IAN RAMON – Vindecare Reconectiva si Reconectare axiotonala

GHID MONTAJ SI UTILIZARE SISTEM IMPAMANTARE, LA ENERGIA VITALA A PAMANTULUI

Ghid video montaj rapid sistem impamantare.

Ghid video montare cearsaf.

Produsele de împământare oferite de Ian Ramon îți oferă o posibilitate ușoară, rapidă, confortabilă de a te conecta la energia sănătoasă și vitală a Pământului chiar din interiorul casei (casă, birou, hotel concediu).

Pentru beneficii maxime asigură-te că pielea are contact direct cu prodului de împământare. Chiar și un deget e suficient.

Eu soția, părinții, toată familia mea dormim cu împământare, avem covorașe la birou, și de asemenea le luăm în concediu. Este un stil de viață sănătos, exact cum bem apă, respirăm și mâncăm, avem nevoie și de energia pământului. (vitamina P). Nu considerăm ca fiind ceva opțional ci vital pentru sănătatea corpului. Nu suntem făcuți să trăim în spațiu ci pe pământ! Deci avem nevoie de elementele și energia pământului (mâncare, nutrienți, aer, apă, câmpul electromagnetic al pământului și ritmurile sale). Și soarele și pământul ne oferă ENERGIA VIAȚII!

 

O ATENȚIE referitor la aparatele electrice

Anumite aparate electrice în special laptop, tablete, telefoane mobile, când sunt la încarcat la priză și tu faci contact cu ele fiind conectat la împământare vei simți curent prin corp. Pentru că acele aparate nu sunt izolate bine practic o parte din curentul din priză intră prin tine.  Nu este ceva periculos pentru că produsele noastre au o rezistență mare la curent electric tocmai pentru a preveni vreo problema de genul acesta. Inventatorul a știut că există multe aparate electrice neizoltate bine și că poți face contact cu acestea în timp ce ești pe împământare.  Dar trebuie să știi de ce poți simți un curent electric sau că te pișcă la degete când pui mână pe anumite laptopuri / telefoane / tablete când ești conectat la împământare. Dar aceasta se întâmplă doar dacă acel aparat e conectat la priză și doar cu anumite aparate nu toate. 

SOLUȚII

Dacă simți că fiind conectat la împământare și folosind laptop trece curent prin mână sau ai o senzație similară,  ca să nu simți nimic:

  • deconectezi aparatul de la priză și folosești laptop/tabletă pe baterie nu când e la încărcat
  • sau folosești o tastatură externă ca să nu mai ai contact cu laptop sau tabletă
  • sau în cazul telefonului mobil
  • deconectează telefonul de la încărcare sau te deconectezi de la împământare (iei mâna / piciorul de pe covoraș) și apoi folosești telefonul, apoi îl lași la încărcat,
  • sau folosești o husă, ceva de plastic unde faci contact cu aparatul respectiv.

 

Folosește cu încredere împământarea pentru că te protejează de radiațiile electromagnetice novice din spațiu (antene, câmpul electrostatic de la aparate, cabluri, telefoane etc.)

 

ÎNGRIJIREA PRODUSELOR

În cazul cearșafului de împământare, se poate spăla (noi l-am folosit de 10 ani și încă e foarte bun după multe multe spălări). Spălarea nu-l afectează, chiar e necesar și benefic.

Spală la mașină de spălat cu apă călduță 40 grade.

Uscat pe sârmă sau uscător la maxim 65 grade.

SĂ NU FACI

nu se utilizeze la spalat clor, înălbitori, oxi-detergenți, balsam sau detergenți cu ulei lavanda, cocos pentru ca pot ataca materialul si fibrele de argint.)

Este benefic să nu te culci pe cearșaf cu loțiuni sau uleiuri. Posibil unele chimicale să atace argintul.

Covorasul de birou este creat din elemente inofensive pentru corp si foarte sigur de folosit pentru orice perioada de timp. Stratul conductor subțire negru este stratul cu care corpul face contact. Este fabricat din rășină PU (poliuretan). Acest material este acceptat global ca fiind sigur pentru corp. Stratul subțire negru de piele PU este infuzat cu pigment de carbon conductiv pentru stratul superior conductiv. Carbonul este al doilea element cel mai abundent din corpul uman după oxigen. Carbonul este conductiv electric si va conduce energia pământului de la corpul tau la cablu conectat la impamantare. De asemenea, carbonul incorporat face pielea rezistentă la flacără în mod natural, fără a utiliza substanțe chimice dure rezistente la flacără. Pielea PU nu ar fi conductivă fără adăugarea de carbon.

Covorasul de birou este foarte flexibil, lavabil si usor de transportat. Poți șterge covorașul cu detergent și apă și o cârpă. Nu folosi ceva abraziv care să zgârie.

Ideal este sa iei unul pentru acasa si unul pentru birou sau pentru părinți, copii.

Pentru orice informații suplimentare contactează-ne la 0732 989 888 sau contact@ianramon.ro

O zi minunata!