DESPRE TEHNOLGIA FAGURELE de APA METATRON

#1 Nu este un filtru ci mult mai mult.

#2 Daca utilizezi ionizator de apa (Kangen sau altceva), acelea NU structureaza apa! Multi distribuitori Kangen habar nu au ce inseamna apa structurata! ionizatoarele prin electroliza doar scad tensiunea de suprafata a apei si hidrateaza ceva mai bine dar nu pot produce apa structurata, ba dimpotriva apa este “agitata”, fortata de curentul electric. Apa structurata este mult superioara. Vezi mai jos diferentele.

Fagurele de Apa Metatron este o tehnnologie cu actiune mecanica (fara magneti sau curent electric)  bazata pe geometria naturii si reuseste sa structureze apa instant, in timp real. Se monteaza in general cu ajutorul unui instalator foarte usor si rapid pe teava de apa (dupa contorul de apa rece). Exista variante mici de apartament sau variante mari de casa / bloc / hotel etc.  Ocupa foarte putin spatiu (vezi poze) – click afla mai multe.

BENEFICIILE APEI HEXAGONALE

HIDRATEAZA COMPLET, SUSTINE DETOX CELULAR si are EFECT ANTI-OXIDANT


SPA, FRUMUSETE, DUS sau BAIE SUPER REVIGORANTA

Apa structurata o vei simti imediat ca fiind mai blanda, mai fina, mai placuta. Te spala mai bine fizic si datorita geometriei sacre inclusiv energetic purifica si incarca chakrele si te simti mai bine cu o senzatie de prospetime.


efect anti-bacterian
CE SUSTINE SISTEM IMUNITAR

RECOLTE NATURAL MAI MARI FARA CHIMICALE (deci mai multa sanatate si bani)


CEAI, CAFEA, CIOCOLATA CALDA SUPER GUSTOASE

Bauturile vor avea un gust mult mai bun, mai placut. Cafeaua deshidrateaza rau organismul. Cu apa activata vei putea sa iti asiguri hidratarea necesara ca sa eviti probleme de oase, articulatii si altele.


GATESTI MANCAREA MAI SANATOS si MAI GUSTOS

Poti gati cu apa structurata, inainte de a fierbe (carne sau legume) le poti tine in apa activata. Vor  elibera din toxine (mai ales la carne) si le activeaza enzimele. Gust mai bun si le digeri mai usor.

previne depunerile, coroziune, protejeaza tevi, APARATE si INSTALATII

PROTEJEAZA APARATE
MASINI SPALAT RUFE/VASE, APARATE CAFEA


FACI ECONOMIE DE BANI si ENERGIE si CRESTI PROFITUL

ELIMINA MIROSURILE URATE

HEXAGUA REDUCE COSTURILE si CRESTE EFICIENTA si CALITATEA PROUDCTIEI IN ORICARE INDUSTRIE IN CARE ESTE UTILIZATA APA

ZECI DE BENEFICII PENTRU:

APARTAMENTE

Cea mai buna apa de baut (familie, animale, plante), spala vase/rufe mai bine, dus/baie, cafea+mancare are un gust mult mai bun

VILE / CASE

Poti instala un activator pentru intreaga casa, si piscina. Protejezi orice aparat, instalati

BLOCURI

Eviti costuri, stricaciuni pe instalatie (coroziuni), te diferentiezi in piata, nu mai mirose oribil in apartamente de la canalizare.

DUS EXTRAORDINAR

Apa structurata o vei simti imediat ca fiind mai blanda, mai fina, mai placuta. Te spala mai bine fizic si energetic purifica si incarca chakrele si te simti mai bine revigorat(a).

GRĂDINI

Protectie anti-depuneri pentru instalatii irigare. Plantele sunt mai rezistente, mai pline de viata, de culori, de nutrienti. Vezi beneficii agricultura.

AGRICULTURĂ

Recoltele cresc mai repede, mai sanatos avand densitate mai mare de nutrienti si poti reduce chimicalele. Scad costurile si iti creste profitul.

SALA DANS, FITNESS, YOGA

Sanatatea este data de miscare dar mai ales de apa de calitate. Apa structurata te hidrateaza celular excelent, ai energie si vitalitate mai mare. Daca ai sala poti deveni usor distribuitor sau macar sa le oferi membriilor o hidratare foarte buna investind intr-un activator pentru sala.

COAFOR si SPA

Apa structurata spala mai bine, se simte mai bine, hidrateaza pielea, capul si vopseaua va prinde mai bine.

UTILAJE MICI SI MARI

Orice utilizaje folosesc apa pot fi mai eficiente cu pana la 35% si mai ales protejate de coroziune, depuneri. Hexagua te poate ajuta sa devii mai productiv si iti poate salva bani.

ANIMALE MAI SANATOASE

Animalele sufera mai repede decat omul de la apa de slaba calitate. Probleme de rinichi, blana, digestie. Cu apa structurata de Hexagua, animalul tau va fi mai sanatos si blana mai frumoasa. Am facut zeci de teste si intotdeauna  animalele aleg sa bea apa Hexagua! Si la animale nu merge nici un marketing ci doar instinctul curat. De asemenea mirosul urat se va diminua sau dispare.

RESTAURANTE

Pe langa protectia fata de depuneri, coroziune a masinii de spalat vase si a  instalatiilor, mancarea, supele, ceaiul, cafeaua, ciocolata calda vor avea un gust simtitor mai bun si mai sanatoase. Clientii vor alege sa revina la tine pentru ca bauturile sunt mai bune. Oricum fidelizarea inseamna mai multi bani.

CEAINARII / CAFENELE

Ceaiul, cafeaua, ciocolata calda vor avea un gust simtitor mai bun. Clientii vor alege sa revina la tine pentru ca bauturile sunt mai bune. (si intre noi vorbind mai sanatoase) Oricum fidelizarea inseamna mai multi bani.

SPĂLĂTORII AUTO

S-ar putea reduce chimicalele care usor usor distrug vopseaua si apa structurata spala mai bine.

FERME ANIMALE

Animalele cresc mai repede avand sistem imunitar mai puternic (poti reduce anti-bioticele chimice), scade rata de mortalitate (porci, vaci, pasari, etc.). Deci creste profitul si oferi produse mai sanatoase! De asemenea mirosul urat din ferma va scadea mult.

CRESCATORIE PESTE

Cresc mai repede, mai sanatos si mai gustos.CORPUL UMAN ESTE PREDOMINANT APA.

CALITATEA APEI DIN ORGANISM DETERMINA CALITATEA VIETII si NIVELUL DE ENERGIE.

SOLICITA MAI MULTE INFORMATII
SAU COMANDA ACTIVATORUL TAU
FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS, sau
TELEFONIC LA 0732.989.888 (Ramon)

Vrei sa devii distribuitor?

0732.989.888