CORPUL UMAN ESTE PREDOMINANT APA.

CALITATEA APEI DIN ORGANISM DETERMINA CALITATEA VIETII si NIVELUL DE ENERGIE.

PROBLEMA DESHIDRATARII si SIMPTOME

Foarte multe persoane consuma 2, 3 chiar 4 litri de apa dar cand isi fac analizele sau scanare energetica sunt totusi DESHIDRATATE.

Deshidratarea organismului creeaza in timp foarte multe probleme de sanatate. Acestea nu se vad imediat, ci gradual dupa 6 luni de zile din ce in ce  mai accentuat. Buzele uscate sunt un mic minuscul simptom.

EFECTELE NEGATIVE PRINCIPALE ALE DESHIDRATARII:

POTI RAMANE DESHIDRATAT CHIR SI DUPA UN CONSUM DE 2-3 litri APA?

Sa spui ca apa este apa indiferent de unde provine, este ca si cum ai spune ca toate milioanele de sticle de vin din lume sunt la fel. Vinul este un termen general, dar fiecare sticla contine alta calitate de vin. Vinurile, apele sunt foarte diferite calitativ.

Am creat un grafic mai jos ca sa fie mai clar vizual de ce apele imbuteliate, apele de la filtre nu se absorb eficient.

Din peste 300 de oameni scanați chiar de mine Ian Ramon, majoritatea au avut rezultate foarte slabe la capitolul hidratare, și mulți au recunoscut că se simt deshidratați. Aceasta se întamplă pentru că apele din comerț și de la robinet și de la filtre au tensiunea de suprafata a apei mai mare decat cea a celulelor iar corpul o absoarbe parțial. Mare parte din apa consumată pur și simplu o elimină la toaletă fără a fi absorbită de celule.

Observi asta practic prin faptul ca bei apa (1-2 pahare) si daca sari de cateva ori in picioare observi ca ai o balta in stomac.

STATISTICI DESHIDRATARE

statistica privind proportia apei in organism pe categorii de varsta:

Nu varsta determina aceasta deteriorare ci consumul prea putin de apa de calitate!

FAGURELE DE APA METATRON OFERA HIDRATARE COMPLETA
pentru detox, energizare si sistem imunitar mai puternic

= cum sa produci acasa cea mai sanatoasa apa - apa vie hexagonala, apa Merkaba)=

1. Reduce tensiunea de suprafata a apei apropiat de cel al celulei

apa devine foarte usor de absorbit si  hidrateaza celulele, pielea elibereaza toxinele.

2. Transforma structura haotica, dizarmonica intr-o structura hexgonala / tetraedrica stabila, armonioasa, coerenta

structureaza apa in grupari mici hexagonale foarte usor de absorbit in celulele => hidratare foarte buna => eliminare eficienta a toxinelor si mult mai multa vitalitate si energie.

Geometria hexagonala este utilizata de natura (exemplu fagurii)

cercetatorul Masaru Emoto a demonstrat ca apa formeaza o structura hexagonala atunci cand i se transmit vibratii pozitive. Deci forma vietii este forma hexagonala!
Cu activatorul vei putea bea tot timpul apa vie structurata armonios si coerent.

3. Creste concentratia de Hidrogen molecular, deci ofera corpului cel mai eficient anti-oxidant ce fortifica sistemul imunitar.

Hidrogenul molecular este recunoscut ca fiind cel mai puternic anti-oxidant cunoscut. Superior inclusiv vitaminelor anti-oxidante pentru ca vitaminele cedeaza electroni si devin oxizi, insa hidrogenul molecular neutralizeaza oxizii si apoi devine apa. (H2O)

Fara anti-oxidanti, corpul “rugineste”, imbatraneste rapid, se oxideaza asa cum poti vedea la fructele lasate pe masa. Fructele cand oxideaza devin inchise la culoare, se strica la gust. Iar toate legumele, fructele trecute prin fierbere isi pierd enzimele si anti-oxidantii ce dau viata enzimelor.

Chiar daca mananci multe salate, in general sunt pline de erbicide, pesticide, substante de conservare. Cu apa structurata cu hidrogen molecular poti reactiva enzimele si puterea de anti-oxidare si inclusiv gustul va fi mai bun.

3.1 Anti-oxidantii activeaza enzimele din mancare si din corp.

4. Te simti mai bine si arati mai bine pentru ca frumusetea vine din interior.

Daca in interior corpul este deshidratat nu prea poti compensa cu nici o cremea oricat de scumpa. Posibil doar sa acoperi semnele exterioare insa organele, inclusiv creierul fiind mai deshidratate vor duce la oboseala, lipsa de energie, dureri de cap iar acestea nu se pot rezolva cu produse cosmetice.

Datorita hidratarii superioare si eliminarea toxinelor poti experimenta disparatia sau reducerea problemelor de piele, de par (mai ales daca folosesti si la apa de la dus), reducerea discomforturilor  digestive, constipatie, oboseala, si sa observi mai multa energie, vitalitate, putere fizica, claritate mentala (de la oxigenarea si hidratarea mai buna a creierului), pielea, tenul are un aspect mai frumos, mai placut la atingere.

 

FAGURELE DE APA METATRON are efect anti-bacterian

Rezultatele testelor de laborator:

Bacteriile si virusii au geometrii dizarmonice si nu se pot duplica in apa structurata. Asa cum nici oamenii negativisti nu rezista intr-un mediu de armonie, iubire si unitate. Consumand apa structurata puterea sistemului tau imunitar va creste pentru ca apa ta din organism va fi muuult mai putin permisiva la dezvoltarea bacateriilor, ciuperci, mucegaiuri etc.

AFLA DETALII CUM FUNCTIONEAZA PE PAGINA

SOLICITA MAI MULTE INFORMATII
SAU COMANDA ACTIVATORUL TAU
FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS, sau
TELEFONIC LA 0732.989.888 (Ramon)

Vrei sa devii distribuitor?

0732.989.888