Cel mai mare concert terapeutic – Deva Premal si Miten – 23.oct.2015

Maestrii muzicali, Deva Premal, Miten si Manose, considerati de cei peste 5 000 000 de fani, ca fiind purtatorii unei traditii vechi de 5000 de ani revin la Bucuresti pentru a 2-a oara, pe 23 octombrie 2015, la RIN Grand Hotel !

Dupa numeroase turnee pe mai multe continente si cu peste un milion de discuri vandute, valoarea muzicii lor este apreciata de mari personalitati:

 

„..frumoasa, frumoasa muzica” – HH Dalai Lama

„..The Essence este albumul meu preferat din toate timpurile de a face yoga…”Cher (renumita actrita, cantareata a folosit in turneul ei de ramas bun, Gayatri mantra, in versiunea Deva Premal)

Poza Concert Deva Premal si Miten - Bucuresti - oct.2010 b (cu titlu) Muzica lui Deva Premal si Miten este in general coloana sonora preferata pentru peste 1000 de cabinete si centre de sanatate: terapii alternative, reabilitare, detoxifiere si eliberarea stresului, studiouri de yoga, saloane spa si centre de meditatie din intreaga lume.

Mai multi neurochirurgi au declarat „ascultam muzica Devei Premal pentru ca ne ajuta sa stam concentrati in timpul operatiilor. „

Jurnalisti, actori, ingrijitori de aziluri, veterani din Iraq, pompieri care au participat activ la evenimentele din 11 septembrie 2001, toti acestia si multi altii au scris sa isi exprime recunostinta pentru sprijinul si consolarea gasite in muzica Devei Premal si a lui Miten impreuna cu Manose. Profesorii copiilor cu autism raporteaza o mare imbunatatire in puterea de concentrare si atentie a acestor copii, doar prin expunerea lor la sound-ul artistilor.

Cu efecte demonstrate practic si stiintific, muzica acestor artisti te ajuta sa iti cresti gradul de constientizare, de creativitate si inspiratie, sa-ti imbunatatesti calitatea somnului precum si sa gestionezi mai bine emotiile fiind mai echilibrat. Datorita efectelor benefice care iti cresc performantele, marii lideri in dezvoltare personala la nivel mondial, recomanda concertul Deva Premal:

 

„..magie pura..” – Eckhar Tole – autorul bestseller-ului „Puterea prezentului”

„..pasionala si puternica..” – Anthony Robbins – probabil cel mai mare lider in dezvoltare personala la nivel mondial

„…Una dintre cele mai vindecatoare si echilibrante muzici pe care am ascultat-o…” – Jasmuheen fondatorul Academiei pentru Pacea globala

Concert Deva Premal si Miten - Bucuresti - oct.2010 (cu titlu)

In spiritul celor descrise mai sus, organizatorii Anne Marie Trifu & Ian Ramon, te invita sa te alaturi celor 1000 de persoane cu care sa petreci 3 ore de relaxare, vindecare si un complet nou nivel de bucurie la acest concert unic sustinut la Rin Grand Hotel din data de 23 octombrie 2015.

Special pentru cititorii blogului despre vindecare IAN RAMON am creat un discount special de 45 lei/bilet fata de preturile afisate pe site, pentru orice categorie de bilet aleasa!!  Ca sa obtii discountul trebuie doar sa intri pe site-ul http://devapremalmiten.ro/ si in formularul de comanda bilete sa treci la codul promotional IAN45

Discountul este valabil pina la data de 05 octombrie 2015 !! Atentie, mai sunt putine bilete disponibile asa ca asigura-ti astazi bilet(ele) pe www.devapremalmiten.ro/

Sa ne intalnim cu bine la concert!

NAMASTE! ॐ
 
 
 
 

Adauga opinia sau intrebarea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.