a inviat!
A inviat din nou si in acest an. Stii de fapt ca Hristos a inviat doar o data, insa prin faptul ca in fiecare an miliarde de oameni pe intreaga planeta isi focalizeaza simultan atentia pe acea inviere de aprox 2000 de ani in urma, atunci – prin natura noastra, prin legea universala care spune:
Energia curge acolo unde-ti pui atentia!
generam din nou si din nou in fiecare an acea energie pe care Hristos a demonstrat-o atat de clar – noi suntem fiinte eterne !

Aceast corp este doar o haina pe care o imbracam temporar pentru a putea trai o experienta umana, insa noi ca suflete ramanem Lumina Eterna. Cand iti urez “Hristos a inviat!” ma gandesc ca in tine a inviat acea energie, acea Constiinta Hristica, constientizarea ca esti acum si aici Lumina Eterna! Daca simti bine in interiorul tau energia pe care am transmis-o prin cuvintele de mai sus, atunci tine minte sa raspunzi la acest email/articol cu “Adevarat a Inviat!”

Ceva de contemplat…Hmmm… pai din perspectiva in care viata este eterna, iar noi suflete nemuritoare, atunci Iisus cum a murit? Si daca a murit, cum a reinviat? Cum din fara viata a ajuns la viata? Sau n-a ramas niciodata fara viata? Hmmm….

In aceasta perioada a Sarbatorii Pastelui se simte asa o pace si liniste in campul energetic colectiv, pentru ca majoritatea oamenilor sunt focalizati pe urari de bine, sunt focalizati pe a oferi bucurie prin vizite, cadouri, cuvinte, creatii personale, pe Energia Hristica, Rugaciuni, concediu, relaxare, excursie pe la munte etc.

Recomandarea mea ca Maestru in vindecare – foloseste aceasta fereastra energetica cu intelepciune pentru vindecare ! acum este unul din cele mai favorabile momente sa te vindeci, sa te debarasezi de tot ce nu iti mai serveste !

Cere ajutorul lui Iisus Hristos sa te elibereze acum de orice program, energie care nu-ti mai serveste ! Cere sa iti ofere claritate, semne pe care sa le intelegi privind calea ta de expansiune pentru urmatoarea perioada. Defineste-ti clar obiectivele pe care le simti in sufletul tau ca fiind importante. Astfel vei putea incepe proiectele pe care le doresti sau schimbarile in viata ta cu mult mai mare usurinta, claritate si putere de realizare.

Mai sunt multe de spus, dar momentan ma opresc aici si voi continua in urmatorul articol unde vreau sa iti impartasesc cateva evenimente importante care au avut loc in luna Martie.

8 Responses

Adauga opinia sau intrebarea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.