Seara ta de armonie trup-suflet cu Ian Ramon

EDITIE NOUA 2019

PARTICIPA LA UN SEMINAR PRACTIC, CU EXERCITII CARE ITI POT ADUCE CLARIFICARI, CONSTIENTIZARI IMPORTANTE si SCHIMBARI POZITIVE in VIATA TA. PLECI cu MAI MUTLA BUCURIE si O VIBRATIE MAI INALTA!

urmatoarele seminarii “Seara ta de armonie trup-suflet”:

05 iulie 2019, vineri – BUCURESTI – ora 18:00 – 20:00,

08 iulie 2019, luni – BUCURESTI – ora 18:00 – 20:00


PROGRAM SEMINAR:

+ vom clarifica mecanismele de echilibrare emotionala

+ si care sunt blocajele sau greselile celor care nu reusesc singuri (in acest timp majoritatea participantiilor au constientizari deosebit de importante) 

+ iar apoi vom face 2 exercitii practice prin care iti vei creste vibratia si nivelul de bucurie

exercitiul 1: Rugaciunea iluminarii

in acest exercitiu practic vei afla cum se fac rugaciunile corect si cu eficienta maxima. 99% din peste 900 de cursanti pe care i-am avut in toata Romania, au spus ca inteleg de ce nu prea aveau rezultate si ca prefera (simt clar) ca acesta este modul autentic si eficient prin care isi vor face rugaciunile.

exercitiul 2: Vortexul bunastarii depline

prin acest exercitiu practic de final, care este o meditatie de grup, foarte posibil sa ai si tu o experienta deosebita si sa simti ce inseamna sa meditezi cu adevarat (mai ales daca n-ai reusit pana acum), sa fii conectata la Sinele tau Autentic (Dumnezeu interior). Pentru acest exercitiu majoritatea cursantilor revin tocmai ca energia de grup care se formeaza este deosebita si foarte inaltatoare.  Chiar si persoanele care n-au reusit sa mediteze sau n-au experienta au avut traire foarte profunde de conexiune cu sufletul lor, cu starea de pace si bucurie deplina.

Dumnezeu este atotprezent, este in tot ceea ce exista, in toate celulele iar atunci cand treci dincolo de barierele mentale de teama, rusine, vinovatie etc. si simti acea pulsatie de bunastare deplina, de bucurie si iubire nelimitata in constiinta ta se produce o trezire de Constiinta care te inalta la un nou nivel iar aceasta trezire ramane pentru tot restul vietii.

Si desigur in aceasta energie puternica de armonie, coerenta este posibil sa eliberezi blocaje karmice, traume emotionale care te fac sa te simti predominant fara energie, obosita, insomie, sa ai dureri chiar daca analizele medicale sunt foarte bune, sau sa ai des incurcaturi, sau esecuri in proiecte, in manifestarea dorintelor tale.

ce spun participantii:

 

Locurile sunt limitate la 28 persoane! Chiar daca cererea in general este de 80 de persoane!

pentru aceste editii in Bucuresti vom lucraa cu grupuri mai mici, ca sa raspundem la mai multe intrebari si pentru ca vom lucra intr-un spatiu mai restrans, mai intim cu o energie speciala.

Cea mai buna si sigura investitie este investitia in tine!


Investitia ta financiara pentru a participa la seminar: 40 lei.

Ar putea fi 250 lei exact ca o sedinta normala de armonizare si aliniere. Daca n-ai mai fost o poti considera – prima ta sedinta aproape gratuit pentru a testa fara riscuri. (daca vei considera ca ai pierdut timpul poti cere banii inapoi) Asa ma promovez eu prin a oferi rezultate, prin a demonstra practic.

Cu toate ca pot fi rezultate WOW si dupa o singura sedinta, clar nu vei rezolva toate problemele.  Daca rezonezi cu mine, cu metodele propuse, vei putea continua cresterea vibratiei tale si alinierea la bunastarea deplina a Sinelui tau spiritual prin sedinte individuale sau prin programul de antrenament pentru bunastare deplina (trup-suflet) prin care inveti cum sa faci tu acasa.

 

achitarea IN AVANS iti garanteaza LOC sigur la seminar, altfel nu garantez ca vei avea loc.

Achitarea se poate face online sau prin transfer bancar sau depunerea directa la orice caserie a bancii transilvania. Cont sau link plata online ca sa poti achita le vei primi imediat ce trimiti formularul de inscriere de mai jos:


Seminarul are loc in UPGround residence (3min de mers pe jos de la metrou Pipera). Adresa exacta o vei primi dupa inscriere.

Ce risti să pierzi dacă nu participi la acest seminar:

Cine va oferi seminarul:

IAN RAMON

Poti citi biografia mea mai detaliat pe pagina despre Ian Ramon.