CE ESTE APA STRUCTURATĂ?

În apa structurată moleculele de H2O sunt aranjate într-un model geometric perfect ordonat (geometria sacră a naturii) similar cu cristalele solide. Prin urmare, putem face referire la apa structurată ca apă cristalină. Deoarece vorbim despre un cristal lichid, moleculele nu sunt fixate într-o anumită poziție.

CUM FUNCȚIONEAZĂ FAGURELE DE APA METATRON

Activatorul Fagurele de Apa Metatron structurează apa la fel ca natura. În natură apa izvoarelor este structurată prin formarea unor zeci de vortexuri mai mici, mai mari în timp ce apa curge printre pietre.

FAGURLE DE APA METATRON UTILIZEAZĂ PUTEREA GEOMETRIEI HEXAGON si VORTEX

BAZAT PE MATEMATICA GEOMETRIEI SACRE DIN NATURĂ

Chiar daca ti se pare incredibil, tehnologia este sigura, ultra testata si dovedit ca functioneaza pentru ca numai in Japonia este utilizata de aprox. 15.000 de persoane si afaceri (restuarante, ferme de animale, crescatorii de pesti, agricultura, cabinete medicale, dentist, hoteluri, SPA, sali de fitness)

Tehnologia este patentata in 5 tari: Japonia, SUA, China, Korea si Australia.

Il poti utiliza cu toate increderea pentru ca este testat riguros de multiple institutii responsabile de calitatea apei potabile. A primit 2 certificate importante:

Sigiliul de aur de la Asociatia internationala de Calitate a Apei

Aprobare ca aparat sigur de utilizat apa de baut. (toate materialele utilizate sunt complet sanatoase) de la Japan Water Works Association care de 70 de ani da aprobarea firmelor de constructii si aparaturi de apa.CORPUL UMAN ESTE PREDOMINANT APA.

CALITATEA APEI DIN ORGANISM DETERMINA CALITATEA VIETII si NIVELUL DE ENERGIE.

CUM SE SCHIMBA APA PRIN FAGURELE DE APA METATRON

Apa general consumată, hidratează parțial organismul iar celulele nu pot elimina eficient toxinele. Aceasta duce la acumulare de toxine, dureri si lipsa de energie / vitalitate. Iar structura dizarmonică a apei duce la depuneri de calcar, coroziunea țevilor, aparatelor.

Activatorul Fagurele de Apa Metatron:

IN CE SENS STRUCTUREAZA APA?

1. SCHIMBA STRUCTURA (GEOMETRIA)

DATORITA REORGANIZARII MOLECULARE APA HIDRATEAZA CELULAR (POT PENETRA PERETII CELULARI USOR, RAPID

FAGURELE DE APA METATRON schimba geometria moleculara haotica in geometrie  organizata coerent, hexagonal (vazut in 2D) si  in stea tetraedrica (vazut 3D).

structura haotica care poate purta virusi, bacterii se transforma.

Geometria hexagonala este utilizata de natura (exemplu fagurii)

2. SCADE Tensiunea de suprafata a apei

Din peste 300 de oameni scanați chiar de mine Ian Ramon, majoritatea au avut rezultate foarte slabe la capitolul hidratare, și mulți au recunoscut că se simt deshidratați. Aceasta se întamplă pentru că apele din comerț și de la robinet și de la filtre au tensiunea de suprafata a apei mai mare decat cea a celulelor iar corpul o absoarbe parțial. Mare parte din apa consumată pur și simplu o elimină la toaletă fără a fi absorbită de celule.

Observi asta practic prin faptul ca bei apa (1-2 pahare) si daca sari de cateva ori in picioare observi ca ai o balta in stomac.
Fagurele de Apa Metatron reduce tensiunea de suprafata a apei și astfel apa devine foarte usor de absorbit => hidrateaza celulele, toxinele se elimină mai ușor, crește nivelul de energie.

Dispozitivele noastre de structurare a apei pot reduce tensiunea de suprafață a apei cu până la 11,7% în condiții extreme de duritate a apei (480 mg / l CaCO3).

3. PRODUCE HIDROGEN MOLECULAR (cel mai puternic anti-oxidant)

FAGURELE DE APA METATRON structureaza apa astfel incat apa elibereaza gradual timp de 48 de ore hidrogen dizolvat.

Este dovedit in zeci de studii ca hidrogenul molecular este cel mai puternic anti-oxidant. Si creste sistemul imunitar, vitalitatea si frumusetea.

Pe langă hidratarea superioară, consumând apa structurată, aceasta va elibera continuu în corp, hidrogen molecular dizolvat adică anti-oxidanți.

GALERIE FOTO CU FAGURII DE APA METATRON de DIVERSE MARIMI

Vei vedea în pozele de mai jos mai multe modele însă diferența este mărimea, nu tehnologia utilizată. Cu cât trebuie structurat un volum mai mare de apă deodată, presiunea e mai mare și activatorul are o dimensiune mai mare.

Tehnologia interioară este identică. Cele mai mici mărimi sunt potrivite pentru apartamente, mărimile puțin mai mari pentru case / vile, si mărimi mai mari pentru blocuri, hale, utilaje mari.

Ce este diferit la modelele mai mari?

+ Rezistă la o presiune mai mare

+ Au mult mai multe piese mobile hexagonale interioare care generează până la 3250 vortexuri ce structurează eficient un volum de apă mai mare.

ZECI DE BENEFICII PENTRU:

APARTAMENTE

Cea mai buna apa de baut (familie, animale, plante), spala vase/rufe mai bine, dus/baie, cafea+mancare are un gust mult mai bun

VILE / CASE

Poti instala un activator pentru intreaga casa, si piscina. Protejezi orice aparat, instalati

BLOCURI

Eviti costuri, stricaciuni pe instalatie (coroziuni), te diferentiezi in piata, nu mai mirose oribil in apartamente de la canalizare.

DUS EXTRAORDINAR

Apa structurata o vei simti imediat ca fiind mai blanda, mai fina, mai placuta. Te spala mai bine fizic si energetic purifica si incarca chakrele si te simti mai bine revigorat(a).

GRĂDINI

Protectie anti-depuneri pentru instalatii irigare. Plantele sunt mai rezistente, mai pline de viata, de culori, de nutrienti. Vezi beneficii agricultura.

AGRICULTURĂ

Recoltele cresc mai repede, mai sanatos avand densitate mai mare de nutrienti si poti reduce chimicalele. Scad costurile si iti creste profitul.

SALA DANS, FITNESS, YOGA

Sanatatea este data de miscare dar mai ales de apa de calitate. Apa structurata te hidrateaza celular excelent, ai energie si vitalitate mai mare. Daca ai sala poti deveni usor distribuitor sau macar sa le oferi membriilor o hidratare foarte buna investind intr-un activator pentru sala.

COAFOR si SPA

Apa structurata spala mai bine, se simte mai bine, hidrateaza pielea, capul si vopseaua va prinde mai bine.

UTILAJE MICI SI MARI

Orice utilizaje folosesc apa pot fi mai eficiente cu pana la 35% si mai ales protejate de coroziune, depuneri. Apa structurata te poate ajuta sa devii mai productiv si iti poate salva bani.

ANIMALE MAI SANATOASE

Animalele sufera mai repede decat omul de la apa de slaba calitate. Probleme de rinichi, blana, digestie. Cu apa structurata prin Fagurele de Apa Metatron, animalul tau va fi mai sanatos si blana mai frumoasa. Am facut zeci de teste si intotdeauna  animalele aleg sa bea apa structurata! Si la animale nu merge nici un marketing ci doar instinctul curat. De asemenea mirosul urat se va diminua sau va disparea.

RESTAURANTE

Pe langa protectia fata de depuneri, coroziune a masinii de spalat vase si a  instalatiilor, mancarea, supele, ceaiul, cafeaua, ciocolata calda vor avea un gust simtitor mai bun si mai sanatoase. Mancarea fierbe mai repede, gatesti mai repede. Clientii vor alege sa revina la tine pentru ca bauturile sunt mai bune. Oricum fidelizarea inseamna mai multi bani.

CEAINARII / CAFENELE

Ceaiul, cafeaua, ciocolata calda vor avea un gust simtitor mai bun. Clientii vor alege sa revina la tine pentru ca bauturile sunt mai bune. (si intre noi vorbind mai sanatoase) Oricum fidelizarea inseamna mai multi bani.

SPĂLĂTORII AUTO

S-ar putea reduce chimicalele care usor usor distrug vopseaua si apa structurata spala mai bine.

FERME ANIMALE

Animalele cresc mai repede avand sistem imunitar mai puternic (poti reduce anti-bioticele chimice), scade rata de mortalitate (porci, vaci, pasari, etc.). Deci creste profitul si oferi produse mai sanatoase! De asemenea mirosul urat din ferma va scadea mult.

CRESCATORIE PESTE

Cresc mai repede, mai sanatos si mai gustos.

SOLICITA MAI MULTE INFORMATII
SAU COMANDA ACTIVATORUL TAU
FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS, sau
TELEFONIC LA 0732.989.888 (Ramon)

Vrei sa devii distribuitor?

0732.989.888