Cresterea imunitatii fizic si energetic cu Ian Ramon

Namaste!

 

Epidemia de panica este mult mai periculoasa decat orice virus. Si cel cu coroana (coronavirus) si ceilalti fara coroana.

Coronavirus nu este singurul virus existent care ar fi periculos pentru om. De sute de ani virusii si bacteriile co-exista cu oamenii pe Pamant. Multi oameni sunt afectati insa unii deloc! Cum este posibil ca unii oameni sa fie afectati iar altii nu?

Eu tin minte cand eram copil si aveam 7 ani, mergeam intr-un loc de joaca unde erau plasate tot felul de placi de ciment si fiare mari ruginite. Ne placea acolo pentru ca aveam obstacole interesante. Oooo nu era deloc curat pentru ca intr-un santier nu da nimeni cu aspiratorul sau sterge praful sau dezinfecteaza toate fiarele ruginite si materialele de constructii.

Cu toate acestea nu am avut nici macar o iritatie de piele. M-am mai taiat prin fiarele acelea ruginite si nu m-am infectat deloc.

DAR

Eram foarte foarte fericit si ma simteam liber!

Vulnerabilitatea la virusi, bacterii apare atunci cand energia nu circula liber si fluid in tot corpul. Cand centrii de energie (chakrele, meridianele) au anumite blocaje atunci sistemul uman nu mai poate functiona optim. Celulele corpului primesc semnale bune si semnale cu bruiaj. Corpul devine ca un radio care tot pierde postul si se aude cu intreruperi.

Tristetea afecteaza plamanii, intestinul gros,

Furia afecteaza ficatul, ochii

Frica afecteaza rinichii, oasele

iar aceste frici sunt mult periculoase decat orice virus sau bacterie pentru ca frica, rusiunea, vinovatia  scad sistemul imunitar dramatic. Un om foarte echilibrat are si un sistem energetic puternic, are un sistem imunitar puternic.

 

Comments are closed.