CLUJ, 01-05 aprilie 2019

vom organiza 3 sedinte de grup de purificare chakre,  echilibrare, aliniere si energizare prin frecvente puternice de cosmoenergie.
MARTI – MIERCURI – JOI, 
ora 19:00-20:00
pret 250 lei/sedinta
deci 500 lei toate 3 sedintele.
 
BONUS
la finalul fiecarei sedinte, vom face un exercitiu puternic de eliberare a blocajelor fluxului financiar.
92% din persoanele care au venit la sedinte au primit bani neasteptati dupa sedinta! Unde erau blocati banii, s-au deblocat, ce nu reuseau sa vinda, s-a vandut, etc.
 

Vrei sa participi sa ai o schimbare pozitiva? 

scrie-mi pe email sau telefonic +04732.989.888  (inclusiv SMS / whatsup) mesaj cu 

numele si 

numar persoane, 

numar sedinte 1,2,sau3.

si iti trimit adresa (e aproape de Iulius Mall)

 
Daca simti ca te-ai blocat intr-o situatie si nu prea reusesti singur(a) sa iesi, si iti doresti un suport energetic, o ghidare clara vino la intalnirile de grup si vom debloca energetic toti centrii de energie ca sa inceapa lucrurile sa curga mai fluid in viata ta. 
Aceste canale de cosmoenergie sunt un complex de multiple frecvente de 12x mai puternice decat canalul singular de energie Reiki.    
 

Te vom ajuta sa eliberezi ceea ce te opreste sa ai sanatatea dorita, sa ai alinierea energetica pentru a-ti implini dorintele si proiectele pe care vrei sa le manifesti fizic.

 

 

Daca simti ca te-ai blocat intr-o situatie si nu prea reusesti singur(a) sa iesi, si iti doresti un suport energetic, o ghidare clara vino la intalnirile de grup si vom debloca energetic toti centrii de energie ca sa inceapa lucrurile sa curga mai fluid in viata ta. 

Aceste canale de cosmoenergie sunt un complex de multiple frecvente de 12x mai puternice decat canalul singular de energie Reiki.    

 

Te vom ajuta sa eliberezi ceea ce te opreste sa ai sanatatea dorita, sa ai alinierea energetica pentru a-ti implini dorintele si proiectele pe care vrei sa le manifesti fizic.

 

fiecare sedinta intensiva de vindecare (pt grup) – este ceva deosebit de inaltator, o experienta noua si unica!

 

Poti sa elibereazi eficient si usor ceea ce nu-ti mai trebuie.

 

La Satu Mare, Baia Mare, Oradea au participat oameni care ne-au spus ca nu au mai trait in viata lor asa o conexiune spirituala cu sufletul lor. Unii dintre ei erau Maestrii Reiki si cu toate acestea experienta din sedinte a fost WAW. Chiar iti recomand din suflet sa participi si tu.

 

CE FACEM LA SEDINTA?

similar cu rugaciunea iluminarii si meditatia de grup  – adica exercitiu PRACTIC, vom face doar practica – vei avea o experienta, o traire reala, de crestere a vibratiei tale personale  (amplificata puternic de frecventele de Reconectare axiotonala pe care le voi deschide in sala pt participanti).

iar aceasta va duce la

 

+ purificarea infor-energetica a corpului emotional de frica, vinovatie, rusine,  programe autosabotaj, blesteme de pe neam care iti crează probleme actuale (pe domeniul de sănătate sau limiteaza influxul de bani)

 

+ vom lucra pentru curățarea tuturor centriilor de energie ai corpului tau de legături cu persoane care te pot vampiriza si iti iau energia ta vitala sau mentala;

poate deja stii unele dintre persoane dar nu-ti gasesti forta sa eliberezi conexiunea energetica. O vei putea face la sedinta.

 

+ vei avea mai multa claritate mentala, energie vitala, si constientizari foarte importante pentru a trece la un nou nivel de constiinta.

 

+ BONUS  facem o sedinta speciala  de curatarea liniilor tale energetice a fluxului de bani. sa constientizezi CINE iti fura din energia banilor tai (daca e cazul) si mai ales sa eliberezi din programele de frica care resping banii din viata ta.

 

IATA marturia lui Rita cu programul nostru de curatarea problemelor financiare https://www.youtube.com/watch?v=rEeHzyLGWMY

 

Ana si-a rezolvat neintelegeri cu copii, a realizat ca are o minte foooarte clara. 

.

Vrei sa participi sa ai o schimbare pozitiva? 

scrie-mi pe email sau telefonic +04732.989.888  (inclusiv SMS / whatsup) mesaj cu 

numele si 

numar persoane, 

numar sedinte 1,2,sau3.

si iti trimit adresa (e aproape de Iulius Mall)

 

Ultimele locuri disponibile la terapia STARGATE