Felicitări pentru înscriere!

Felicitări pentru decizia ta de a te înscrie la Webinarul LIVE Gratuit "Meditația ca Instrument de Autovindecare". Mă bucur că ai luat această decizie și sunt convins că această experiență va aduce transformări pozitive în viața ta.

Ne vedem live la webinar: 20 martie - de la ora 19:00

Adaugă evenimentul în calendarul tău

Ce urmează?

1. Confirmarea Înscrierii

Vei primi în scurt timp un e-mail de confirmare și cadoul tău de înscriere.

Verifică și în folderul Spam sau Promotions.

2. Detalii Webinar

Înainte de eveniment vei primi un email cu datele de conectare și instrucțiuni ca să ai o experiență fluidă în timpul webinarului.

3. Bonusuri Exclusive

Ca participant la webinar, vei primi și bonusul de participare care îți vor completa experiența și te vor susține în călătoria ta către autovindecare.

4. Intră în Grupul de Facebook

Comunitatea Vortexul bucuriei cu Ian Ramon din România este un grup dedicat persoanelor deschise care doresc să socializeze pe subiectul de spiritualitate. Aici poți găsi sfaturi, resurse, conexiuni și inspirație pentru a te ajuta pe drumul tău de evoluție spirituală.

Cum să te pregătești?

Găsește un Loc Liniștit

Asigură-te că vei participa la webinar într-un loc liniștit și confortabil, fără distrageri.

Notează-ți Întrebările

Dacă ai întrebări sau aspecte pe care vrei să le discutăm în cadrul webinarului, pregătește-le și notează-le pentru a nu le uita.

Deschidere către Transformare

Fii deschis și pregătit să explorezi beneficiile meditației pentru autovindecare. Această experiență poate fi catalizatorul transformărilor pozitive în viața ta.

Ce vei câștiga?

Participând la Webinarul "Meditația ca Instrument de Autovindecare" vei descoperi

Ne vedem la Webinar!

Sunt nerăbdător să împărtășim împreună această experiență și să te îndum către o stare de sănătate, echilibru și armonie interioară.

Cu recunoștință,
Ian Ramon